חדשות, שמועות והעברות 11/12:: הגרסה האיטלקית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏30/6/11.

1. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

סטפאנו פיולי לא מזמן האריך את חוזהו בבולוניה וכבר מתכנן לחזק את קבוצתו במספר שחקנים עם דגש על כישרונות צעירים. מעבר להצעה על אלקסון, קיימת התעניינות גם בגונסאלו בואנו, חלוצה בן ה 19 של נסיונאל האורוגוואית ובמועדון מתכוונים לממש את אופציית הרכישה על אישאק בלפודיל שהושאל העונה מליון, אך מיעט לשחק.

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

בואנו פרץ בקול תרועה רמה באפרטורה לפני כחצי שנה בזכות רצף כיבושים מהיר וקצר, אבל לי אישית לא יצא להתרשם ממנו מספיק במעט ששיחק. נחשב לכישרון גדול בעיני האוהדים בפורום של נאסיונאל. הוא גם חבר טוב של ניקו לופס מרומא, אגב מידע לא משמעותי.

נערך לאחרונה ב: ‏29/5/12
  3. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

ולדימיר פטקוביץ' הוא המאמן החדש של לאציו. חתם על חוזה לעונה אחת.

4. Bravo'Al'HaLancia Member

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/6/12
  5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

העיתונאים בטח הכינו ים שאלות בנוגע לעתידו ברומא, אך הראשון ששאל על כך נענה ב"תשאלו אותי על פסקארה, זה היום האחרון שלי כמאמן שלה ועל רומא נדבר בעתיד".

כאשר נשאל למה הוא עומד לחתום לעונה אחת בלבד - "זאת הדרך שלי לאורך הקריירה. אני לא רוצה להפוך לנטל במקרה שמשהו ישתבש".

6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו בכל קיץ, משחק הכרטיסים יוצא לדרך. על המשתתפים במשחק להגיע להסכמים חתומים עד ה22 לחודש. מי שלא יגיע להסכם, ישתתף בדו קרב במכירה פומבית.

כרטיסי המשחק המובחרים :

GIOVINCO (Parma-Juventus)
    GIACCHERINI (Juventus-Cesena)
    VIVIANO (Palermo-Inter)
    KUCKA (Genoa-Inter)
    DESTRO (Siena-Genoa)
    MERKEL (Genoa-Milan)
    ACERBI (Chievo-Genoa)
    BORINI (Roma-Parma)
    KHARJA (Fiorentina-Genoa)
    CARACCIOLO (Genoa-Brescia)
    IMMOBILE (Genoa-Juventus)
    EKDAL (Cagliari-Juventus)
    MORIMOTO (Novara-Catania)
    DELLA ROCCA (Palermo-Bologna)
    SORENSEN (Bologna-Juventus)
    KHRIN (Bologna-Inter)
    EL SHAARAWY (Milan-Genoa)
    DIAMANTI (Bologna-Brescia)
    D'AGOSTINO (Siena-Udinese)
    LAZZARI (Fiorentina-Cagliari)

http://cdn.blogosfere.it/testedicalcio/images/enrico%20preziosi.Xxx
    האיש שפגע ברלוונטיות של הפתגם המפורסם - "כולכם שייכים לאודינזה"

7. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מרקל של ג'נואה. עצוב וסופי. הפרעון של מילאן.

נערך לאחרונה ב: ‏3/6/12
  8. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: מאסימו אודו הודיע על פרישתו מכדורגל. התחנה הבאה שלו, לדבריו, היא מאמן או מנהל ספורטיבי.

9. VAR Member

עדיין לא הבנתי מה עצוב בזה. מה לעזאזל הוא עשה במשחקים ששיחק שמקנה לו מעמד של הדבר הגדול הבא? נתן משחק וחצי טובים וגם זה היה באיזה משחק גביע מול בארי.

10. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

ובשביל מה להביא קשר בן 32 מנובארה? במה הסנגלי ההוא טוב יותר? הוא הראה יכולות בעונה הראשונה שלו והיה לא רע בג'נואה. אז עד שגודל פוטנציאל נורמלי מהנוער והוא אשכרה רואה הרכב אני לא רואה טעם למכור אותו. בטח במארקטו הנוכחי.

11. Rossolevy Member

כמה חבל על מרקל. באמת חתיכת כשרון שגדל מהנוער. שחקן כל כך מוכשר שהוקפץ עוד מהנוער ישר לבוגרי מילאן. נכון שלא בנסיבות שרצינו אבל הוא עשה עבודה טובה במספר המשחקים ששיחק אצלנו. לפי מה שהבנתי מחליף מצוין בג'נואה והוא רק בן 20 אם לא פחות. באמת חבל לאור העובדה שעל מילאן להצעיר את הסגל. ממש בניתי עליו לעתיד. אולי ברגע האחרון יופיע איזה שביב תקווה וגליאני יחליט לפתוח את הארנק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

12. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי הוא יכול להגיע בחינם (ובלי לבדוק אני יודע שהוא הבקיע העונה יותר ממה שמרקל הבקיע בכל הקריירה הקצרה שלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx).

הוא מגיע בחינם.

די יניב, אתה לא קולט שזה היה או הוא או אל-שראווי? אין כסף לשניהם. המצב היה ששניהם בבעלות משותפת עם ג'נואה. החודש כל שחקן שלא סגרו את עניין הבעלות המשותפת שלו, הולך למעטפות, וזה תקף לכל כדורגלן מקצועי באיטליה. לפיכך היינו חייבים לסגור עם ג'נואה את העניין מבעוד מועד כדי לא להקלע לתוהו ובוהו כלכלי (מצב שהיינו קונים את שניהם במעטפות) או מקצועי (מצב שבו היינו מאבדים את שניהם במעטפות). מכיוון שאין לנו תקציב לרכוש את שניהם, כשרק רכישה של אל-שראווי סביר להניח הייתה סותמת לנו חלק גדול מדי מתקציב הרכש לקיץ הנוכחי, הלכנו על סוג של טרייד שבו ויתרנו על מרקל בתמורה לכך שפריצוזי יוותר על אל-שראווי במחיר אקסטרה מוזל. זה הכל.

אני מבין את הרצון של אוהדים לראות שחקנים צעירים יוצאי פרימברה מככבים בקבוצה הבוגרת וכו', אבל יש אספקטים נוספים שצריך לקחת בחשבון ורצוי להסתכל על התמונה הכוללת לפני שמתלוננים ומאשימים את הגישה של גליאני או מי שזה לא יהיה.

דרך אגב ג'נואה והעברות... פייטרו לו-מונאקו הולך לעבור את החודש הכי קשה בקריירה שלו. לא פחות מ-36 שחקנים יש לג'נואה חצי בעלות עליהם ועל כולם היא צריכה או למצוא הסדר או ללכת למעטפות. שחקן שחקן לו-מונאקו יצטרך ללכת ולמצוא לו פיתרון או לנסות ולחשב כמה ג'נואה רוצה להציע עליו במכרזים. בכלל, לג'נואה יש כרגע בסביבות 60 שחקנים רשומים. כל טירוף הרכישות-קניות של פרציוזי הצטבר לארון מלא בשחקנים והגיע הזמן לסדר.

13. Alta Tensione Member

מרקל הפגין בגיל 18 רמה של בגרות מקצועית ומנטאלית ששחקנים בני גילו מגיעים אלייה רק בגיל 25-26 (וגם זה במקרה הטוב).

בעיני הוא כישרון גדול.רק חבל,מבחינתו כמובן,שהוא ילך לאיבוד בקרקס של פרציוזי (אם הוא איכשהו יתגלגל לידיים של זמאן,אתה תבין מה הוא שווה).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/6/12
  14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אני מודע למצב הכלכלי הקשה, זה פשוט מבאס לשמוע על החינמים האלה כאילו זה יוביל אותנו לאנשהוא. ובכל זאת עם כל העיסקאות שעשינו ונעשה עם פרציוזי אולי יכלנו לעשות משהו בנידון...יש לי הרגשה קשה של פיספוס ושזה בא מהנוער זה כפול ומכופל.

דווקא עם המצב הקשה הזה אני הייתי שמח לראות ילדים מקבלים סיכוי. לא בהצהרות אלא ניסיון לשלב כמו שהיה בעונה הראשונה של אלגרי. אין כסף? זרקו את זלטאןhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

לו מונאקו הוא אדם שהייתי מצפה ממנו לשנות קצת את שיטת המנג'ר של פרציוזי.

15. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרציוזי : "יש קבוצות שביקשו פרטים על דסטרו, אפילו מחו"ל, אבל אנחנו צריכים להגיע להסדר עם סיינה. יש להם אופציה לרכוש חצי כרטיס בזול, אבל אבקש מהם לא לעשות זאת וננסה למצוא פתרון. יש לי יחסים מצויינים עם אינטר, דבר שמגדיל את האחוזים שלהם, אבל אנחנו חייבים להתחשב במה שיהיה טוב יותר לשחקן. רומא הציעה הצעה חשובה. גם יובנטוס מעוניינת אבל לא ברצינות כמו אינטר ורומא."