אני אשאל אני חלוץ צעיר ששיחק בכל הקריירה שלו באותה הקבוצה, אך בסוף העונה הקודמת נזרקדתי מקבוצתי ועברתי לשחק ביריבה עירונית. השער הראשון והאחרון שלי העונה היה נגד מ.ס. אשדוד, ובאחד המשחקים העונה גם כבשתי שלושער די הרבה פרטים, לא יהיה לכם יותר מדי קשה
באמצע שנות ה-90 (עונת 94/95 אם אני לא טועה) מכבי ת"א יוצאת למשחק חוץ בבית שאן. עד הדקה ה-94 התוצאה היא 0-0, ואז אחד משחקניה בועט כדור מרחוק שעובר מתחת לבטן של מאיר כהן, גורם לכל הספסל של בית שאן ליפול על הדשא, ומעניק למכבי ת"א ניצחון. מי הוא השחקן.
המשחק לא היה משחק בית... אבל אתה יודע מה, אני לא יכול להוכיח את מה שאני זוכר, ככה שאני לא אתווכח איתך בכל אופן, קוזנצוב זה לא. קוזנצוב היה בכלל בלם של מכבי חיפה שראה את האבק שיניב אברג'יל השאיר אחריו כל הדרך אל השער...
אז משהו דומה לזה. יש לי את הקלטת של עונת האליפות מ-95, אם יהיה לי כוח אני אראה מחר ואתן תשובה (אם לא יענו לפני).
עוד שאלה מפגרת מבית היוצר שלי: מה פרסמו השחקנים הבאים- אייל ברקוביץ, חיים רביבו(אפשר לתת דוגמא אחת) ואלי אוחנה
ברקוביץ פיסם מעדן חלב העונה לשם תענוג אם אני לא טועה... וברקוביץ פירסם גם את אופנת "shark" בתקופה שלו בווסטהאם.