חבייר סביולה-לאן?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י 14 בדם תיירי הנרי לעולם, ‏20/6/07.

1. Hala Madrid! Member

היגוואין כבר מזמן לא משחק כחלוץ, אלא כשחקן אגף, כך שזה 3.
    אתה כבר החשבת גם את סולדאדו, שעוד לא יצאה הודעה רשמית שהוא אכן יחזור מההשאלה, אבל סביר להניח שכן.

2. Mehmet Member

סביולה בהחלט תפור על קבוצה ברמה של סראגוסה.

אבל, זה סופי שמיליטו נשאר?

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

סביר להניח שכן , אין התענינות רצינית בדייגו מיליטו .

4. BarcA CamPeoN Member

אני אומר לסביולה כדי מאוד לעבור לסראגוסה הוא ארגנטיני וסארגוסה היא קבוצה של ארגנטינאים

5. Mehmet Member

כי אני הבנתי שהוא מושאל ומסיים את ההשאלה שלו...

6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: ווסטהאם הגישה הצעה על סביולה.

7. Ampelmann Member

גם בברצלונה הוא פרח...לא רלוונטי.

בזמנו דובר על הארנבון ביובנטוס. בהנחה שטרזגה לא ימשיך, ליובה יתאים חלוץ זריז ושועל רחבות כמו כפפה ליד. עבור חאבי, הזדמנות להצטרף לביאנקונרי שנבנים בדרך חזרה לטופ תתאים אפילו יותר.

8. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

סביולה חלוץ טוב, אך לחשוב שסביולה הוא תחליף מתאים לטרזגה זאת מחשבה מוטעית ביותר.
    אבל אתה יודע מה ? עם ההנהלה הנוכחית של יובנטוס, הכל יכול לקרות.

9. gRaz Member

שחקן מצויין לפי דעתי חבל שסתם ישב על הספספל השנה.

הוא צריך לעבור לקבוצה שבה הוא ישחק, ולא רק ישב על הספספל.

10. xavi6 Member

רציתי להקפיץ את הדיון הזה בגלל כמה סיבות.

א. האם לדעתכם הבחירה בריאל הייתה נכונה? האם סביולה יכול לממש את הפוטנציאל בריאל או שהיה עדיף לו לעבור לסרגוסה?
    ב. האם בינתיים הוא מספק את הסחורה? סימנים להיתאוששות? לגאונות? לסקורר אימתני? מה אוהדי ריאל בינתיים רואים בארנבון?

11. REAL MADRID Member

אוהדי ריאל לא רואים בסביולה כשחקן הרכב ומרוצים ממנו מאוד כשחקן שחקן בלבד... אני לפחות.
    סביולה חלוץ שיכנס בשביל לתת מנוחה לראול או לרוד.

אני במקומו הייתי הולך לסראגוסה, השילוב שלו עם אוליביירה ומיליטו הוא קטלני.

12. ביג'ו Member

א. לפי דעתי הבחירה היא טעות קשה. סביולה מתמודד על מקום בהרכב עם תשעה שחקנים (ראול, ואן ניסטלרוי, רובן, גוטי, דרנטה, רוביניו, סניידר, היגוואין ובטיסטה) ודקות המשחק שהוא מקבל ויקבל בריאל הן מעטות מאוד. אבל זה חלק מתהליך שעובר על הכדורגל העולמי, הקבוצות הגדולות לוקחות שחקנים מצויינים כדי שהספסל שלהם יהיה יותר עמוק. אפשר לראות את זה בצ'לסי, בבארסה, במנצ'סטר, בליברפול, באינטר ואפילו באתלטיקו הקטנה שלואיס גארסיה הוא על תקן של שחקן מחליף.
    ב. לבינתיים הוא מציג יכולת טובה אבל אני לא רואה אותו תופס את המקום של ראול או ואן ניסטלרוי.

לפי דעתי, סביולה היה צריך לעבור לקבוצה כמו מילאן או יובנטוס, בהן היה מקבל את דקות המשחק שמגיע לו. בכל זאת הוא בין 125 השחקנים שחיים הטובים בכל הזמנים.

13. REAL MADRID Member

סביולה מתמודד על ההרכב רק עם ראול, רוד, היגוואין, באפטיסטה וסולדאדו.
    הרוטציה הולכת בצורה כזאת שהוא בדירוג הרביעי, לאחר ראול, רוד והייגואין. סביולה ישולב כמעט בכל משחק כחילוף ראשון או שני ויפתח גם מספר משחקים בהרכב.
    אני לא רואה אותו הופך לשחקן הרכב קבוע.

14. Joao Moutinho Member

סביולה לא מתודד עם היגוואין על ההרכב, היגוואין משחק כקיצוני ולא כחלוץ ולכן הוא לא ממש קשור למכסת החלוצים. גם סולדאדו לא ממש מתמודד כרגע, אולי מתמודד על מקום טוב ביציע.

סביולה אולי לא יהיה שחקן הרכב קבוע השנה, אבל אני בטוח שהוא ישחק המון משחקים, ראול כבר די מבוגר והוא לא יוכל לסחוב עונה שלמה ואנחנו נראה את סביולה עולה המון גם כמחליף, אני חושב שראוי לתת לו ולראול דקות שוות למרות שהארגנטינאי יותר טוב. למה? כי את ראול אי אפשר לספסל באופן קבוע וכי ראול מראה יכולת די טובה כרגע.

אני רואה בו מה שראיתי בו בתקופתו בברצלונה, שחקן מאד מוכשר עם חוש טוב לשערים (חוש מצויין לשערים בהתחשב בזה שהוא חלוץ שני) וכרגע הוא מראה סימנים טובים של התאוששות מהתקופה הקשה בברצלונה. שחקן שכובש כל כך הרבה שערים בקבוצה מסויימת ותורם לה כ"כ הרבה למרות אי אמון מצד המאמן שמעדיף עליו גודיונסנים למיניהם הוא שחקן נדיר ותמיד יתקבל אצלי בברכה.

15. Fabio Junior Member

סביולה הוא בעצם חלוץ מחליף ראשון בריאל, אני לא חושב שהוא או משהו אחר באמת האמין שהוא יעלה להרכב.
    עם זאת, חבל שהוא לא עבר (אני שמח שהוא בריאל, חבל בשבילו) לקבוצה כמו מילאן שמחפשת חלוץ דחוף.