חדשות, שמועות והעברות 2007/08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י KirkH, ‏1/6/07.

1. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה לומר שטויות?
    הוא הגיע מווסטהאם (שאליה הגיע מצרפת), הוא ירד שם ליגה ולא כל כך השתלב, אצלנו הוא היה שחקן הרכב קבוע, שיחק לא רע בכלל... מה אתה חושב, שסביליה קנו אותו סתם?

2. Rudess Member

וילהלמסון שחקן גדול, טוטנהאם תרוויח אם הוא יחתום אצלה.

3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

בשיחה קצרה עם מידו הוא אמר לאחי שהוא ממליץ לכל השחקנים הצעירים (וככה הוא טען שהוא יעשה עם הבן שלו..) ללכת ולהתפתח רק בהולנד ובלגיה. המקומות האלה הוא טוען הרבה יותר מפתחים ונותנים הזדמנויות מאשר הליגות הבכירות, והם הכנה טובה לקפיצה המתוכננת לגדולות.

מצד שני, זה מידו....

4. raanana4ever Member

להתפתח כן, אבל לא להעביר שם את הקריירה, אלא אם זה מה שהיכולת של השחקן מאפשרת לו כמובן.

5. Lazarobbie Member

ניוקאסל וארסנל מעוניינות בבקארי סגנה, מגנה של אוקזר.

6. sagiv Member

הלו, הלו. חזרתי רק עכשיו ומה זה פה, מלכלכים על וילהלמסון? שחקן ענק. נכון שהרגל הדומיננטית שלו היא ימין, אבל הוא משחק בשני הצדדים ובצד שמאל זה לא מאילוץ, הוא עושה את זה טוב כמו בימין. לגבי אנדרלכט - קבוצה שדרכה עברו לא מעט שחקנים. חלקם גדלו שם כמו וינסנט קומפאני ואנתוני ואנדן בורה, וחלקם קפצו דרך שם הלאה כמו יאן קולר, תומאס רדזינסקי, סלסטין בביארו וארונה דינדאן (חברו הטוב של קומפאני שכשעבר ללאנס בחר במספר 27 - כמו של קומפאני). אל תתחילו עם ויכוחים עכשיו אם בביארו ורדזינסקי הם לא גרוטאות או שחקנים גדולים. זה לא קשור, עובדה שהם יצאו מאנדרלכט לקבוצות יותר גדולות.

אז וילהלמסון פרח טיפה יותר מאוחר, אז מה? הוא ויקינג אמיתי כמו בסרט ההוא של מונטי פייטון והוא יהיה כאן עוד כמה שנים טובות. לשם ההסבר - את העונה הוא פתח בנאנט, אבל הדברים לא הסתדרו לו שם (סתם לידע כללי - מתוך נדמה לי 4 שחקני רכש לא צרפתיים, רק אחד נשאר בנאנט אחרי חלון ההעברות של ינואר) בינואר הוא עבר לרומא ושם היו מרוצים ממנו. לנאנט הוא לאיחזור כי הם ירדו ליגה ועכשיו צריך לראות מה עושים איתו. הוא אופציה לא רעה לאגף השמאלי, אם כי מרטין פטרוב (זאת עדיין אפשרות?) עדיף עליו לפי דעתי.

סגנה נבחר העונה למגן הימני הטוב בליגה הצרפתית. אני הספקתי לקרוא שגם ליון ומונאקו בעניין שלו ושארסנל כבר הציעה עליו 6 מיליון ליש"ט. אבל היי, זו עונת המלפפונים והיא עושה לי כבר סחרחורת.

עריכה: איזו הודעה ארוכה אני רואה שכתבתי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx . חזרתי עכשיו ממשמרת, חברה שלי כבר ישנה ואני במצב רוח לקשקש. נפלתי על הפורום. מה לעשות.

עוד עריכה: ראיתי שהזכירו כאן איזה מידו אחד. מצאתי תמונה שלו כשהוא היה קטן:

http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/images/palchildabuse15_child_bomber.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏18/6/07
  7. RealStretford Member

כרגע ראיתי את סוף המשחק בשידור חוזר כי אז בישיר הייתי כבר מרותק לעניינים במדריד.
    מאיר איינשטיין אומר שיהיה קשה לו "למחול לאנגלים על השער השני". מאיר - זה בסדר, גם לנו קשה למחול לך על זה שאתה אחד השדרנים הגרועים ביותר בתולדות השידור הישראלי..... אה כן, ועל זה שיש לך תספורת ממש מטופשת.

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx

8. Lazarobbie Member

חוזה מוריניו מעוניין בחלוצה של בלאקבורן בני מקראת'י.

9. Tony Adams Member

חוזה?!

10. Ampelmann Member

11. sagiv Member

יש על זה דיבורים כבר כמה שבועות ומקארתי כבר דאג לנדב את עצמו בראיונות לצ'לסי. למה? כי הוא ומוריניו כבר שיתפו פעולה בהצלחה בפורטו. עם כל הכבוד לו, ויש כבוד, אני לא רואה אותו בקבוצה ביחד עם שבצ'נקו (שעדיין לא עזב), דרוגבה, קאלו ופיזארו. ובאמצע העונה גם בן סהר שיחזור מהשאלה כחלוץ הטוב בעולם.

נערך לאחרונה ב: ‏18/6/07
  12. KirkH Member

ה"סאן" על תקן ידיעות אחרונות בעריכת יענקה זיו.

אין בראיון של מוריניו אפילו לא חצי מילה על משהו קונקרטי ועדכני בקשר למעבר של בני לצ'לסי.

זה שהם מעריכים אחד את השני מאוד והיו רוצים לחזור ולעבוד פעם ביחד זה נורא נחמד - זה לא הופך את מקארת'י לשחקן צ'לסי.

13. ERIC_CANTONA Member

14. אבו Member

חחח, חצי דקה אני מנסה לפענח מי זה הווארד. נכנס לכתבה ומסתבר שזה הרווד.

אם כבר ווסטהאם, אחרי שכשלו בניסיון להביא את דארן בנט, עכשיו הפטישים הולכים על דיוויד ניוג'נט.

15. אבו Member

מה?