חדשות שמועות והעברות 10\2009

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏25/7/09.

1. REAL MADRID Member

רויסטון דרנתה אינו נשאר אדיש לפציעתו של מארק ברטראן שתשבית את השחקן מספר חודשים. דרנתה הרחיב בנושא לאתר הרשמי של ריאל מדריד:"זאת הייתה תאונה שעשויה לקרות בספורט, אבל זה גם הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות. לא עשיתי זאת בכוונה וזה היה לחלוטין בשוגג. אני מכבד את ברטראן ואני עצוב לראות אותו בחוץ לשלושה חודשים. דיברתי איתו והוא שמח לקבל טלפון ממני. הוא אמר לי שהרופא בישר לו שהוא יעדר בערך לשלושה חודשים. אני יודע שהוא חזק ונלהב לחזור למגרש. תמיד מרגישים רע כשדבר כזה קורה, לכן רציתי להתנצל. יש לו תמיכתי המלאה. הייתי מצפה לאותו הדבר מכל אחד אחר אם זה הייתי קורה לי".

http://real.theoffside.com/files/2009/04/drenthe.Xxx

2. Raulito Madridista

דרק בואטנג חזר מוקדם מהצפוי לאימוני חטאפה. הקשר הגנאי ביקש להשתחרר מהמשחק האחרון של נבחרתו, אחרי שגאנה כבר הבטיחה את מקומה במונדיאל, כדי להספיק לערוך יותר אימונים עם הקבוצה ואולי לנצל את העייפות והתשישות של שחקנים אחרים, כדי לזכות במקום בהרכב הפותח. בוטאנג, ששיחק העונה בשלושה משחקים בלבד מתוך ששת מחזורי הליגה הראשונים ובאף אחד מהם לא פתח בהרכב(118 דקות במצטבר), יודע שזה הצ'אנס שלו להרשים את מיצ'ל באימונים ולהראות רצון והקרבה. במידה ובואטנג לא היה משתחרר מהמשחק, הוא היה שב לספרד רק ביום שישי, לא מספיק אידיאלי, למרות שהמשחק הקרוב של חטאפה ביום ראשון.

3. Raulito Madridista

טאמודו כינס מסיבת עיתונאים ומירר בבכי לקראת הסיום

http://estaticos04.marca.com/imagenes/2009/10/15/futbol/equipos/espanyol/1255609716_extras_portadilla_1.Xxx

המשבר בין ראול טאמודו, קפטן אספניול לשעבר, לבין הצוות המקצועי וההנהלה - מתחזק משמעותית. טאמודו לא אהב את ההתבטאויות של אנשים במועדון נגדו, כאילו הוא חושב כבר על התחנה הבאה בקריירה וגם מתוסכל על המיעוט בדקות המשחק(טאמודו שיחק רק בשני משחקים, מתוכם היה על הדשא ב-165 דקות).

"אני מאוד מאוד כועס על הדברים שנאמרו עליי כאן, בחדר הזה. אני לא אוהב לדבר, אבל הרגשתי שאין ברירה. אני לא יכול לשתוק אחרי ששמעתי כל-כך הרבה שקרים", פתח טאמודו את דבריו. "ההצהרות של הסוכן שלי נורמליות לחלוטין בהתאם לחוזה שלי. מגיע לי לדעת מה קורה איתי וזה לא לעניין שבמועדון לא רוכשים לשחקן וותיק כמוני כבוד. אני לא יכול לחשוב על סיבה להשמצות מצד ההנהלה - אולי היה להם יום רע". חוזהו של טאמודו פג כמובן בתום העונה, והחל מינואר הוא יוכל לנהל משא ומתן עם כל קבוצה שתחפוץ בשירותיו.

השחקן נפגע מאוד גם מהפרסומים על כך שהוא ביקש את סרט הקפטן בחזרה אחרי מותו של חארקה - "זה אכזרי לומר דבר כזה, אנשים פשוט מדברים מרשעות. כמובן שלענוד את סרט הקפטן זה כבוד גדול, אבל בחיים לא הייתי מבקש את סרט בחזרה, בטח לא בסיטואצייה עצובה שכזאת".

טאמודו הוסיף:"עבורי הדבר הטוב ביותר הוא להיות כאן. להיות רגע ולשחקן. אם זה תלוי בי, אני נשאר באספניול לעד". לאחר מכן הוא התחיל לבכות ופשוט עזב באמצע את מסיבת העיתונאים.

4. riquelme1 Member

הפרשן של לה סקסטה אנדרס מונדטס, היורם ארבל הספרדי, הפרשן אולי הכי צבעוני בהיסטוריה של הליגה הספרדית הלך לעולמו היום, סיבות המוות לא ברורות ועדיין חוקרים את המקרה.

למי שלא זוכר, הטיק-טקה טיק-טקה היה מהסמל המסחרי שלו.

http://www.youtube.com/watch?v=0BrIyHj8A8A

5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

-LA VIDA PUEDE SER MARAVILLOSA!!
    R.I.P.

6. JR-Riquelme Member

נראה לי שהוא שידר את הקלאסיקו עם השלושער של מסי... באמת שדר מיוחד

7. riquelme1 Member

הוא שידר את כל המשחקים הכי גדולים בכדורגל ובכדורסל הספרדי, כמו שאמרתי מדובר ביורם ארבל הספרדי.

יהיה זכרו ברוך.

8. Raulito Madridista

http://img148.imageshack.us/img148/7451/12563960200.Xxx

פרננדו יורנטה האריך את חוזהו בבילבאו בשנתיים עד 2013. השחקן נפגש מוקדם בבוקר עם הנהלת הקבוצה, לפני הטיסה לקראת משחק החוץ נגד חטאפה, וסיים את העניין שעמד על הפרק לאחרונה. סעיף השחרור של החלוץ בן ה-24 ייגדל ל-36 מיליון יורו. יורנטה הצטרף לאתלטיק בילבאו לפני שש עונות, וערך את הופעת הבכורה שלו ב-16 בינואר 2005, כשקיבל צ'אנס מהמאמן וואלוורדה במשחק נגד אספניול. ביום חמישי הוא הבקיע את השער ה-50 שלו בקבוצה, במשחק נגד נאסיונל דה מדירה במסגרת הליגה האירופית.

9. Raulito Madridista

http://estaticos04.marca.com/imagenes/2009/10/26/diario_marca/1256550088_extras_noticia_foton_7_2.Xxx

היום נערך במשרדי המארקה טקס נבחרי העונה של הליגה הספרדית, שכלל גם את המצטיינים של ליגת המשנה, הלא היא הסגונדה B. לא מעט פרצופים מוכרים היו שם. אבל מי שהיה אמור לחוות את הטקס פעם ראשונה הוא פפ גוארדיולה, מאמן העונה כמובן. אלא שגוארדיולה לא היה יכול להגיע ובמקומו קיבל את פרס 'מיגל מוניוז'(המאמן הטוב ביותר) סגן נשיא ברצלונה, רפאל יוסטה. דייגו פורלהאן זכה בתואר הפיצ'יצ'י(הכובש המצטיין) בזכות 32 השערים שלו, ולא בפעם הראשונה בקריירה, הרי גם בעונת 05\2004 הוא היה הכובש המצטיין. ויקטור ואלדז זכה בתואר הזאמורה בפעם השנייה בקריירה שלו(ספג 31 שערים בלבד) הפעם הראשונה גם בעונת 05\2004. דויד ויאה קטף בפעם השלישית בקריירה שלו(הפעמיים הקודמות: עונת 06\2005 וגם שנה לאחר-מכן) את תואר שחקן ההתקפה הטוב ביותר, פרס 'זארה', על שם החלוץ האגדי של בילבאו, בזכות 28 השערים שכבש. התואר האחרון שחולק הוא תואר השופט המצטיין, בו זכה מגייה דויה, בפעם השנייה בקריירה שלו(הפעם הקודמת בעונת 05\2004).

ויקטור וואלדז אמר מייד לאחר קבלת הפרס:"אני מאוד שמח וגאה על העונה שעשיתי. בספרד יש היצע שוערים ענק, כל-כך הרבה שוערים ברמה הגבוהה ביותר, כך שזה מובן שקשה מאוד להיכנס לסגל הנבחרת. אבל זו עדיין השאיפה שלי ואני מאמין שזה יקרה השנה".
    הפיצ'יצ'י, דייגו פורלהאן, דיבר רבות:"קודם כל אני מקווה שאתלטיקו מדריד תצא מהמשבר שאליו נקלעה. אין זה סוד שהעונה שלנו רעה מאוד עד עכשיו. למרות שהיכולת לא כזאת רעה, אנחנו מפספסים המון נקודות. הצלחה של הקבוצה חשובה יותר מהצלחתי האישית, וגם אני חייב להשתפר ולחזור ליכולת שהפגנתי בעבר. זו גאווה גדולה להיות מלך השערים בליגה כזאת. יש כאן כל-כך הרבה תותחים והתחרות קשה. כמובן שזו המטרה שלי גם לעונה הנוכחית. אני רוצה להגיע למונדיאל ולהצליח בו עם אורוגוואי".
    דויד ויאה אמר:"28 שערים זו כמות מכובדת, היה קשה מאוד להגיע לפורלהאן. השנה אני מקווה לעשות זאת ולזכות כבר בתואר הפיצ'יצ'י. אבל מה שחשוב יותר זה לשחק טוב ולנצח עם וולנסיה. התחלנו את העונה בצורה לא מזהירה, אבל אנחנו חוזרים לעצמינו. אם לא נסתכל לצדדים ונתרכז רק בעצמינו - נגיע לאן שאנחנו שואפים להגיע.

הפרסים בליגה השנייה:

הפיצ'יצ'י ו'פרס זארה': נינו מטנריפה, 29 שערים אשתקד;
    המאמן: מרסליני שהעפיל עם סראגוסה חזרה לליגה הבכירה;
    הזאמורה: קובניו(ראיו וייקאנו) וקלאודיו בראבו(ריאל סוסיאדד);
    השופט המצטיין: פרז לימה;

* גלריית התמונות של האירוע

10. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

על פי הקוריירה דלו ספורט האיטלקי פלורנטינו פרז עוקב אחרי רוברטו מנצ'יני ורוב הסיכויים שאם פלגריני יפוטר הוא יהיה מחליפו כאשר גם לוצ'יאנו ספאלטי נמצא בעדיפויות של פרז.
    http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/...-mancini-report

11. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

סמואל אטו אמר שהוא רוצה לסיים את הקריירה במיורקה. זה היה בריאיון לאתר האינטרנט של המועדון.

12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://estaticos04.marca.com/imagenes/2009/11/18/futbol/equipos/racing/1258580271_extras_portadilla_0.Xxx

מיגל אנחל פורטוגל חוזר לאמן את ראסינג סנטאנדר , המאמן שכבר אימן את סנטאנדר בעונת 06/07 חוזר אחרי שבשנת 2007 הלך לאמן במחלקת הנוער בריאל מדריד שם עזב בסוף העונה שעברה ועכשיו הוא חוזר לאמן קבוצת בוגרים.

13. RubberSoul Member

רוברטו סולדאדו עוזב את חטאפה

רובין קזאן תרכוש את החלוץ בינואר ככל הנראה.
    היא תשלם לסולדאדו 4 מיליון יורו לעונה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/11/09
  14. xavi6 Member

איפה פורטיו משחק?

15. Campeon Member

אוסאסונה כמובן