אם אתה לא מבין למה השינאה לסביולה, אתה לא תבין לעולם. גם אם אני ארשום על זה 1000 שורות. קביעה מאוד מעניינת, אולי תספר לנו מאיפה העובדה החותכת וההחלטית הזאת שלך?
בית חם? וואלה? בית חם? להשאיל שחקן למונאקו ואחרי עוד עונה לסיביליה, זה לא בית חם. זה חרא של בית. אז מי ירק למי ראשון בפרצוף? ברסה ירקה לו בפרצוף ראשונה, הוא ירק לה בפנים אחרי שספג כל שבוע יריקות בפנים. ריקארד בתור מיקצוען, בתור מאמן של אלופת אירופה צריך לתת למי שטוב לשחק, לא למי שלא שיחררו ועדיין נשאר. סביולה עלה על גודיונסן וכמעט כל משחק הוא הוכיח את זה, וגם כאשר הוא שיחק טוב הוא נשאר בספסל. זה יריקה בפנים. אתה חושב שהוא נשאר בברצלונה בגלל הכסף, וואלה, לא ידעתי שלפני כן הוא היה הומלס שרעב ללחם. פה הבעיה של רוב האוהדים בדרך חשיבה. זה שהוא עבר לריאל זה לא אומר שהוא הפסיק לאהוב את המועדון עצמו ובימיוחד את האוהדים, זה אומר שהוא אהב את עצמו יותר והכי הכי-את הקריירה שלו. להרוס את הקריירה שלו ככה בגלל קבוצה שלא רצתה אותו זה יריה בתוך המוח. אני לא יכול להאשים שחקן שלא בגד בעצמו, שחקן שרצה לקדם את עצמו ולא רצה להיתקע בקבצה פחות טובה רק בגלל שהקבוצה שהוא עזב זרקה אותו, זה פשוט בושה ואפילו הרבה חוצפה לבוא עליו בטענות שהוא רצה לקדם את הקריירה שלו, מה שברסה לא הביא לו לעשות 3 שנים.
ירדן ענה לכם יותר טוב ממני. ראיתי בסקרים מה חושבים על עזיבתו של סביולה, התוצאות הראו שהרוב (לא גדול, אבל רוב) מאוכזבים מהמעבר לריאל אבל מבינים את סביולה. סביולה עשה מה שטוב בשבילו, אני מבין שהמעבר מריאל לברצלונה לא פשוט ואפשר קצת לכעוס עליו אבל הוא לא כמו פיגו שהיה חצי אליל בברצלונה. זה שחקן שלא קיבל את ההזדמנות שלו וגודיונסן מועדף על פניו.
מר צ'אבי6, 1) אם זה בית חרא אתה יכול לעזוב בכל עת (וכן, זה מכוון גם אל סביולה וגם אליך). 2) רייקארד המאמן והוא עושה מה שנראה לו. כמו שרומאן אברמוביץ' לא שואל את דעת האוהדים ובמקום מוריניו הגדול ממנה את גרנט, כך מאמן עושה את מה שנראה לו בהרכב. אולגר גרוע ועדיין משחק, אני לא רואה אותך מתעב את רייקארד על כך, מוזר. אולי בגלל שאתה מסמפט את אולגר? נסה להבין לאן אני חותר כאן.
כמו שרשמתי לך, הדיון איתך מיותר, עכשיו אתה יכול להמשיך להגיד אותו דבר רק בניסוח שונה ואתה יכול שלא, הבחירה היא שלך.
בלי מר, אני מרגיש זקן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx ההנהלה לא בגדה בי, וברצלונה אולי בעתיד תהיה הבית שלי, אבל כרגע קבוצת הכדורגל היא רק אהבת חיי. אני יעזוב מתי שיתחשק(וזה יהיה בקבר כנראה) לי לא מתי שאני יקבל ממך הזמנה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx אבל באמת תודה שאתה מביא לי הזמנה אישית. הבעיה שריקארד הוא לא הבעלים וההשואה בינו לבין אברמוביץ' לא נכונה. מוריניו לא הוכיח שהוא יותר טוב ממאמנים אחרים, סביולה כן הוכיח שהוא עולה על גודי. את דעתי על אוליגר אמרתי אינספור פעמים, אמרתי שהוא שחקן בינוני שגם ביזכות דעותיו הפוליטיות הוא בברצלונה ולא בקבוצת תחתית,אבל אמרתי אי פעם שזה טוב שריקארד פותח איתו? אי פעם רציתי וכתבתי בפורום שאני רוצה שריקארד יפתח איתו? לא, אני לא חושב. אולי במשחקים קטנים שהניצחון בטוח הייתי רוצה לראות אותו משחק, אבל באותה מידה גם הייתי רוצה לראות יותר את אזקרו בשלישיה הקידמית ואת גודי בקישור, אבל ברוב המשחקים אני יעדיף לראות את זבמרוטה ולא את אוליגר.
לא בטוח שסאביולה עשה מה שטוב לו , כי הנה עובדה סאביולה בקושי מקבל דקות משחק ולדעתי בתוך תוכו הוא ידע את זה בעצמו . סאביולה מנסה להוכיח לרייקארד שהוא טעה שהוא לא נתן לו לשחק ושהוא יכול להצליח בקבוצה גדולה . לדעת כולם (אני בטוח שגם אתם) סאביולה יכל לממש את הפוטנציאל שלו בהרכב הכשרוני של סארגוסה .
אני אתקן את עצמי, כשסביולה עזב לריאל הוא חשה שזה טוב עבורו. עוד מוקדם לדעת אם זה נכון או לא. בינתיים הוא רואה ספסל אבל העונה רק התחילה, זה שלריאל עוד אין פצועים בחלק ההתקפי זה מזל. מה שאני בטוח בו זה שבריאל סביולה יקבל יותר הזדמנויות מאשר מבברצלונה.
http://www.smh.com.au/ffximage/2004/05/27/rhs_porto,0.Xxx http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/41617000/Xxx/_41617358_josechampagne_getty.Xxx את המילה ליצן יש צורך שאני ארשום כאן או שזה מתקבל ומובן מאליו? אוקיי, אתה לא מסיק את זה לבד אז אני ארשום לך את זה כדי שזה יהיה ברור: אתה צבוע, כי רייקארד לא שיחק כמעט עם סביולה, מסיבות שחלקן מובנות וחלקן לא, אך כיוון שמדובר בשחקן שאתה אוהב אתה לא מתבייש לומר שירקו לסביולה בפנים, רומז שרייקארד לא מקצוען (ביזיון לרמוז על זה אפילו) ולהבין את המעבר שלו ליריבה השנואה בתבל. אבל כשרייקארד מעלה את החוצן אולגרע על המגרש משחק אחרי משחק, אתה שותק כמו דג, כי זה מאוד נוח כשזה שחקן שאתה מחבב, ולא רק שאתה שותק למרות המשחקים המחרידים שלו, אני לא אשכח שהעזת להתלהם עליי על כך שקטלתי אותו אחרי הסופרקלאסיקו המזוויע שלו, כמובן שלאחר מכן עוד הספקת להתנצל ולומר שזה לא היה במקום. את התגובות המנותקות שלך, הדעות הסובייקטיביות והמוקצנות שלך קלטתי עוד ממזמן, זה בסדר, ואני באמת מציע שתחסוך אותן ממני.
אני מבין שהרבה זמן רצית להוציא עלי את הכעס ואת הדעות שלך עלי, אני שמח שעשית, זה לא טוב לישמור דברים בבטן. ליצן זה חרא של מיקצוע, ילדים קטנים ומציקים וכו'. אם הייתי רוצה לעבוד בזה-סביר להניח שלא הייתי מודה בזה. אבל בלי קשר-לא, אני לא עובד בתור ליצן, חשבתי לעבוד בתור ברמן, אתה ממליץ? האמת אני מעדיף להיות דולפין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx נכון, הוא כמעט ולא שיחק איתו וזאת הבעיה,במשחקים שהוא כן שיחק איתו הוא הוכיח שהוא טוב וראוי לשחק בהרכב כאשר מסי ואטו היו בחוץ, ושהוא בוודאי עולה על ג'ולי וגודי,אז למה הוא עדיין לא שיחק? מעניין מהן הסיבות הלא ברורות האלה. אה כן, הוא שיחק רע במשחק חוץ מול ליברפול כאשר כל הקבוצה שיחקה רע. גם אם אינטר היו עושים לפיגו את מה שהנהלה של ברסה עשתה לסביולה והוא היה עובר למילאן-הייתי טוען שאינטר ירקה לו ראשונה בפנים. תאמין או לא, זה ממש לא מזיז לי. שחקן שנתן 21 גולים, שהציל את התחת לריקארד בעונתו הראשונה, שהושאל למרות ה-21 גולים האלה לשתי קבוצות במשך שנתיים ונדד כמו יתום, שהגיע חזרה לברסה והוכיח את עצמו בתור מחליף טוב, ועדיין לא קיבל דקות, ולא חידשו לו את החוזה למרות שהוא רצה ולמרות שברסה אמרה שהיא רוצה שהוא ישאר ושיחקה איתו פינג פונג "כן רוצים-לא רוצים-כן רוצים-לא רוצים" זה לא יריקה,זה נהר שלם של יריקות לפנים. תמיד טענתי שאוליגר על המגרש הוא שחקן בינוני, מה אתה רוצה מחיי? מתי אמרתי לך משהו לגבי הסופר קלאסיקו? אולי זה קרה ושכחתי, כי באמת אבל אני לא זוכר. אבל בלי קשר, הוכחת לי שטעיתי ואמרתי שטעיתי והודתי בטעותי, מה הבעיה בזה?אני טעיתי-הודתי, אולי אני לא כזה סוביקטיבי כמו שאתה טוען, ואולי גם לא צבוע כמו שאתה חושב, כי עובדה שאני יודע להוריד מהאגו ולהודות בטעויות כאשר מראים לי את טעותי ולא יורדים לפסים אישיים ועלובים כמו ילדים בני 5. אז כן, אני שותק כמו דג כי זה מובן מאליו שזאת טעות לעלות איתו בהרכב כשיש לך שחקנים יותר טובים! זה מובן מאליו שהוא עושה טעויות! ואם תיכנס לדיון של ברצלונה תסתכל שכתבתי לפני כמה זמן שהוא החולשיה החלשה בקבוצה! אז תזכיר לי שוב, מה אתה רוצה מחיי בקשר לאוליגר? אתה רוצה שאני יכתוב על בתים "אוליגר חרא של שחקן שיעזוב את ברסה!!!" וככה תהיה רגוע יותר? אה, ולגבי מוריניו-אני לא מדבר על פורטו, שגם שם היו לו שחקנים מדהימים והרבה מזל, הרבה מאוד מזל, אני מדבר בעיקר על צ'לסי. בליגת האלופות הוא נכשל, זאת הייתה המטרה. לדעתי הרבה מאמנים עם סגל כמו שלו היו יכולים ליזכות בליגת האלופות. בעונתו האחרונה הוא לא היה משהו בכלל וגם צ'לסי שיחקה ממש טוב. סקימן, ידידי, לי נמאס מהעקיצות המטופשות והילדותיות שלך(למרות שאני אוהב להחזיר, אבל מתי שהוא זה נמאס), אין לי כוח לאנשים אטומים שהולכים על כל העדר רק כי זה נוח להם. אז כה, אני באמת יפסיק להגיב לך, זמני יקר מידי מלהגיב לאנשים אטומים.
סביולה חייב לכם משהו? הוא עשה מה שטוב לו וזהו. במקרה פיגו זה כמובן אחרת. כאן הוא סיים את החוזה, ולא היה חייב כלום לברסה. שלא רק שלא התנהגה אליו יפה, אלא אפילו מגעיל. הוא חשב שזה יהיה הכי טוב לקריירה שלו, ועבר. גם לוצ'ו חשב ככה, ועד היום אני מבין אותו (מבין, לא יותר מזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ) עריכה:אני לא אגיד ברסה אלא יתייחס לרייקארד. אני באמת מאמין שלרייקארד היה משהו אישי נגדו, אחרת הרבה מאוד לא מובן לי.
הוא יכל לעבור לכל קבוצה בעולם, וברובן גם סביר להניח שהיה מובטח לו מקום קבוע בהרכב. הוא עבר לריאל מדריד, ואפילו אי אפשר לקרוא לו רודף בצע כי זה לא עניין של כסף. סתם כי הוא בן זונה אז כן, סביולה בן זונה אה, ואגב - סביולה לא מסוגל לשחק כחלוץ שפיץ בודד. רייקארד יודע את זה, לאפורטה יודע את זה, אני יודע את זה, וגם אתה, קורא יקר, יודע את זה. עם זאת, כל קשר בין גודיונסן לבין הכדור מקרי בהחלט אז ניתן להודות שיש משהו תמוה בהעדפתו על פני סביולה... אבל היי, גודיונסן לא עבר לריאל מדריד, סביולה כן. לכן סביולה בן זונה