חדשות, שמועות והעברות 11/12:: הגרסה האיטלקית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏30/6/11.

1. Don Joan Roman Member

אני מאוד אוהב אותו, אחלה חלוץ ואהבתי גם את התקופה שלו ביובנטוס, חבל שלא נראה אותו יותר בסריה.

2. uri מנהלים

תזכורת: במונריאל הוא יצטרף לברנרדו קוראדי (שבינתיים מלך השערים של הקבוצה) איתו שיתף פעולה בולנסיה.

3. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

סוכנו של אלחנדרו גומס מקטאניה מודה שישנה התעניינות בשחקן מצד אינטר ואתלטיקו מדריד.

4. Muurad Member

הלוואי. יופי של שחקן שמאוד יכול לעזור ולהוסיף לנו בדברים שחסרים לנו בהתקפה, ייתן עומק לסגל ויגיע במחיר כנראה לא בשמיים.

5. Herrmann Member

:aa1: ברונו, בלם באיירן שהצית את הבית שלו לפני שנה בערך, עבר ללאציו.

6. Muurad Member

ברנו*

היה יציב כמו סלע בסאו פאולו, כישרון סופר מבטיח. נקווה לראות אותו איכשהו מתאוששת מהתאונת רכבת שהוא קרא לה קריירה מאז שעזב את ברזיל.

מעניין שסאו פאולו לא התעניינו או דחפו להביא אותו, אלוהים יודע שהם צריכים עזרה בהגנה עם רבעיית הגנה שאו לא יודעת להגן, או רוצה לשחק בהתקפה, או שניהם.

7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכל נשאר במשפחה- מאמנה החדש של צ'זנה שירדה ליגה העונה יהיה ניקולה קמפאדלי בן ה 33, אחיו של הבעלים, איגור.

8. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

משפחת לוזון החדשה של איטליה?

9. AS R Member

רומא מוכרת לפסקארה מחצית מכרטיסו של קאפרארי הצעיר תמורת קצת יותר ממיליון אירו. לא מבין איך סבאטיני הסכים למכור אותו.

10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפסקארה הייתה אופציה לקנות חצי כרטיס, בדיוק כמו שלקרוטונה יש אופציה לקנות חצי של פלורנצי (אבידה גדולה הרבה יותר). זאת האפשרות היחידה היום לפתח את השחקנים שיוצאים מפרימברה וגם לוולטר הערמומי אין דרך לשנות את זה.

נערך לאחרונה ב: ‏26/5/12
  11. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: בימים האחרונים יש שמועות על כך שבולוניה מעוניינת באלקסון הברזילאי הצעיר, כמחליף לגאסטון ראמירז שצפוי לעזוב.

12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

של בוטאפוגו? מת על השחקן הזה, מזכיר לי קצת את הולק למרות שהוא משחק נסוג יותר, אבל התרשמתי שהוא עדיין לא הציג יכולת גבוהה לאורך זמן רצוף, כלומר קצת לא יציב.

13. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

למחמאות רבות זכה גסטון ראמירס העונה על ההתקדמות האדירה שביצע וכבר כעת אפשר לומר שמדובר באחד השחקנים הטובים בליגה בתפקידו, על אף היותו בן 21 בלבד. עם ההופעות המצוינות מגיעות גם ההתעניינויות מהקבוצות הגדולות כשמדווח כי יובנטוס (לא ברור לי איך ישתלב במערך של קונטה) ומנצ'סטר סיטי של מאנצ'יני חושקות בשירותיו. המחיר לא צפוי להיות נמוך כשבולוניה מעריכה אותו ב 20 מיליון אירו לפחות.

14. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא חושב שגאסטון ראמירז יגיע ליובנטוס, כמו שאמרת הוא לא מתאים לשיטה ואם כן אפשר לשים אותו איפשהו אז זה כמחליף לווצ'יניץ', ממש לא בהרכב ולכן חבל להוציא על זה 20 מיליון, במיוחד כשיש ג'ובינקו שהוא לא פחות טוב ממנו ויעלה פחות (וגם כל המנטרה על שחקן הבית).

אני מאוד מקווה שהוא לא יעבור לסיטי. א' כי הסגנון שלו הרבה פחות מתאים לכדורגל האנגלי, ב' כי הוא יתייבש שם המון על הספסל ובטח יעבור אחרי עונה או שתיים. סיטי היא לא מקום לגידול כשרונות.

אליאס, מכיר עוד אלקסון? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

15. golding מנהלים

קשרה המרכזי של ברצלונה B, מרטי ריברולה, חתם בבולוניה ל4 שנים.

הוא שיחק בעונה שעברה (מינואר) בליגה ההולנדית בויטסה תחת אלבר פרר, אני לא ממש ראיתי אותו מלבד משחק אחד אז אני לא אשפוט. אבל באותו משחק הוא הרשים אותי מאוד.