א-נ-א-ל-פ-א-ב-י-ת-י-ם-!-!-!-!-! אומרים כורסא!!! עם א'!!! תפתחו מילון לעזאזל!!! -------------------------------- משה, אני לא מבין מה זה משנה אם יש לו צעיף של ב"ש או בארסה, העיקר שהוא משלם על כרטיס ומעודד. אם רק "לחלק" ממשחקי הבית הוא לא מגיע, מכאן נובע שהוא בכלל לא כורסאי. בקשר לתחזית שלו מול כפ"ס אמרתי כבר - אם הוא מאמין שב"ש תפסיד אז הוא ירשום שב"ש תנצח כי הוא אוהד שלהם? תאר לך שאוהד טובא יכתוב שקבוצתו הולכת לקרוע את מכבי. צריך להיות מציאותיים, ולפעמים קצת אובייקטיבים. חחחח איזה מתוסבכים אתם, אוהדי ב"ש...
יאוו למה אתם מתווכחים! כותבים כורסה- כ-ו-ר-ס-ה! כל מי שכותב אחרת- אנלפבת! ולמי שלא מאמין, הנה תמונה מהבבילון הכי מעודכן שיש...
אפשר לכתוב כורסא עם א' ועם ה'. אבל אין דבר כזה כורסע. בכל מקרה, ה"אנאלפבית" כוון לחכם חנוכה. נ.ב אילן יש לך בבילון??!! אוי לבושה.
לא כותבים כורסה עם א', אחרת זה היה כותב את זה גם בביליון, חוץ מזה מה רע בביליון, אתה יודע ככה אם יש מילה שאתה לא מבין שאתה נמצא באתרים באנגלית, תוך שנייה אפשר לבדוק מהי המילה... (ואני לא משלם על זה גרוש, אז מה אכפת לי).
אתם עושים צחוק או מה? דוגמא = דוגמה קופסא = קופסה כורסא = כורסה תהרגו אותי למה זה, אני חושב שיש קשר לסיומת הארמית של כל מילה (אל"ף) אבל אל תתפסו אותי במילה.