חדשות, שמועות והעברות- איטליה 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Nesta, ‏18/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

זוכרים אי שם אחרי יורו 2012 כשפראנדלי היה אחד המאמנים המגניבים ביבשת שכולם מתים עליו?

אז עכשו הוא מקושר לאטאלנטה. וללאציו. אבל אטאלנטה בעיקר. אטאלנטה אנשים, אטאלנטה.

2. Enzo Maresca Member

זו יכולה להיות סגירת מעגל מעניינת אבל לדעתי בשלב הזה התפקיד גדול עליו. שילכו על גאספריני או פיולי ושפראנדלי עצמו ייצא לקדנציה שנייה בהלאס או פארמה או ונציה או משהו כזה.

בכלל, שוק המאמנים הולך להיות לוהט הקיץ. מלבד מילאן, גם באטאלנטה, לאציו, טורינו, ג'נואה ואודינזה יחפשו בוודאות מיסטרים חדשים. יש מצב שגם בפיורנטינה, סאמפ ואמפולי. אני מניח שהשמות המוכרים יככבו במשחק הכיסאות הזה (מיכא לטורינו וכאלה) ובאופן אישי אני בסך הכל מקווה שסטלונה יקבל את אחת מהמשרות הפנויות. הוא אמנם מזכיר לי קצת את מנצ'יני עם ההתבכיינות על השופטים אבל חוץ מזה הוא היה באמת אחלה ועשה עבודה גדולה עם סגל מביך שלא היה כמותו בליגה מאז נובארה הלא קשורה מלפני כמה שנים. מגיע לו להמשיך בליגה הבכירה.

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

רמת בכיינות של מאמנים על שופטים:
    * קונטה, על פנדלים שהוא המציא בעצמו מול קבוצות כמו פארמה וסיינה.
    * אלגרי, גם 4 חודשים אחרי גול די מונטארי.
    *
    *
    *
    "
    "
    *
    *
    כל השאר.

--

https://pbs.twimg.com/media/CiCbECrUYAAhnP_.Xxx

רביעיה לאינזאגי.

נערך לאחרונה ב: ‏10/5/16
  4. SerieA Il Capitano

שכחת את מצארי. בעצם, עדיף לשכוח.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לא מאמין שאחריי העונה האחרונה של מאנצ׳יו הוא לא בטופ (הבכיינים כן?)

6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

(10,000,000) Marcello Carli : "I confirm the deal with Napoli for Tonelli, the figures are those.

סארי מקבל את הויקינג שלו בחזרה. אלביול ככל הנראה יפנה את מקומו ויחזור לספרד.

7. uri מנהלים

לפי לא מעט מקורות, אודינזה צפויה להודיע מחר על מינויו של בפה יאקיני, זה שהגיע ופוטר, חזר ושוב פוטר, ואז שוב חזר ושוב פוטר ובין לבין אימן את פאלרמו.

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

בין לבין אימן את פאלרמו = פוטר, ואז שוב חזר, ושוב פוטר, ושוב חזר. סיכום קדנציה ממוצעת בפלארמו.

9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

טבלת סיכום העברות לעונה האחרונה ע"פ טרנספרמרקט. http://images2.gazzanet.gazzettaobjects.it/wp-content/uploads/sites/45/2016/05/bilancio-mercato.Xxx?v=20160520120200

משמאל לימין - שווי סגל, הפסד/רווח משוק ההעברות, מיקום בליגה, הפער בין המיקום בליגה למיקום בטבלה הנ"ל.

Un bombón ו-אלעד אוהבים את זה.
  10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אודינזה טובים אבל גם מרמים עם המכירות לווטפורד. פאלרמו וג'נואה מחזיקים בסקאוטינג ופס יצור משובך מאוד. אלה המועדונים החשובים ביותר ליצור כישרונות\מילוי הסגלים של הגדולות באיטליה. בולוניה יצרה לעצמה בור מסוכן אבל תוכל להיחלץ ממנו בקלות בעזרת מכירה של אחד הילדים שלהם.

רומא אומנם מכרה בהצלחה כמעט את כל הזבל שלה, אבל זה לא מעודכן כי דז'קו וסלאח נרכשו בסוף. רומא סיימה על ה0.

נערך לאחרונה ב: ‏20/5/16
  11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הרכישות של דז'קו וסלאח נכנסו לתוקף? אם לא, אז מובן למה הן לא נכללו. טרנספרמרקט פועלים לפי העברות רשמיות כידוע.

אני מאוד מרוצה מאינטר. אוסיליו כבר אמר לפניי כמה זמן שסיימנו מרקאטו די מאוזן מבחינתנו, והנתונים מאשרים זאת. אני חושב שמה שהכי הרשים אותי הייתה המכירה של קובאצ'יץ', בידיעה שהאוהדים יכעסו אך הכעס ידעך כעבור זמן מה ושהצורך במכירת שחקן, בטח בסכומים כאלה גבוהים ביחס ליכולתו על המגרש, הוא הכרחי. מפרסמים לאחרונה שאוסיליו רוצה לעזוב ואולי הוא ילך לבולוניה, וזה יהיה מצער מאוד.

12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן רומא רכשה אותם ופירסמה PDFים עם מחירים מדוייקים. דז'קו עלה בערך 17מ' וסלאח עוד איזה 23מ'.

הנתון של אינטר משקר כי אינו סופר את חובות הרכישה של יובטיץ', מיראנדה ואדר. אתם באזור המינוס 30מ'. בוודאות מעל נאפולי ובולוניה.

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ההתחייבות לקניית מיראנדה היא לקיץ הבא, וליובטיץ' היא לינואר הקרוב. את אדר נצטרך ככל הנראה לקנות בינואר 18 כי הוא מושאל לשנתיים.

אז הנתון לא משקר, כי הוא נוגע רק להוצאות בעונה הנוכחית.

14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל עסקה המצויינת למשל בשורה של רומא פרושה לכמה תשלומים שנתיים. "חובת רכישה" זה הליך שנוצר על מנת להתאים לאלגוריתמים של FFP, לא לבני אדם שקוראים את זה בחדשות. המידע הרלוונטי הוא שווי העסקה ומתי היא בוצעה. אין שום הבדל בין רכישת מירנדה ב5+5+5 בפורמט השאלה + חובה בעתיד לבין רכישה רגילה לחלוטין נניח של סלאח באותו סכום שפרוש לאותם 3 שנים.

15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני חושב שיש הבדל מהותי. אם בעונה הבאה אינטר מעפילה לליגת האלופות, ה-12 מיליון אנחנו מחוייבים לשלם על מיראנדה הרבה פחות משמעותיים מאשר היינו צריכים לשלם אותם היום. הטבלה מסתכלת על כמה הקבוצה הוציאה כאן ועכשיו ולא על מה יהיה בעתיד, וכך גם אני מסתכל, בטח במצב של אינטר שבקיץ הבא יכול להיות אחר לגמריי בהתאם להישגים של הקבוצה.

מצב נושא:
הנושא נעול.