חדשות, שמועות והעברות 11/12:: הגרסה האיטלקית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏30/6/11.

1. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לא מכיר חלק מהרשימה הזו, וחלק גדול מאלו שאני מכיר גם חובב הכדורגל השכיח מכיר היטב וכבר אין מה להוסיף על כל מה שנכתב עליהם, אז אני אתמקד דווקא בשניים שאני התרשמתי מהם כאוברייטד כרגע ובאחד שאני נהנה לראות:

ז'ואן לא הרשים אותי יותר מדי ויצא לי לראות אותו יחסית הרבה (אני נהנה לראות את אינטרנאסיונאל), יש לו פוטנציאל והוא צעיר יחסית, אבל הוא עדיין לא ברמה של שחקני ההגנה האחרים ברשימה ואולי גם לא יהיה לדעתי. לא זיהיתי קריאת משחק ברמה גבוהה במיוחד, גם האחד על אחד לא מרשים, כן מציג נתונים פיזיים טובים ויכולת לא רעה עם הכדור.

את אלקסון של בוטאפוגו ראיתי פחות פעמים, 2-3 משחקים בלבד כנראה, אבל באמת שלא ראיתי שם משהו יוצא דופן לשחקן בקבוצת צמרת ברזילאית בעמדה זו. אולי נפלתי על משחקים פחות טובים, אבל ממה שראיתי לא מדובר בשחקן מיוחד.

שחקן מאוד מוכשר שאני מאוד אוהב מהרשימה הוא אוסקאר של אינטרנאסיונאל, באמת כישרון גדול כמו שהוא מתואר שם, רק נוטה לעתים להיעלם במשחקים או לקיצוניות השנייה, לנסות יותר מדי במשחקים שהולך לו במקום לשחרר את הכדור. בכל מקרה, בהחלט שחקן מעניין לקבוצות הגדולות באיטליה, גם אם כרגע הוא לא בשל עדיין להיות שחקן מפתח, אחרי התאקלמות לא ארוכה מדי הוא יהיה לדעתי.

שחקן שחסר לי ברשימה, אולי כי לא הייתה התעניינות מאיטליה באמת, הוא וולינגטון נם שכרטיסו שייך לפלומיננזה (תודה על התיקון אור) ומשחק בפיגואירנסה. קיצוני מהיר וזריז, עם אחד על אחד אדיר ודריבל מצוין, שגם כובש המון שערים העונה. אחד מהשחקנים המרשימים בליגה לאחרונה ובחור צעיר למדי.

נערך לאחרונה ב: ‏13/11/11
  3. Muurad Member

מסכים עם אליאס שאוסקר הוא השחקן שצריך לסמן כאן מבחינת הקבוצות האיטלקיות(הייתי אומר קאסמירו, אבל עד שהוא לא ישנה את הגישה המזלזלת שלו וירצה לשחק יותר הגנה ולא לשחק כמו רונאלדיניו בהתקפה הוא סיכון גדול מידי - במיוחד במחיר שלו.).
    ההייפ סביב אוסקר עדיין לא ברמה שתקפיץ את המחיר לרמה לא הגיונית, הוא מאוד בוגר במשחק שלו, יש לו איטיליגנציה והבנת משחק מאוד גבוהה שזה משהו שעוזר בכל ליגה, במיוחד האיטלקית.
    הוא גם מאוד ורסטילי ויכול לשחק בהרבה תפקידים, והוא יודע ואוהב לבשל ולכבוש בכל מקום שהוא משחק עם בעיטה מאוד חזקה והמון יצירתיות ותיחכום במסירה שלו עם טכניקה גבוהה מאוד - האמת שאחרי המונדיאליטו שם הוא שיחק בפעם הראשונה בקריירה ממש כסוג כקשר סטייל אינייסטה במרכז המגרש, הדרך שהוא הסתגל לתפקיד בכזו קלות והניע את הקבוצה מהמרכז בשקט וביטחון עם משחק מסירות פשוט בלי לנסות יותר מידי - ובנוסף גם לא הפסיק לרוץ ללחוץ ולעזור להגנה, לדעתי זה התפקיד שהוא צריך לשחק בו יותר ויותר במיוחד באירופה.
    חייב להתחזק פיזית ולהשאר יותר על הרגליים - אבל רואים אצלו שיפור ניכר מאז אותה אליפות דרא"מ שם פשוט לא יכל להשאר על הרגליים ואיכזב, עם הדקות המשמעותיות באינטר הוא מקבל יותר ויותר ביטחון ומראה שיש בו הרבה רוח לחימה ואגרסיביות למרות שנראה שאין לו אותה ממבט ראשון. הילד הזה הולך להיות כוכב עם קצת יותר פיזיות במשחק שלו.

אלקסון נחלש לקראת סוף העונה - אבל בהתחלה\אמצע העונה הוא שיחק פשוט מדהים וסחב את כל בוטאפוגו על גבו, ולדעתי הוא מישהו שאין לי ספק שיצליח באיטליה אם באמת יצליח להביא למגרש יותר מהיכולת ההיא...הוא מאבד יותר מידי כדורים אם זה בדריבל או במסירות לא מדוייקות - אולי לא יהיה איזה כוכב על, אבל לדעתי אם רק ישמור על יציבות הוא יכול להצליח באיטליה כבר עכשיו בקבוצת אמצע טבלה ומעלה.

את לוקאס ודאמיאאו אני לא רואה מגיעים לאיטליה וחושב שהם יותר יתאימו לאנגליה ואין הרבה מה לפרט, בנוגע לחואן אני מסכים עם אליאס - למרות הפוטנציאל שלו ולמרות שממש החזקתי ממנו וסימנתי אותו בעבר, ככל ששיחק יותר(בעיקר במונדיאליטו) הוא גרם לי להיות יותר פסימי לגבי האפשרות שיצליח לממש את כולו.

נוסיף 2 שמות שלדעתי חייבים להיות ברשימה - ארווקה, שלדעתי הוא הקשר הטוב בברזיל בשנה האחרונה שקשה לי לראות אותו נשאר עוד הרבה זמן בליגה וכנראה יעבור לאיטליה - כמוהו גם רפאל השוער.

מבחינת שמות עתידיים, וולינגטון(לא זה שאליאס ציין - למרות שגם הוא יהיה שם ראוי בעתיד הלא רחוק וכנראה ייבחר לפריצת העונה השנה(שייך לפלו אגב)) הקשר האחורי של סאו פאולו יהיה מישהו שבקרוב תתחיל ההתעניינות בו(כמו שאמרתי לפני כמה חודשים, אם היה מזומן למונדיאליטו כמו שהיה צריך הוא כבר היה שם יותר מוכר היום). אני מאוד אוהב אותו ומתחילת השנה הוא עולה בכמה רמות על חברו לקישור קאסמירו שזוכה בכל ההייפ והעניין..מלא אנרגיות, לא מפסיק לרוץ ואוהב לגרזן - אבל יש לו יכולות נהדרות עם הכדור כיאה למישהו שגדל כ'10' בנוער. הנה טעימה קטנה ממה שאני מתכוון(שער הבכורה שלו בבוגרים אגב) :

גם מנואל הבלם הצעיר של אתלטיקו פאראנאנסה הוא מישהו שאני משער שיקבל תשומת לב בקרוב, ביחס לגילו הוא נראה מרשים ועם המון פוטנציאל במשחקים הבודדים שיצא לי לראות והוא תפס לי את העין - וכנראה גם לא יעלה מחיר אסטרונומי שרק יעזור. ויחד איתו גם פרננדו מגרמיו שהיה הקשר האחורי של הנבחרת במונדאליטו למי שראה, עושה יופי של התקדמות מאז בגרמיו וכבר נחשב לשחקן הכי חשוב שלהם בקישור.

אגב המחיר של דדה יהיה הרבה יותר גבוה אם באמת יסכימו למכור אותו והוא ירצה לעבור. משהו באיזור ה-10 עד 15 מיליון אם אני צריך להעריך.

נערך לאחרונה ב: ‏13/11/11
  4. Milanista Member

5. Muurad Member

^ כל מחיר שהדביקו לדדה עד היום - אחרי 2 המשחקים האחרונים שהוא שיחק צריך להוסיף למחיר הזה לפחות עוד 5 מיליון יורו אם לא יותר.

בדיוק השנייה הוא הבקיע שער במשחק סופר חשוב מול בוטא. הוא כ"כ דומיננטי ומשפיע על המשחק ב-2 צידי המגרש, משהו שלא רואים כל יום אצל בלם... נזכר מתי להגיע לכושר הכי טוב בקריירה הצעירה שלו, בדיוק שכל הסקאוטרים נמצאים שם לראות את זה בעיניים שלהם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx הוא באמת הבלם הברזילאי היחיד והראשון שאני חושב שיכול להגיע לרמה של טיאגו סילבה. מי מהסקאוטרים שנמצא בברזיל ולא חוזר לאיטליה עם דדה או לפחות עשה הכל כדי להביא אותו צריך להיות מפוטר.

הוא אמר שהוא לא רוצה לעזוב את ואסקו בנתיים אגב, ואני בטוח שואסקו לא תרצה לשחרר אותו ותנסה להשאיר אותו - ככה שזה לא יהיה פשוט ולא יהיה זול לאף אחת מה-3.

נערך לאחרונה ב: ‏17/11/11
  6. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

לצ'ה פיטרה את מאמנה אוזביו די-פרנצ'סקו והגיעה להסכם עם סרסה קוסמי בנוגע לאימון הקבוצה. הג'אלורוסי פתחו את העונה בצורה עלובה במהלכה צברו 8 נקודות ונועלים את הטבלה. אמנם מדובר על קבוצת תחתית, אך הלחץ והרצון להישאר בליגה עושים את שלהם.

7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://oi40.tinypic.com/2mg43s6.Xxx
    התאחדות הכדורגל האיטלקי (FIGC) וקרן מוזאון הכדורגל החליטו להקים את "היכל התהילה של הכדורגל האיטלקי" על מנת לזכור ולהודות לאנשי מפתח בכדורגל האיטלקי לאורך השנים.
    היום בקוברצ'אנו, מתחם האימונים של הנבחרת ומטה ההתאחדות נקבעו הזוכים הראשונים בקטגוריות השונות:
    שחקן זר- מישל פלאטיני
    שחקן איטלקי- רוברטו באג'ו
    מאמן- אריגו סאקי ומרצ'לו ליפי
    מנג'ר- אדריאנו גליאני
    שופט- פיירלואיג'י קולינה
    ותיק- ג'אני ריבה

8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש את לואיג'י (ג'יג'י) ריבה, ויש את ג'אני ריברה. זה שזכה בתואר הוא ג'אני ריברה, הסופרסטאר של מילאן והאזורי בסוף שנות השישים. הוא זכה איתנו בגביע האלופות, ובאותה תקופה היה שותף לזכייה של איטליה ביורו 68' ולהגעה שלה לגמר מונדיאל 70'. למי ששם לב, הוא היה הנציג האיטלקי בהגרלה של היורו כשהביאו נציג מכל נבחרת שזכתה בעבר בטורניר.

ריבה הוא החלוץ האגדי של קליארי. אותה תקופה של ריברה ואם אני לא טועה, הם שיתפו פעולה בנבחרת.

9. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

התבלבלו לי השמות בצורה מביכה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx. ריברה אחד השחקנים האגדיים של מילאן, רג'יסטה למופת.

10. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

11. -sAndmAn- Member

למה לא? ועוד כשפודולסקי בעונה מצוינת

12. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

http://www.calciomercato.com/prima-pagina/...zmanovic-387808
    לאציו מקדימה את יובה במירוץ אחרי קשרה הסרבי של שטוטגארט ואקס פיורנטינה זוודרקו קוזמנוביץ'.
    לפי הכתבה הסוכן של קוז הוא גם הסוכן של מאמן לאציו...1 ועוד 1 זה 2?

בשבילי קוז הוא אחת האכזבות ים של פוטנצייאל לא ממומש, אולי הוא צריך את הסריה אה בשביל לחזור לעצמו

13. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאחר ההפסד המשפיל 6:1 לנאפולי, ג'נואה פיטרה את אלברטו מאלזני. מחליפו יהיה פסקוואלה מארינו שאימן את פארמה בעונה שעברה.

14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

הגאזטה מדווח כי חלוצה הקולומביאני של ראסינג קלוב, טאופילו גוטיארס, קרוב לסיכום בפיורנטינה. החלוץ בן ה-26 שלא ימשיך בראסינג, מועמד לעבור לאירופה וכנראה לליגה האיטלקית, לאחר שגם פאלרמו וגם ג'נובה הוזכרו כמועמדות לקלוט את טאו וכן גם אינטר מילאן שקיבלה המלצה ממאמנו בראסינג, דיאגו סימאונה. טאו נתן שנה מצויינת בארגנטינה כאשר בטורניר הראשון אף סיים כמלך השערים. ב-2010 הוא כבר ניסה את מזלו באירופה כששיחק בטראבזונספור הטורקית, אבל למרות פתיחה מקצועית מרשימה, הסתכסך עם ראשי המועדון ועזב לארגנטינה. ב-2009 כששיחק בג'וניור באראנקייה, כבש באותה שנה 30 שערים. נחשב לחלוץ רחבה מצויין עם משחק ראש טוב מאוד, סקורר נהדר ומועדון כמו פיורנטינה בהחלט יכול להיות תפור עליו. אומנם הכל עדיין בגדר שמועות, אבל לא מן הנמנע שההעברה תסגר בקרוב.

15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

מריאנו אנדוחאר נבעט מקטאניה.
    לו מונאקו אמר לגאזטה: "אנדוחאר שיחק את משחקו האחרון בשורות קטאניה". לפי מספר שמועות הסיבה להתבטאות הלא צפויה הזאת היא התלקחות בין המנהל לשוער לאחר המשחק האחרון נגד פארמה שהסתיים בתיקו 3-3 שגרם לקרע בין השניים. כתוצאה מכך, השוער הבינלאומי לא נכלל בסגל הקבוצה למחנה האימונים במלטה.
    אנדוחאר צפוי לעזוב ליוון.