עופר שיטרית באמת לא דרך במכבי תל אביב, ולכן הוא גם לא התשובה לשאלה, הייתי נותן רמז אבל אני בטוח שתסתדרו בלעדיו.
שימשתי קפטן של קבוצה מסוימת אבל בעקבות מעשה מטופש לקחו לי אותו, אימנתי את אותה קבוצה ולקחתי איתה אליפות וחצי יובל לאחר מכן חטפתי ממנה תבוסה משפילה. מי אני(אם תזהו את הקבוצה זה יהיה די קל)?
החידה היתה מכוונת לעמיר תורג'מן. מודה שלא ידעתי שלירון בסיס שיחק בנוער של מכבי חיפה, אבל מצד שני אני לא זה שפירסם היום ב"מעריב" שמשחקו האחרון של אייל ברקוביץ' בנבחרת היה נגד ליטא, כשמהזיכרון בלבד אני יכול להגיד לך שמול ליטא הוא לא היה בסגל בכלל, ומשחקו האחרון בנבחרת היה מול מולדובה בתיקו 1-1 שנערך אחרי המשחק נגד ליטא. אותו תיקו עם מולדובה, הוא גם אחת מהסיבות שבעטיין גרנט לא מזמן את ברקוביץ' לקמפיין הנוכחי, הוא ראה שמערך של שני בלמים וחמישה קשרים עם פליימייקר בדמותו של אייל, לא מניב תוצאות, הנבחרת נראתה רע, והתוצאה שיקפה. עריכה: חבל שבעיתון אין אופציה לעשות "ערוך" כמו בפורום, אתה בטח חושב לעצמך.
הלו הלו בלי ויכוחים טפשיים. רון, הוא לא שאל מי השחקנים אלא איזה שחקן, כך שהיה צריך לציין שחקן אחד וניצן עשה זאת קודם כך שזה לא משנה ועכשיו עונים לשאלתו והיא כזכור:
ניצן השאלה נשמעת לי מוכרת מאיפשהו(שיעול החתימה שלך שיעול)... התשובה היא ניסים בכר שהתווכח עם שופט ובגלל זה הורחק והשאיר את הקבוצה ב9 שחקנים