אלופס התארח אמש בתוכנית דופאלפאס ודיבר על החוזים של פיזארו, שאף ו-ויזה ואף על עתידו במועדון. http://mediencenter.sport1.de/de/sendungen...tml#/0_kn9btec0
לפי מה שאני קורא בכל מיני מקומות שאף מאוד מאוכזב ממארין שלא מתאים לשיטת היהלום שלו ובעיקר מווסלי שמציג יכולת גרועה באימונים ובמשחקי אימון (האחרון לפני יומים הפסד 2-1 לבראונשוויג) ובגלל זה הוא לא רואה הרכב בכלל, גם מארין כבר מזמן לא באנקר בהרכב, סיכוי טוב ששניהם יעזבו בסיום העונה.
ממש לא תמיד כשהאנט משחק, אתה כנראה תמיד נופל על המשחקים הטובים שלו.. אין ספק שהעונה הוא השחקן הכי טוב בקישור שלנו אבל היציבות היא ממנו והלאה, על כל משחק טוב שלו יש לו אחד בינוני ואחד חלש, הוא צריך עוד מישהו שיעזור לו בהובלת הכדור, מארין חלש ואקיצי עוד לא השתלב כמו שציפו אז השותף העיקרי שלו כרגע זה פריץ עד להודעה חדשה.
אז אולי רק אולי, כדאי ששאף יתאים את השיטה לשחקנים הכי טובים שיש לו (ויש לו) ולא יאנוס את השחקנים לשיטה שזה לא מצליח ואז בעצם להשתמש בשחקנים הפחות טובים שלך אבל שמתאימים לשיטה? אני עדיין לא מבין איך מארין ואקיצ'י ווסלי לא מתאימים להרכב בברמן. פשוט לא מצליח להבין. אני עוד פחות מבין איך זה שהקבוצה מוציאה סכומי עתק (במונחים שלה) על שחקנים שלדעתה לא מתאימים להרכב (וראה אקיצ'י ווסלי).
השאלה מי מחליט שם, האם הלופס או שאף. אני חושב שהוא מאמן מצויין, המסגרת התקציבית שעומדת מולו היא מוגבלת והתוצאות בשטח. ומה לעשות שמוציאים כסף גם על פלופים ולברמן יש גם עבר בזה.
זה נכון שהתקציב שלהם זה לא באיירן, אבל לא יכול להיות שהשחקנים הכייקרים שהם מביאים יושבים על הספסל. מישהו מפשל שם. אם כבר אתה מוציא 7 מליון יורו על שחקן תביא אחד שישחק כל משחק ולא אחד שבוספו של דבר תחשוב שהוא לא מספיק טוב לרמה של הקבוצה (ואותם הדברים גם על אקיצ'י והבריזלאי ההוא שעף מזמן).
בינואר תתקבל ההחלטה האם להאריך לשאף את החוזה... זה טוב ויפה שהוא כבר מעל ל 10 בווסר, אבל בניגוד למאמנים א לה פרגוסון ובדומה למאמנים א לה וונגר זמנו עבר ולטובת הקריירה שלו ולטובת מועדון כדורגל וורדר ברמן הם צריכים להפגש. לכל צד זה יהיה מהלך סיכוני, אבל המצב לא יכול להשאר כמו שהוא והיי נו ריסק נו גלורי, 2004 לא יחזור ככה סתם פתאום אחרי 8 שנים עקרות של די צניחה חופשית...
רוזנר, הייתי מחליף את שאף מחר רק תגיד לי בבקשה את מי אתה מציע למנות במקומו? כשאני מסתכל על רשימת המאמנים הפנויים אני לא רואה שום מאמן מספיק טוב כרגע בשבילנו, לא רוצה איזה ילד סטייל דוט או לבדיה שיבוא להתגלח על הזקן שלנו, היחידים שבאים בחשבון מבחינתי הם ראנגניק וסלומקה ושניהם לא בשוק כל אחד מסיבותיו הוא. רגע, בעצם נזכרתי עכשיו שתומאס דול פנוי..
דיטר הקניג, מירקו סלומקה just name it ואל תגיד לי שהם לא יבואו כי "הם לא פנויים", עם כל הכבוד לנירנברג והנובר זה לא ורדר ברמן
הקינג? לא תודה, לא עשה כלום בקריירה שלו עם כל הכבוד להיותו מלך קבוצות מרכז הטבלה, בשביל סלומקה נצטרך לשלם פיצויים גבוהים להנובר וכסף זה אחד הדברים שאין בברמן. מי עוד?
:aa1: שוק לוורדר ברמן ולחלוץ הנפלא שלה קלאודיו פיזארו שצפוי להעדר ככל הנראה עד סוף השנה. הפרואני היה מעורב ב 14 מתוך ה 15 שערים אחרונים של ברמן. מכה קשה לחברייה של שאף, מזל שמול שטוטגארט יספיקו גם ווגנר או רוזנברג לצד ארנאוטביץ', אבל במשחקים הבאים....יהיה קשה
כיום זו באמת מכה קשה לקבוצה. אבל, וזה אולי ישמע אפילו קצת סוטה, אני חושב שאחת הבעיות של ברמן זה דווקא שיש לה את פיזארו. האיש פשוט מחזיק את הקבוצה הבינונית הזו ואת המערכים ההזויים של שאאף. לפעמים נדמה ששאף מעלה את החבר'ה ואומר להם רוצו ותנסו למצוא את פיזה וזה מספיק. אם לא היה לו את פיזה, הוא היה חייב לבנות קבוצה באמת, להציב שחקנים טובים (ולא כל מיני מוקיינים) ולהציב אותם במקומות המתאימים.