אלי יאני וזה היה ב-1986. בכל מקרה, לא עניתם על השאלה שלי (יוסי לוי) ולכן אשאל שוב: אני מלך השערים בכל הזמנים בליגה הארצית. עליתי משם ארבע פעמים בשלוש קבוצות שונות ויש לי 14 שערים בליגה הראשונה, רובם בקבוצה שבה לא קניתי את תהילתי.
השניה. אבל הליגה הארצית כמו שהיא נקראה באופן ספציפי. מלך שערי הליגה השניה זה סיפור אחר. היו פעם קבוצות ביזאריות בליגה השניה שהצמיחו מבקיעי שערים מדהימים.
אמנם יש הרבה חורים בתשובה זו יחסית לשאלתך אבל אני אהמר על עופר שיטרית. דרך אגב, רון עמיקם, בהנחה שזה באמת אתה, הייתה לך יופי של פינת "קול העיתונות" אתמול ב"חדשות הספורט". אמנם עם חוסר דיוק מסויים קטן ולא משמעותי, אך בגדול, אני חושב שזו הייתה הפינה הכי מוצלחת מאז שהתחילו עימן.
עופר דגמי. הלאה, סבא שלי שיחק בנבחרת, דוד שלי כיכב בנבחרת, אבא שלי היה בסגל הנבחרת, אני שיחקתי אפילו בנבחרת והבן שלי הולך להיות הדבר הבא.
וואלה גם אני חשבתי על אהרוני אבל לא שמעתי שדוד שלו היה כוכב גדול... אולי ויקי פרץ, זה גם מתאים לכך שהוא שיחק בנבחרת והבן שלו צפוי להיות סטאר.
לגבי השאלה הזאת... סיריל מקאנקי שיחק במונדיאל המפורסם של קמרון באיטליה 90. ב-94 אחרי עונה עונה לא מי יודע מה במכבי, לפי מיטב זכרוני הוא לא שיחק בארה"ב (או לפחות כמו במונדיאל 90) אמנלו לעומתו שיחק נגד ארגנטינה (אותה נבחרת שנגדה שיחק מקאנקי ב-90) וסביר להניח בעוד משחק שניים של הנשרים.