כן מוזר,לצערי מרין לא פותח ובראגפרדה פותח במקומו..מאוכזב צריך לעלות חזק אבל אני שמח שהוגו וקלאדיו משתפים פעולה ויש את ווסלי נראה שילוב מעולה נראה לי ברמן מחוררת לטוונטה את השער.
כמה אפשר לחזור על זה...עד ששאף לא יסדר את ההגנה בחיים לא נצליח להזיז לקבוצות הצמרת על תואר האליפות..פשוט נראים חלש בהגנה אני מת כבר שנאלדו יחזור כמה זמן הוא פצוע איזה באסה..מארטסאקר נראה מאוד חלש במחזורים האחרונים עוברים אותו בקלילות הוא נהיה מאוד כבד..חבל מאוד אין ספק ששאף חייב להוסיף עוד 2 שחקני הגנה ולשחרר את סילבטרה שלא עושה כלום וגם את בראגפרדה!
היום לראשונה שאף הבין שדיי מסילבסטרה אחרי שספגנו עוד שער בגללו והחליף אותו בינסן. סילבסטרה אוליי ההעברה הכי כושלת שלנו בשנים האחרונות. איפה אתה בייניש ונאלדו חוזר לאימונים משבוע הבא
לא מספיק שלא חסר פציעות בסגל,ועלינו עם סגל חסר בטירוף אל מול פרנקפורט אז עכשיו יש מצב שנאבד את מלך השערים שלנו ואחד השחקנים הכי חשובים במערך של שאף עם הוגו יעזוב זה יהיה אסון כי מזמן הפסיקו לבנות על ארנוטואוב'יץ הבעייתי.. לידיעה: Hugo Almeida may be one of the rare bright spots in Werder Bremen's season, but the striker is reportedly nearing a move to his native Portugal. According to a report from Bild, the 26-year-old striker is pursuing a transfer in January, with Sporting and Porto among his potential destinations. Though Bremen will rue losing their most consistent striker this season, they may be forced to make a move. With an exit from Europe imminent and qualification for the 2011-12 Champions League rapidly becoming doubtful, the Hanseaten might be tempted to cash in on Almeida, who could leave on a free transfer in the summer. אני מאמין שרוב הסיכויים אולי הוא יעבור לשחק או בפורטו או בספורטינג הוא שחקן גדול הוא כנראה יתפתה לעבור אל אחת מהן לאור המצב הנוראי השורר בקבוצה..נקווה לטוב.
אלמיידה מיצה את עצמו בקבוצה, 3 שנים בגרמניה לדעתי עדיף לו לחזור לקבוצת נעוריו, פורטו. או שאם הוא רוצה להתקדם לאחת הבכירות באירופה, מתאים לו, הוא אחלה סקורר.
ורדר ברמן ניצחה הערב את באיירן מינכן 2:3. נכון שזו קבוצת המילואים של ברמן שניצחה את המילואים של באיירן בליגה השלישית, אבל גם זה משהו בימים נוראים אלו עבור ורדר. אולי בעצם לא, בליגה השלישית הם במקום האחרון...
מתחזקים הדיווחים שהוגו אלמיידה יעזוב את ורדר ברמן בחלון העברות הקרוב,כאשר ריאל מדריד שמה עליו עין ולאחר פציעתו של היגואין מעבר נראה ריאלי לחלוטין בנוסף לכך גם קבוצות מפורטוגל כמו ספורטינג ליסבון ופורטו מביעות עניין בפורטוגלי של ברמן. לא טוב עבור ברמן,פיזארו פצוע ועל ארנאוטובי'ץ כבר לא בונים כלכך בקבוצה..חבל שנגמר להוגו החוזה.
עם הוגו יעזוב,כנראה שיביאו עוד חלוץ ככה שזה יפגע בחיזוק ההגנתי בכל אופן אני מקווה שבברמן לא יוותרו על הוגו,יביאו שחקני חיזוק חיוניים ובנוסף נאלדו יחזור ונוכל לשחק את הכדורגל שאנו רגילים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx
:aa1: קלאודיו פיזארו ומיקל סילבטרה חזרו להתאמן באופן מלא! פיזארו היה חסר מאוד במשחקים שהיה פצוע ובמחזור הבא משחק חוץ קשה מול דורטמונד,נקווה שהמלך מפרו יחזור לכבוש.
חברה להירגע אני מאמין עוד שברמן תשאר בליגה בטח ולבטח וגם תתעורר ותיקח מקומות בין 5-7 זו דעתי זה תקופה ומשבר זמני הם לא פצ קלן ולא גלדבאך הם עוד יוכיחו את עצמם
תשמע ברמן יכולה גם לסיים יותר גבוה אבל זה תלוי בהתנהלות ובאיזה כושר הם יחזרו לאחר הפגרה. כי הם לא יחזקו את ההגנה וגם נהיה בכושר חלש נסיים את העונה בצורה עלובה כי אנחנו משחקים קטסטרופה,אנחנו אומנם לא גלאדבך ולא קלן אבל עם נמשיך לשחק ככה נסיים מאוד קרוב אליהם כי המרחק הוא זעיר סה"כ 5 נק' מהקו האדום וזה יכול להיות יותר גרוע.. השערות וכו' נשאיר לאחרי הפגרה שבזמן הזה אני באמת מקווה שהמועדון יועיל בטיבו ויחזק את החלק ההגנתי.
הפורטוגלי אלמיידה עוזב את ורדר ברמן לאחר 4 שנים שבהם שיחק 117 משחקים(בבונדסליגה) וכבש 41 שערים.,השנה הוא גם מלך השערים שלנו עם 9 כיבושים. ללא ספק אבדה קשה מאוד למועדון עכשיו צריך לחשוב על חיזוק באותו מידה של אלמיידה ומדברים על לאקיץ' אשמח מאוד במידה והוא יגיע לווסרשטדיון. לכתבה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx
דני אבדיץ' חתם לשלוש שנים וחצי בורדר ברמן. על פי הדיווחים, תשלם הקבוצה של קלאוס אלופס ותומאס שאף כ-2.5 מיליון יורו תמורת החלוץ השבדי הבינלאומי בן ה-22,מישהו יודע עליו משהו ויכול להביא פרטים? קיוויתי שאולי לאקי'ץ יעבור לברמן מקייזר היו שמועות ... נתן לבחור צ'אנס ואני מאוד מקווה שברמן תשכיל ותרכוש גם שחקני הגנה,אם לא המצב שלנו גרוע....