החגיגה הכי יפה זה משהו ששלום תקווה עשה.. בנוגע לדי קאניו המנאיק...אל תדאגו...הוא יורה לעצמו ברגל...כבר שחקן מהקבוצה שלו[אוסמאן דאבו שחקן שחור] קילל אותו ואמר שהוא שונא חלק מהקהל של לאציו ואת די קאניו וגם ההנהלה של לאציו לא רואה את זה בעין יפה.. בקיצור יש חגיגות יפות ויש חגיגות מטומטמות...
שישי חי ובועט עשו סקר מי חוגג בצורה הכי מקורית...עד עכשיו סבבה.. במקום הראשון נמצא ג'ף טוטואנה שהחגיגה שלו לפי מה שאני יודע זה סאלטות וכאלה שבעצם כל אפריקאי אתלט עושה את זה[אובפמי למשל] מה מקורי בזה???? שלו מנשה זה מקורי לא טוטואנה.. מה בדיוק עופר טלקר עושה?מתי הוא חגג לאחרונה?בחתונה של דודה שלו?אז נכון לפני כמה שנים טובות היה לו גול אז הוא עשה עופר הולך על גחלים..יאללה כבר הזדקנו מאז.. לא מתאים לערוץ הספורט...
ג'ף עושה סלטות וגם רוקד עם אנסומבו . ומה בדיוק נימני עשה במסגרת בועט הבעיטות החופשיות הכי טוב?זה סתם שטויות .
זה שהוא רוקד איתו לא מוסיף למקוריות... מה נימני עושה בבעיטות חופשיות?ראית את הדרבי?אם לא תראה ותבין... בוא נגיד שנימני בועט בעיטה חופשית יותר טוב ממה שטוטואנה חוגג במקוריות...
כמעט הצלחתם להכניס לדיכאון את כל הדיון עם הליגה הפלאסטינית. מספיק. ואני יודע שכבר העלו את הנושא, אבל מישהו מוכן להסביר לי מה פשר ה'קמקיצי' שקואקי מרוברס עושה?
ברור שיש לו בעיטות אדירות וראיתי את הדרבי . אבל הוא לא בועט בעיטות החופשיות מס' 1 בישראל מכיוון שהגולים שלו בבעיטות חופשיות הם מעטים . בניגוד לטועמה למשל שאצלו הרבה שערים מובקעים מבעיטות חופשיות.
ברור...אבל הוא יכול להיות מועמד... אבל אין שום מקוריות בחגיגה של טוטואנה ובטח ובטח לא יחסית לאלה של שלו מנשה או אפילו עופר טלקר בקיצור הם יכלו למצוא מועמדים יותר טובים... כי עכשיו כל אוהד בית"ר הצביע לטוטואנה כי הוא אוהב אותו וזה בעצם יהיה הזוכה בחגיגה המקורית..
בתור אוהד מכבי אני זוכר הרבה מאוד גולים של נימני בבעיטות חופשיות מכל השנים. אין פה מה להשוות לטועמה כי נימני מבקיע בכמויות שכל חלוץ היה מת להגיע אליהן וחסרים לו פחות מ30 גולים כדי להשתוות לאלון מזרחי. בכלל יש לו בעיטות מרחוק בלי קשר לבעיטות חופשיות והוא יכול להוציא בעיטות אדירות מהמקום. במיוחד זכור לי שער הניצחון ב3-2 הבלתי נשכח בטדי בעונת האליפות. מ20 מטר הוא הוציא בעיטה שמזכירה מאוד את הגול של רונאלדיניו מול צ'לסי. הוא בהחלט ראוי לתואר הבועט מס' 1 בישראל
"החגיגה" של די-קאניו גם בפעם האחרונה (ליבורנו) וגם בינואר הקודם (רומא) היו בסוף המשחקים ולא אחרי שערים. אגב, הפעם אחרונה בכלל הייתה במשחק הפסד של לאציו.
אני מסכים איתך שנימני בעונה כובש לפעמים יותר מהחלוצים בקבוצה שלו ובכלל בליגה . בעונה נורמלית של נימני הוא מסוגל לכבוש מעל 20 שערים . אבל הוא לא הבקיע הרבה שערים בבעיטות חופשיות בכל מקרה אין מקום לטלקר בסקר הזה וגם לא לאפק .
כתבה נפלאה ב"שישי חי ובועט" על חגיגות אחרי שערים . חלק גדול מתוך החגיגות הוזכרו כאן . אגב חגיגות אני מת פעם אחת להבקיע גול ולחגוג בצורה מטורפת ,להיכנס לאטרף. הכי מבאס זה להבקיע את הגול הכי יפה במשחק אבל כשזה לא עוזר לקבוצה ואז אתה מדוכא.
צודק זה באמת מבאס... ובאמת הייתה אחלה כתבה...ו..צריך לאשפז את מלר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx חוץ מזה הם רק שכחו את המכונה של הפועל פתח תקווה דאז ואולי גם את התקרית של החגיגה של אברהם לוי שדפק את הראש ופתח אותו אחרי גול...