זה הולך להיות הימור בטוח - מכבי פ"ת אלופה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י בית"רי מלידה, ‏11/8/05.

1. אני אוהב אותך בית"ר! Member

מה רע בזה?
    שתהיה לנו עוד אלופה ברשימת האלופות....
    אני דוקא רוצה לדמיין את החגיגות שלהם, זה יהיה מצחיק, ונחמד...
    ויש למכבי פ"ת הגנה אדירה, ההיפך מההגנה של בית"ר, זה מאוד יכול לעזור להם...

2. בית"רי מלידה Member

ידידי, אתה וגם אחרים מפספסים כאן את הדיון:

אני לא מדבר בכלל על ה 5 : 0 אתמול, הוא בכלל לא מעניין אותי, אני מדבר על מכבי לוזון פ"ת כדוגמא ומופת ליתר קבוצות הליגה. ( חוץ ממספר האוהדים המועט שלה...כרגע ! )

3. אלי מתחן Member

לדעתי מכבי פ"ת מנוהלת יותר טוב ממכבי חיפה, מכיוון שהיא מנוהלת על פי הכנסות בטוחות ויוצאת כל עונה בהפסדים מינימליים, מכבי חיפה אולי מודל לאירופה, אבל אני בטוח ששום קבוצה אירופאית לא מפסידה כל עונה מיליונים.

4. אני אוהב אותך בית"ר! Member

אם מכבי פ"ת ימשיכו לשחק ככה, ויקחו רצף אליפוית דומה לשל מכבי חיפה, הרבה ילדים יתחילו לאהוד אותם, אתם מכירים את זה שכל ילד אוהד את האלופה, נכון?
    ואל תשכחו שילדים גם נולדים, ואחרי 4 שנים הם מבינים מזה כדורגל, הם גם יכולים לאהוד את מכבי פ"ת...
    ולאט לאט אוהדים יבואו למגרש, ואז מכבי פ"ת יהיו מושלמים...

5. בית"רי מלידה Member

מכבי פ"ת נחתה ב 5 בבוקר ונסעה....להתאמן !

השחקנים נחתו בנתב"ג ועם השקיות מהדיוטי-פרי נסעו לערוך אימון בוקר - אבי לוזון: זה מראה על מקצוענות. טועמה על ה-0:5: הם זלזלו ולכן נראו כך.

מאת ניר איסקוב 12/08/2005 14:10

במכבי פ"ת לא התבשמו יותר מדי זמן מהניצחון הגדול שהשיגו אתמול (חמישי) במקדוניה - 0:5 על בקשימי.

הקבוצה נחתה בנתב"ג ב-5 לפנות בוקר, והמשיכה מיד למגרש האימונים בפ"ת שם היא קיימה אימון שחרור קל לשחקנים שנטלו חלק במשחק ואימון אינטנסיבי יותר לכל השחקנים שלא שותפו.

למרבה הפלא, הדרישה לערוך אימון מיד עם הנחיתה הגיעה דווקא מצד השחקנים. הקשר סלים טועמה הסביר ל-ONE: "רצינו חופש בסוף-השבוע כדי להיות עם המשפחה, אז ביקשנו חופש או שנתאמן איך שאנחנו נוחתים. גיא לוזון הסכים ועשו לנו אימון שחרור של שלושת-רבעי שעה".

מאמן הכושר, שלומי ישינובסקי, פירט: "עד עכשיו מסתבר שמה שאנחנו עושים זה לא מוזר. סיימנו את המשחק ב-22:00, ובחצות כבר היינו באוויר. הקומבינציה של אחרי משחק, כשרמת חומצת החלב בגוף היא גבוהה, יחד עם זה שהשחקנים יושבים 4 שעות במטוס ואחר-כך הולכים לישון יוצרת מכשול גופני גבוה".

"היינו חייבים לבצע את השחרור, כדי שהכניסה לכושר ביום ראשון תהיה חלקה יותר. שחקני ההרכב השני לא התאמנו בצורה סדירה כבר ארבעה ימים ועשינו להם אימון ברמה של 80%. זו תהיה עונה ארוכה, ויש צורך בדגש והתייחסות לכל שחקן. אנחנו מתאימים את הדרישה הפיזיולוגית של השחקנים עם הדרישה הפסיכולוגית שלהם".

"השחקנים דווקא קיבלו את זה בשמחה, כי זה הרע במיעוטו מבחינתם. הם היו מעדיפים חופש, אבל אנחנו נמצאים תמיד עם העין קדימה", סיכם ישינובסקי.

היו"ר אבי לוזון הוסיף בגאווה: "זה מראה על מקצוענות".
    ......

http://www.one.co.il/cat/articles/article....?id=65606&bz=10

איזו הידרדרות נוראית במכבי פ"ת מאז שאוחנה התפטר:

אין קאזינו, אין חופשות , שחקנים רוצים להתאמן....ביזיון ! איפה אירגון השחקנים? איפה הועד למניעת עינויים?

גיא לוזון החרא הזה - הוא הורס את כל מה שאוחנה בנה שם בשבעה מחזורים נהדרים, גועל נפש!

נערך לאחרונה ב: ‏12/8/05
  6. barakrom Member

לא הייתי צריך את זה בשביל לדעת שהם הכי רציניים בליגה, כך הם נהגו גם אשתקד

7. Melixon 15 Member

אז מה... נהיית אוהד פ"ת?

אתה סתם נסחף לדעתי זה שהם קבוצה טובה בסדר, אבל היא פשוט לא בנויה לאליפות היא לא יכולה במשך עונה שלמה להתמודד חזק מאוד בצמרת ולנצח בעקביות כל קבוצת אמצע טבלה ומטה

8. הפועל פ"ת אימפריה! Member

בית"רי מלידה צודק, מכבי פ"ת הולכים לזכות גם בגביע אופ"א, בלי בעיה בכלל, הם הרי קבוצה מושלמת.

ועכשיו ברצינות, מכבי פ"ת קבוצה מצויינת שכייף לראות אותה כדורגל נטו, וכול הכבוד לה שניצחה קבוצה ברמה של הכוח רמת עמידר, אבל כנראה שאתה לא ממש שפוי בדעתך, ואליפות הם לא יראו בזמן הקרוב, כמה טובים שיהיו, אין להם סגל לזה, ואין להם יכולת לאליפות, עם כמה שהם ניצחו את בשיקמי!!
    נכון, יהיה כייף לראות אותם השנה, הם יצליחו כי הם משחקים כדורגל טוב, מקום 4 יהיה הישג בשנה הזאת ואתה תראה.
    וחגיגיות לא יהיו שם לעולם, גם אחרי זכיה שליגת האלופות, אין עם מי לשמוח, וזה לא ישתנה לעולם.

9. נדב מיכאלי Member

בית"רי מה שלוזון עשה ניקרא בשפה מתוקנת : מקצוענות לשמה
    גם קשטן עשה את זה : אחרי המשחק בנתניה בשנת 93 (במשחק בו בית"ר הוכתרה כאלופה) השחקנים היו המומים כשקשטן אמר להם להתייצב לאימון כרגיל .
    אל תדאג ,לא תיראה את זה בבית"ר גם בעוד 20 שנה.

10. אני אוהב אותך בית"ר! Member

אתם יודעים, מה שאתם אומרים זה לא צחוק...
    כל כך לא מתייחסים למכבי פ"ת בליגה שלנו, אז הם כל כך יפתיעו שלאט לאט יהיה להם, ואני באמת מאמין, סיכוי לעשות הישג אפילו גדול יותר משל הפועל ת"א...

11. הרצליה Member

דווקא הם קבוצה טובה לפי מה שראיתי היום.
    והבדיחה של אוהדי הפועל פ"ת על כמות הקהל כבר לא בדיוק מצחיקה.
    הם מביאים לא מעט אוהדים למשחקי בית.
    אבל טבעי שתחשוב ככה בתור אוהד הפועל פ"ת.
    רק שאלה לי עלייך-למה לכל הרוחות שיחררו את יניב לוזון????

12. אני אוהב אותך בית"ר! Member

הם לא נצחו קבוצה ברמה של הכח עמידר, הם ניצחו קבוצה ברמה של הפועל שדה עוזיה!

13. הרצליה Member

גם את זה צריך לדעת.
    הקבוצה שלך התמודדה שווה בשווה מול קבוצת דיגיים.

14. אני אוהב אותך בית"ר! Member

טוב, זה אינטרטוטו, זה לא מעניין אף אחד!

15. הפועל פ"ת אימפריה! Member

לזה שאוהד הרצליה, הקטע עם אוהדי מכבי פ"ת הוא לא בדיחה, אולי 500 אוהדים למשחקי בית שהכרטיסים שלהם חינם והם במקום השני בליגת העל נקרא בשבילך להביא קהל למשחקי בית, אבל זה לא ככה עם כול הצער שבדבר, ובגלל זה אני גם לא רואה עתיד לקהל שלהם, כי עונה יותר טובה משנה שעברה לא תהיה להם.

ויניב לוזון היה בנוער של הפועל פ"ת הכוכב הבלתי מעורער והוא הביא אותנו לאליפות ב2000 כאשר היה הכוכב בנוער, מאז עלה לבוגרים קיבל הזדמנויות ולא עשה איתם כלום, הוא שחקן מוכשר, אבל כנראה שלא היהי מה שאמרו עליו מלכתכילה, ובלי קשר כיום הוא בהפועל פ"ת.