חדשות, דעות ושאר ירקות המונדיאל: דיון רשמי ומרוכז

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏20/1/06.

1. Teddy Picker Member

מה כל כך מצחיק? פויול שחקן מאוד בינוני ואולי הכי אוברייטד שאני מכיר

2. FelaKaT Member

אין לי כח לבדוק- מהמחזור ה16 עד סיום העונה הוא נעדר מ8 משחקים(מסינה, יובה, קליארי, בולוניה, אודינזה, פארמה, פאלרמו וקייבו), כאשר 4 מהם היו משיקולים מקצועיים והוא הבקיע רק 3 שערים!
    (הנתונים מדברים רק על הליגה ובכלל שלא היה לי כח לבדוק בשעות האלו אל תתפוס אותי במשחק או 2).

כמו כל אחד אחר.אל תנסה להשוות את התרומה ההתקפית של זאמברו לזו של זאנטי, אתה עושה עוול לראשון.

זאת לא אשמתו של טרזגה שחוליו סזאר היה מת להיכנס לרשימת הסופגים מטרזגה, נכון?
    בכל מקרה, הוא הפינישר הטוב בעולם, מה לעשות שיובה יודעת לבחור שחקנים?

אני, בניגוד אליך מדבר רק על שחקנים שראיתי אותם משחקים. זאנטי היה פחות מרשים השנה מאודו ואילו שני השחקנים היו מחליפים קבוצות זאנטי היה קורס בלאציו.

בסדר, אני מבין שנגד פריירה פשוט לא התחשק לו ולכן פריירה הצליח לעצור אותו. הרי מה זה בשביל רונאלדיניו ליגת האלופות, הארון שלו מלא בגביעים של המפעל הזניח הזה!

אני מבין, הם מעבירים שחקן אדיר והכי טוב בתפקידו בעולם בכדי להעביר אותו לקישור ויביאו שחקן פחות טוב לעמדה שלו.
    אתה מדבר ברצינות? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

יש לזאנטי 18 שערים(ליגה ואירופה) ולגלאס 11. גלאס משחק 4 שנים פחות מאשר זאנטי. זאנטי שיחק גם כקשר בקריירה הארוכה שלו ואילו גלאס שיחק לרוב כבלם. תסיק את המסקנות שלך לבד.

אוי ואבוי, אתה גם סנילי.

"ברור, זאמברוטה מנהיג דגול, הוביל את יובנטוס להישגים..."

אתה עוד לא מכיר אותו:עד לא ממזמן וומה נחשב אצלו לשחקן סביר ופבאלי מגן ראוי בכדי לפתוח בהרכבה של אינטר. בסטנרדטים שלו פויול הוא מינימום אחד משחקני ההגנה הגדולים שההיסטוריה ידעה.

כמו שאמרתי ממקודם:בראנקו איבאנקוביץ' השתגע!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/5/06
  3. uri מנהלים

!forza inter מספיק! אתה מדבר שטויות, אתה לא אובייקטיבי בשיט ואתה מוריד את הטופיק הזה לזבל.

אדריאנו טוב יותר משבצ'נקו..... נו באמת, גם בשיא שבצ'נקו טוב יותר. אבל לא נכנס לזה, כי זה טיפשי בכלל להשוות שחקן שכבר עשור מביא תארים וכובש שערים לשחקן שפרט לשנה אחת לא עשה הרבה ועם כל הפוטנציאל שיש לו, הוא עדיין לא ברמה של שבצ'נקו.

בעניין המגן הימני. שוב חוסר אובייקטיביות מוחלטת מצדך. קודם כל כולם פה הסכימו שזאנטי הוא מגן ימני מהטובים בעולם כבר עשור, אז למה להיכנס להויכוחים מטופשים של הכי טוב.... מה גם ששוב הדברים שאתה מביא הם ברובם לא נכונים.

נתחיל מהפריצות שדיברת עליהןף פריצות לא שוות כלום אם הן לא מביאות תוצאות.
    למאסימו אודו יש השנה 14! בישולים לזאנטי.... 1.
    למאסימו אודו יש העונה 7 שערים לזאנטי .... 0.

אז את הפריצות אותן כל כך שיבחת אתה יכול לשכוח.

בעניין מנהיג.... זאנטי לא מנהיג. וזו לא רק דעה שלי. כמה שחקנים שעזבו את אינטר כבר התבטעו (והללואי שהייתי מוצא קישורים להראות לך) בכך שזאנטי הוא לא מנהיג. הוא אומנם שחקן נשמה, אבל הוא לא מושך בחוטים, הוא לא לידר. העובדה שהוא השחקן הכי ותיק בקבוצה והעובדה שהוא היחיד שנמצא בהרכב הקבוצה כבר למעלה מעשור היא זו שנתנה לו את התפקיד של הקפטן, העובדה שהוא מסור למועדון, אבל במגרש הוא לא משפיע בצורה שקפטן שהוא גם מנהיג אמור.

שוב אני חושב שזאנטי הוא מגן ימני מעולה, אחד הטובים שהיו בעולם הכדורגל בעשור האחרון, אבל להיום, מאסימו אודו ועוד כמה לא נופלים ממנו ביכולת. וזה לא שאני מצדיק את פקרמן, אבל העובדות מדברות בעד עצמן.

4. M_T_A Member

אפשר לפחות לקבל הסבר לדברים ההזויים האלה?

5. ASROMA Member

הורדתם את הדיון הזה לזנות... מספיק...
    בכל מקרה דעתי לגבי סוגיית החלוץ וקשור גם למונדיאל הקרוב :
    במקרה שכולם נמצאים בכושר :
    אטו',הנרי,רונאלדו,שבצ'נקו,אדריאנו , בסדר יורד.

6. Jose Mourinho Member

אם לא ידעת - המשחקים שהוא נעדר מהם בשבילי הם גם המשחקים בהם הוא נכנס בדקות האחרונות כי לא היה לו כושר משחק אחרי הפציעה.

ועוד איך אני ינסה. תבדוק כמה מצבים של שער בטוח זאנטי סידר העונה לשחקנים של אינטר, זה שהם לא ניצלו את זה לא אומר שהוא לא יודע לבשל.

אתה ממשיך לחשוב שלא ראיתי את אודו משחק ואתה ממשיך להאמין לעצמך שאתה אומר את זה. אודו שחקן נהדר, מצויין, אבל זאנטי עולה עליו.
    זאנטי היה קורס בלאציו? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    טוב טוב די מספיק יש גבול, שחקן יציב כמו זאנטי ששומר על יכולת גדולה לאורך הרבה זמן לא יכול לקרוס בשום מצב.

לא, זה אומר שרונאלדיניו לא היה ביום טוב וזה היה יותר תלוי בו מאשר בפריירה, עם כל הכבוד למגן.

כמו שאמרתי, כמעט את כל השערים שלו גאלאס מבקיע ממצבים נייחים(קרנות, כדורים חופשיים) כשהוא עולה למעלה מההגנה ומרימים לרחבה. טרחת לראות את השערים של זאנטי?

לא, רק אמרתי שעלתה אופצייה להעביר את זאנטי לקישור, לא בגלל שהוא לא טוב כמגן, אלא בגלל שהוא טוב מאוד גם כקשר, ואז אינטר לא יביאו עוד קשר ימני אלא עוד מגן ימני. ובמקרה כזה מאייקון יהיה בהרכב.

טוב, אולי לא התנסחתי טוב בקטע הזה. התכוונתי שזאמברוטה לא מנהיג כמו זאנטי, וזהו.

כן, בדיוק ל-4 משחקים. אח"כ הוא חזר להיות וומה.

בוודאי, הוא לא זאמברוטה, אבל הוא אחד מ-10 הטובים בעולם בתפקידו כיום.

לא, רק הבלם הטוב בעולם כיום בכושרו הנוכחי.

מה לא אובייקטיבי במה שאמרתי? שאדריאנו שהיה בכושר היה טוב משבצ'נקו באותה התקופה? שזאנטי המגן הימני הטוב בעולם?

אדריאנו רק בן 24, שבצ'נקו קרוב ל-30 לא היו לאדריאנו מספיק שנים כדי להגיע לשבצ'נקו. אבל בשנתיים האלה שהוא כן היה בכושר, הוא היה טוב משבצ'נקו.

V
    V
    V
    לגבי הכיבושים, אודו כבש את כל שעריו, מלבד אחד אם אני לא טועה, בפנדלים. זאנטי לא בועט פנדלים באינטר.

אורי, ליכלכת פה. זאנטי לא מנהיג? זה כבר מוגזם.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

עובדות...

הנרי, רונאלדו, אדריאנו, שבצ'נקו, אטו
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    אני מבחינתי סיימתי בקטע הזה.
    וחוץ מזה, כל פעם שיש וויכוח אומרים למה יש וויכוח. זה דיון דחילק! אתם רוצים שהדיון כולו יהיה בסך הכל פירסום סגלים?

7. Jose Mourinho Member

הסגל של נבחרת ארגנטינה למונדיאל:

Argentina squad:
    Abbondanzieri, Leo Franco, Ustari, Coloccini, Cufré, Ayala, Gabriel Milito, Sorin, Heinze, Burdisso, Scaloni, Luis González, Maxi Rodríguez, Cambiasso, Mascherano, Aimar, Riquelme, Palacio, Crespo, Tevez, Messi, Saviola, Cruz

בושה שזאנטי וסמואל אחרי העונה המצויינת שלהם לא בסגל.
    ההפתעה: חוליו קרוז, שנתן עונה של 21 שערים באינטר, זומן.

8. SeRgInHo Member

בניגוד לכל החלוצים בעולם, שבצ'נקו יכול לא לכבוש 20 משחקים(לא שזה קרה לו, אבל נניח) ועדיין להיות בכושר מעולה, פשוט מאד. כי הוא עושה במגרש הכל.

9. Luca_Toni Member

אבוי אבוי לנבחרת...זנטי וסמואל לא זומנו... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

10. Jose Mourinho Member

בטח הוא ירכיב במקומם שחקנים בינוניים כמו סקאלוני וקולוצ'יני...

11. rapa Member

שהתחלנו את הוויכוח הטיפשי הזה, רשמתי תגובה קצרה:

יש אנשים שגם עם תנסה להסביר להם דברים, הם תמיד יחזירו תגובה קטנונית- כן פורצה-אינטר הכוונה היא אליך, אתה הולך ראש בקיר, וכמו שאורי רשם, אתה לא אוביקטיבי בעליל.

12. Jose Mourinho Member

ראש בקיר? קטנוני? טרחת בכלל לקרוא ולבדוק מה שנכתב בוויכוח הזה?
    עזוב'תי באמאש'ך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    לא שווה תגובה? לי נראה יותר שלא היה לך מה להגיד.... מה בדיוק ניסית להסביר?

ואלה יופי בא משום מקום לפורום וקובע שאני לא שווה תגובה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

13. uri מנהלים

לפני רגע כתבת 20 הודעות בהן אמרת שאדריאנו החלוץ הטוב בעולם, עכשיו אתה כותב שזאנטי הכין הרבה יותר בישולים מאודו (14!!!) אבל החלוצים של אינטר לא ניצלו אותם. מה שאומר שרוקי ופאנדב טובים יותר מאדריאנו ומארטינז.......

לזה אני מתכוון שאתה לא אובייקטיבי, כי אתה פשוט כותב כדי לצאת צודק. אתה סותר את עצמך.

14. Jose Mourinho Member

אל תכניס לי מילים לפה. אמרתי היה עד לא מזמן

מה אתה רוצה שאני יביא לך לינקים לכל המשחקים של אינטר העונה? תבדוק ותראה!

למה אתה מתכוון פה?
    בכל אופן, ממארטינס הם יותר טובים. בעצם גם מאדריאנו של עכשיו הם יותר טובים.

אני לא סותר את עצמי. אתה מקשיב יותר מדי לבמבינו ד'אורו...

15. EL Capitan Member

תהיו בריאים ותפסיקו עם כל הויכוחים המטופשים האלה.

התייחסות לסגל של ארגנטינה- טעות לא להכליל את חאבי זאנטי, הוא סמל, נשמה. לא סתם הוא השחקן הכי אהוב בארגנטינה. אם היה מישו אחר במקומו, אז ניחא, כי כמו שראינו כבר, הוא הראה במשחק נגד אנגליה סימנים אולי של זיקנה. אבל פשוט אין. ליונל סקאלוני לא טוב ממנו, ופקרמן היה חייב לתת לזאנטי את המקום בסגל על חשבונו של סקאלוני. בקשר לסמואל, זה עוד לא משו שארגנטינה תבכה עליו, כי יש לה מספיק אלטרנטיבות אחרות, ויש משו בהחלטה הזאת של פקרמן.

אבל מה שאני לא יכול להבין זה את אי זימונו של דמיקליס, שום הסבר שבעולם לא יציל את פקרמן במקרה הזה. הוא חייב את דמיקליס בסגל. לא רק שהוא עדיף על קמביאסו, לדעתי, גם יש רק 3 קשרים מרכזיים בסגל (וזה עוד אחרי שאני מצרף למסצ'ראנו וקמביאסו את סורין, בהנחה שהוא ישחק בקישור, ולא כמגן-קשר שמאלי). דמיקליס נתן עונה מעולה בבאירן, ואי הזימון שלו זה פשוט שערוריה. לעומת זאת, כשיש לך כבר 5 חלוצים בסגל, עם קרספו, חוליו קרוז, מסי, טבז וסאביולה, הוא גם מצרף אליהם את פלאסיו, שאמנם לראות אותו לא יצא לי (לא רואה ליגה ארגנטינאית), אבל מה הוא צריך אותו? כבר יש לו 5 חלוצים בסגל. פשוט לא מובן. דווקא יש לי הערכה לפקרמן כמאמן, אבל יש לי אליו לא מעט טענות בבחירת הסגל הזה.