חדשות, שמועות והעברות 11/12:: הגרסה האיטלקית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏30/6/11.

1. VAR Member

לפי מה אתה מודד בגרות מקצועית ומנטלית?

2. Alta Tensione Member

קבלת החלטות,תנועה ללא כדור ושפת גוף.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/6/12
  3. VAR Member

תנועה ללא כדור? כל המשחק שלו היה תנועה ללא כדור כי הוא לא קיבל שום כדור. אפילו במשחקים שבהם ניצחנו בקלות הוא היה על תקן נעלם. כל מה שאני זוכר ממנו זה שער נגד בארי בגביע ועוד בישול, לא סגור מול מי.

ותאמין לי - בתקופה ההיא הייתי כל כך מתוסכל ממילאן שראיתי רק משחקים ששמעתי שהוא פותח בהם בהרכב. עקבתי רק אחריו כי ממש לא התחשק לי לראות את רונאלדיניו ממשיך לסרטן לנו את הקבוצה ואת סיידורף שצריך להמציא מילה חדשה לכמה שהוא היה גרוע באותה התקופה.

זה לא מה שאני מצפה משחקן צעיר שמדברים עליו כדבר הגדול הבא. ראית את ווילשר נגד ברצלונה ב-2:1 של ארסנל באמירויות? ראית את פאטו בחצי העונה הראשונה שלו במילאן? זוכר את קאקה בתחילת דרכו? פברגאס בתחילת דרכו בארסנל? אז לזה אני מצפה.

נערך לאחרונה ב: ‏8/6/12
  4. Alta Tensione Member

להשוות את את הפוטנציאל של מרקל, על בסיס מס' מועט של משחקים ששיחק מיד כשעלה מהנוער,לפוטנציאל של השחקנים שהזכרת,אחרי שאלה שיחקו כמה דקות בוגרים טובות,זה לא רציני בכלל.

אם אתה מצפה משחקן צעיר שבדקות הראשונות שלו בבוגרים כבר יתחיל לרחף על המגרש ולהראות אפילו קרוב למוצר המוגמר של עצמו, אז כדאי שתתחיל לחשוב קצת מחוץ לקופסה ולקחת בחשבון גם מרכיבים חשובים כמו חוסר ניסיון במשחק בוגרים,התרגשות ובעיקר,חוסר בשלות מקצועית.

מרקל הוא יהלום לא מלוטש שצריך עוד ללמוד ובעיקר לצבור ניסיון כדי שיוכל להבשיל לרמה המקצועית שאליה,לעניות דעתי,הפוטנציאל שלו יכול לקחת אותו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/6/12
  5. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחלוקת לא קטנה נוצרת בעקבות מספר חילוקי דעות בנוגע לסופר קאפ. כרגע, לא ידוע מתי והיכן יתקיים המשחק שיפגיש בין נאפולי (מחזיקת הגביע) ויובנטוס (האלופה). בעוד שביובה דורשים כי המשחק יערך על אדמת איטליה, נאפולי וההתאחדות מעוניינות לקיימו בבינג'ין, באיצטדיון קן הציפור בו התקיים הגמר אשתקד ולפני שלוש שנים. בנוגע לסוגיית המועד, נאפולי מעוניינת ב 11 לאוגוסט ויובה ב 25 לאוגוסט.

6. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: מחליפו של מונטלה בקטאניה יהיה רולאנדו מאראן בן ה 49 שמגיע לאחר עונה מוצלחת בוארזה, איתה הגיע לפלייאוף העלייה לסריה A.

7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

סמפדוריה שתשוב בעונה הקרובה לסריה A, צפויה לקיים מחר שיחות במקום לא ידוע עם רפאל בניטס בניסיון למנותו למאמן הקבוצה.

8. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: סיינה רכשה את מחצית כרטיסו של מתיה דסטרו.

:aa1: פדריקו פלוסו, מגנה השמאלי של אטאלנטה, מבוקש ע"י מנצ'סטר סיטי ויובנטוס וצפוי לעבור בקיץ הקרוב.

9. skyday20 Member

AC Milan have completed the signings of Francesco Acerbi and Kevin Constant from Genoa

10. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

לאציו בדרך להחתים את אדרסון מליון. יעבור בדיקות רפואיות במועדון ולאחר מכן, יחתום על חוזה לארבע שנים בהן ישתכר 1.7 מיליון יורו לעונה.

נערך לאחרונה ב: ‏22/6/12
  11. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

12. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

מהנקודה היובנטינית - או שהוא פלופ ענק, ואז המחיר שלו יירד (וגם ההייפ העצום סביבו), או שהוא כן יצליח בגדול כפי שמנבאים לו ואז תג המחיר עולה מעריכית, כמה יותר מ-10 מיליון (הסכום שפסקארה דורשת כיום) אני לא יודע, אבל אלה שתי אופציות ולאו דווקא יובנטוס מפסידה (וגם לא נאפולי).

13. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מספיק לסיינה אינטר, יובה ורומא, הערב היא מודיעה שגם פריס סן ז'רמן במירוץ אחרי מתיה דסטרו.

אם יש תופעה שהיא הכי מעצבנת זה שכל מיני פליטים מאיטליה (מאמנים, לאונרדו, שהם הרבה יותר מוכשרים ממקביליהם האירופיים) קולטים את הכשרונות הגדולים פה ומעדיפים אותם על פני כשרונות ממקומות אחרים, מה שיוצר מצב שכל קבוצה עם איטלקי בראשה תעשוק את האיטלקיות עד מוות. מאז לאונרדו פריס קנתה חצי מהכוכבים כאן, מנצ'יני גם לא חסך מאיתנו, ספאלטי בזניט ומי לא... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

למישהו יש ספק שפסז' תציע גם לסיינה וגם לג'נואה את הסכום הנדרש?

14. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

בגאזטה פרסמו היום שטצ'יאגו סילבה מתקרב לבירה הצרפתית שוב מכיוון שבהנהלה לא הסכימו להכפיל לו את המשכורת.

כנראה נצטרך לסבול כמה שנים של יובש ובצורת, עד שמישהו בשושלת ברלוסקוני יתאושש או שאיזה איל נפט יזרים כסף.

15. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל כמה שנים? מה יקרה בשנים האלה כדי לעצור את המצב הזה? (אני מדבר על האיטלקיות בכלל)
    למה לאונרדו לא יכול לקנות כמה שחקנים מספרד? מאנגליה? מגרמניה? למה דווקא מאיתנו?
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/6/12