חדשות, שמועות והעברות- איטליה 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Nesta, ‏18/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

זה עוד לא קרוב להיות רשמי אבל מקורות לא רשמיים אומרים שזה סופי, ג'ונתן קאלרי מבוקה יגיע לבולוניה בהשאלה אחרי שתהליך ההעברה שלו "יוסדר" דרך קבוצות הקש האורוגוואית המפורסמת והמושמצת. בכך הוא יהפוך לעוד שחקן דרא"מ באירופה שהקריירה שלו מנוהלת בצורה חוקית אבל מפוקפקת ע"י קבוצת משקיעים.

קאלרי התפרסם בעולם אחרי גול הראבונה שלו השנה, אבל למרות שהגול הזה מרמז לכך שמדובר בשחקן יצירתי קאלרי הוא יותר חלוץ שעובד קשה על המגרש ומתבסס על תנועה ונחישות מאשר חלוץ מוכשר ופנטזיונר. הייתה לו שנה מצוינת, בעיקר לצידו של טבס שמאז הגעתו קאלרי פרח, שמשכה את העין של מועדונים יותר בכירים מבולוניה (בעיקר מאנגליה) אבל לי לפחות יש ספקות לגבי התאמתו לרמות הגבוהות ולכן נראה לי שלהתחיל בבולוניה הגיוני יותר.

Don Joan Roman ו-ג'ורדן לאב אגדה אוהבים את זה.
  2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לא יודע עד כמה קראת על העסקה, אבל השחקן צפוי להצטרף בקיץ לאינטר. אני לא יודע אם כבר רכשנו אותו ואנחנו משאילים אותו או שזה יחכה לקיץ, אבל זו השורה התחתונה.

באינטר של מוראטי, זה מה שהיה קורה - קאלרי נקנה בהון תועפות, מושאל לבולוניה, לא משחק ואז מגיע לאינטר, שגם בה הוא לא משחק, עד נובמבר 16 אז היה נכנס להרכב, נותן כמה משחקים טובים ונמכר לאיזו קבוצת אמצע טבלה באנגליה או בספרד בהפסד של כמה מיליונים. ביוני 17 מוראטי ואוהדי אינטר היו מסתכלים בתסכול רב על חתימתו של קאלרי בקבוצה בלבל דומה תמורת סכום הרבה יותר גבוה ממה שנקנה.

באינטר של תוהיר, אני מאוד סומך על כך שיודעים מה עושים וחושבים 10 פעמים לפניי כל צעד.

3. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אינטר לא יכולה לרכוש אותו בכלל הגבלת הזרים, אז דפורטיבו מלדונאדו רכשה אותו והשאילה אותו לבולוניה כשלאינטר יש אופציית רכישה ממלדונאדו שאותה היא כמובן תממש ביוני כשמכסת הזרים תתרענן.

4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

סבבה, בכל מקום קראתי דברים אחרים פשוט.

בכל מקרה, לא מכיר את השחקן כי אני לא צופה בליגה הארגנטינאית, אבל נראה סקורר וגם לפי כל כלי התקשורת שם מדובר באחד מהשחקנים הטובים במדינה. השאלה היחידה שעולה בקשר להעברה הזו היא למה לעזאזל חידשו לפלאסיו את החוזה כשקאלרי, חלוץ בסגנון דומה ממה שהבנתי, יצטרף לקבוצה בקיץ.

5. uri מנהלים

6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אור, קאלרי ופאלאסיו לא שחקנים דומים כל כך. קאלרי גם עד כה לא הראה שהוא סקורר גדול, בגדול הניצול מצבים שלו סביר לדעתי (התרשמות, לא נתונים) ולגבי ההתלהבות של התקשורת ממנו היא אכן קיימת אבל התייחסתי לכך בעקיפין בשורה האחרונה של התגובה.

רק מוסיף קצת פיסוק בחלק הבא - "אז דפורטיבו מלדונאדו" רכשה אותו.. כמובן שהכסף לא הגיע מהאורוגוואים וגם לא מאינטר אלא אנשים פרטיים שלא קשורים למועדונים, דבר שיצטרכו לסדר עוד כמה חודשים אם וכאשר ירצו להשלים את המעבר שלו לאירופה.

7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

זאמפריני נכנס לטירוף השנתי שלו. דיבר לא מעט היום. טען שהוא לא מעריך את העבודה של יאקיני ובגלל זה פיטר אותו ושהאחרון נמצא עם הראש בעננים. זאמפה מדבר על זה שהוא לא מעוניין ב"נוצ'רינו בהרכב" ושחקנים בני 36, עקיצה לדרישה של יאקיני להחתים איטלקים מנוסים שינהיגו את הקבוצה, זאת בניגוד לאסכולה של זאמפריני שדוגלת בכישרונות צעירים מחו"ל. הוא אומר שהוא הציע את נשיאות המועדון לטראפטוני וגווידולין אבל שטראפ דחה את ההצעה כי הוא רוצה להמשיך בקריירת האימון שלו. בארוס-שלוטו* ימונה למאמן כשויויאני יהיה העוזר שלו. הארגטינאי לא יאמן במשחק הקרוב אלא רק החל מהמשחק מול אודינזה. בארוס-שלוטו דחה הצעה לאמן את נבחרת פראגוואי עבור פאלרמו, ככה לפחות טוען זאמפה.

אני אוהב את ההחתמה הזאת. לפי מה שזאמפריני מתאר יש לבחור הישגים והוא אחד משחקני העבר האהובים עליי. דמות מגניבה עם שם מגניב*.

*כל מי שמבטא את השם שלו אחרת דינו תלייה בעיניי - לא יודע אם זאת ההגייה הנכונה אבל אני אוהב את ההגייה הזאת ולכן כולם חייבים לדבוק בה

אלעד, golding ו-Franco אוהבים את זה.
  9. VAR Member

כילד אני זוכר את יהודה ארם קורא לו בריו-שלוטו. אבל זה היה לפני הרבה שנים, אולי הזיכרון שלי מתעתע בי

10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

המקור של השם הוא סקלוטו, יואב יתעקש, אבל איפה שזה באמת נחשב (יציעי הבומבונרה) זה נהגה שלוטו, ורצוי בקצב מונוטוני שלוווווווטוווו... שלוווווווטוווו... שלוווווווטוווו... שלוווווווטוווו... שחקן מרגש, אבל מחוץ למגרש, כמו שהתגלה מאז הפרישה, טיפוס מהסוג שלרוב או שאתה אוהב שלו או שונא שלו, אין באמצע. כמאמן עושה רושם של בחור רציני, גם אם לא תמיד הצליח, ויש גם את היתרון של אי היכולת להבדיל בינו לבין עוזר המאמן שלו - אחיו התאום ואלוף עם ראסינג 2001. ההצהרה של זאמפריני לגבי נבחרת פאראגוואי כנראה לא נכונה, אני לא באמת יודע אבל הטיימליין וההגיון אומרים לי כך, אבל כן הייתה התקשרות איתנו לפני כחודש וככל הנראה היא נפלה כי הוא דרש שחקני רכש ברמה/מחיר שאנחנו לא יכולים להחתים.

אלעד, golding ו-ג'ורדן לאב אגדה אוהבים את זה.
  11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מת עליו. הוא מהשחקנים האלה שאפשר לקרוא להם גיבורי כדורגל. דמויות כאלה שכבר אין יותר מדי במיינסטרים של המשחק. כל בוקה ההיא הייתה מלאה בשחקנים מהסוג הנ"ל עם ריקלמה, פאלרמו, איבארה וכו'. הם נתפסו אצלי כקונטרה לריבר שהייתה הקבוצה עם כל הילדים הדריבליסטים מלאי הפוזה (הייתי קם ומקלל בכל פעם שד'אלסנדרו היה מניח את הרגל על הכדור במעין התגרות במגן שמולו).

אני מאחל לבארוס-שלוטו חצי מההצלחה שרשם שחקן העבר הארגנטינאי האחרון שהגיע לאמן בסיציליה.

Don Joan Roman ו-Franco אוהבים את זה.
  12. תומר1989 Member

כמה דיבורים חברים. גם ככה הוא ילך הביתה עוד כמה חודשים.

ושום מילה על החזרה של צ'ירו לטורינו? הבן האובד חוזר. אולי האוויר של איטליה יעשה לו טוב והוא יחזור להיות החלוץ קורע רשתות מפעם

13. uri מנהלים

http://www.sportmediaset.mediaset.it/binary/49.$plit/C_29_fotogallery_1012529__ImageGallery__imageGalleryItem_9_image.Xxx

חייל שוקולד אוהב/ת את זה.
  14. uri מנהלים

*/aa1 סאסולו משלמת 3.5 מיליון אירו (יכול להגיע ל-5 עם הבונוסים) לצ׳זנה על הקשר המרכזי סטפאנו סנסי. בן ה-20 שגבוהו 1.68 נחשב בעיני לא מעט מומחים לוראטי הבא.

15. Alta Tensione Member

וכמובן שמאחורי העסקה הזאת עומדת יובנטוס שמצליחה ללכוד ברשתה עוד כישרון איטלקי מבטיח.

מצב נושא:
הנושא נעול.