חברי הכנסת יחיאל חזן וענבל גבריאלי..

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י official, ‏7/8/03.

1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

איי כמה אנשים תמימים יש כאן בפורום.
    חלק לא מבינים בכלל מה שוקרה שם,חלק מגזימים לחלוטיין.
    תאמינו לי,אחרי יומיים בכנסת אתם מבינים מה בדיוק הולך שם ולמה,ואני אחרי 4 ימים הבנתי את המובן מעליו...

2. AFC Member

נו, אז יאללה תסביר לנו. זה נכון שכל האנשים שיושבים בכנסת הם מושחתים מפגרים?

3. official Member

נו בוא נשמע..מה אתה יודע ואנחנו לא?מה הבנת אחרי 4 ימים?עד עכשיו שתי ההודעות שהדפסת בנושא הזה הם לגמרי ללא תוכן..
    אני מבין שאתה לא תמים אז בוא ותחלוק איתנו את המידע היקר שהצלחת לאגור ב -4 ימים המדוברים..אני מקווה שלא תטיל כאן פצצה פוליטית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx

4. ליהי Member

משה עם כל הכבוד לארבע ימים שבילית בכנסת
    זה רק טעימה
    זה לא החיים האמיתיים
    תאמין לי, הייתי מחליפה איתם מקומות.

5. official Member

ליהי כיוון שגילית יידע רב בנושא ארועים מיוחדים בתולדות העם העיברי בהחלט היית יכולה להחליף את אחת הח'כיות שם..
    אבל לפני זה אולי תספרי לי את מה שמר אוחיון יודע על הכנסת ואנחנו "התמימים"לא...

6. ליהי Member

אז בוא אני יסביר לך אופישל...

הם ישבו בכסאות
    והציעו הצעות
    ואז ספרו קולות
    מי בעד
    מי נגד
    מי נמנע
    מידי פעם הם צעקו קצת אחד על השני
    אבל רוב הזמן קיבלו דונאטס חינם וקפה
    ואז אחרי יום מתיש ב"עבודה"
    הם חזרו הביתה, במכונית המשרויינת שלהם שכוללת נהג צמוד
    היה קשה
    אבל שורדים, הכל למען מדינת ישראל.

7. official Member

ולמה את חושבת שלא ידעתי את זה קודם?.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx
    שכחת להוסיף שבין לבין הם בילו בחדר החקירות
    ואף תוחקרו בנושא זיוף ההצבעות
    כולנו יודעים שבכנסת קוראים ניסים ונפלאות
    אבל היה עדיף אם היו חוסכים מאיתנו את המראות :wink:

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובכן,בוא לא ניכנס ליותר מידי פרטים,רק נאמר שבניגוד לדעה הברורה כאן:
    " כולם סתם מחממים את הכיסא ", יש דברים שקורים מאחורי עיני התיקשורת.
    כמובן שיש חכים מטומטמים עם רמת השכלה של ילד בכיתה א',אבל ישנם כמה,הרבה אפילו,שזה שהם לא מתפרסמים כל שני וחמישי לא אומר שהם לא עושים כלום.
    בוא נאמר את הדבר שאני בטוח שכולם כאן יבינו,עם תרצו ואם לא,לתיקשורת יש יותר כוח מהפולטיקאים,רוב הפולטיקאים משתנים/מגבשים דעה בגלל התיקשורת.
    התיקשורת יכולה לבנות/להרוס,כדי להבין מה זה הכנסת ופוליטקאים,לא פונים לחברי הכנסת אלא לתיקשורת.
    בסופו של דבר,כל הנאומים,כל הדברים שאנחנו האזרחים הפשוטים רואים/מקבלים זה בגלל התיקשורת,ועקב התיקשורת,ככה שלפני שאתם שופטים משהו,תחשבו טוב טוב למה הוא אומר מה שהוא אומר,והאם באמת צריך להעביר עליו דעה.

9. official Member

תאמין לי שמי שצריך לחשוב לפני שהוא עושה מעשה אלו שני הליצנים שהגיעו לכותרות.
    כמו שנאמר "סוף מעשה במחשבה תחילה"
    אם היית רואה את השידור הבזיוני ברשת על הבוקר לא היית מדבר כך..
    אתה לא חושב שצריך "להעביר דעה"על שני הח'כים ועל בורותם????
    ותיכנס לקישור שרשמתי כמה הודעות לפני..ותתפלא לדעת איך נוצר הקשר בין השניים :idea:

10. ג'רי בית הלוי Member

נו מה אתם עושים צחוק? ח"כ זה אחת העבודות הקשות שיש.
    קודם כל, הם צריכים לקום ביום עבודה בשמונה וחצי בבוקר, וכמובן שיום עבודה אצלהם זה רק 4 ימים בשבוע, 6 חודשים בשנה. אח"כ, הם נוסעים במכונית דגם 2003, ולא 2004, עם נהג ישראלי, בניגוד לסטנדרט, שזה נהג צרפתי. אח"כ הם מקבלים ארוחות חינם, צועקים כל היום, ישנים קצת בכיסאות הבלתי נוחים בעליל, עובדים בעבודות צדדיות, מקבלים טלפון, פלאפון, פקס, אינטרנט, מנוי על כל העיתונים שבא להם בחינם, טסים לחול על חשבון משלם המיסים, ובסוף, בחמש אחה"צ, הם חוזרים הביתה אחרי יום עבודה מתיש.

11. official Member

האמת היא שהיו לי תוכניות לרוץ לכנסת אבל אחרי שקראתי על העבודה הקשה והמתישה שלהם אני מוותר..

12. ליהי Member

משה
    אתה אומר כאן בעצמך שחכ"ים משנים את דעותם הפוליטיות (יש יותר מזה?!) בגלל התקשורת. אז אני אומרת-שאני לא מבינה מה אתה מנסה להגיד בזה? אתה רק מחזק את הטענה שלי.
    אתה כל הזמן טוען שאני אומרת דברים באוויר בלי לתת דוגמאות ולהסביר. אז אולי תתן לי דוגמאות ותסביר לי מה בדיוק עושים החכים אנחנו לא יודעים שהופכים אותם לעוברי קודש ואנשים שעובדים קשה? הא? אני מבינה שיקח לך זמן לחשוב על זה. טוב,לא נורא. יש לך נטייה לקפוץ בראש. אבל אם אתה אומר אני הרי מאמינה לך, כי אתה ע-ל ב-ט-ו-ח יודע דברים שאנחנו לא יודעים ,אתה הרי היית 4 ימים בכנסת.

אין מה לעשות,יש דברים שאי אפשר לשנות- כמו העובדה שחברי הכנסת הם עלוקות מוצצות דם (במקרה הזה כסף) שלא עושות כלום ולא תורמות בכלום מלבד העברת חוקים מטומטמים של חצי שנה מלווה באוטו (שזה אחד החוקים הכי מפגרים שיצא לי לשמוע עליהם. בכל המדינות ה"בטוחות יותר בכבישים" בעולם אין כזה חוק מטומטם), אבל למה הם עושים את זה? - ראש קטן. וזה רק דוגמא,כדי להמחיש לך שכל פעולה ופעולה שלהם הולכת ע"פ מתכונת "הראש הקטן". ואתה יודע מה? אני מתה שתגיד משהו על הדוגמא שלי , כי יש לי מלא מה להגיד בנושא.

13. official Member

ליהי מהי הדוגמא שלך??
    הפורום הזה מלא במיסתורין.. :oops:

14. ליהי Member

חחחח

על החוק של החצי שנה מלווה....

15. official Member

אני יכול ללוות אותך אם תרצי.. :wink: