ורדר ברמן 2010/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Rosner, ‏13/7/10.

1. נעם Member

מה אתה רוצה מטים? אחד השחקנים היחידים ששומר על יציבות בשנים האחרונות. ואם לא ברמן הוא יכל ליהיות מזמן השוער של גרמניה!

-וויזה לא אשם שינסן איבד ברשלנות 3 כדורים בטווח ה40 מטר שחדרו את ההגנה כמו חמאה.
    -וויזה לא אשם שאני משיג את פרודל בספרינט! ושהוא שומר את אטו , החלוץ הכי מהיר ביבשת, מקדימה (!!!) ובלי נבדל!
    -הוא לא אשם שחלוץ מרכזי בודד מצליח להתמקם בין 2 הבלמים במתפרצת ולקבל כדור מאחד מהמוציאים לפועל הטובים ביבשת, פעם אחר פעם.
    -הוא לא אשם ששאף לא מחזיק איזהג'וקר צעיר ומהיר בהגנה שישחק בדיוק מול שחקנים כאלה (או בייל, מסי וכל שאר החברה שנתקלנו בהם בשנים האחרונות). 
    -וויזה בכלל לא אשם בבונקר (ואתמול עד ה-1 ששיחקנו נטו על מתפרצות) שפשוט לא מצליח להחזיק 40 דקות.

נערך לאחרונה ב: ‏30/9/10
  2. yocki land Member

ברמן לקחה את ההגנה הרעועה שיש לרוב הליגה, והקצינה אותה יחסית לקבוצות צמרת. כדאי לברמן להתאפס על עצמה ומהר כי להתברג בצמרת השנה לא יהיה פשוט אפילו לבאיירן אז בטח שלברמן.

3. eran levy Member

גם לי לא ברור מה הטענות כלפי ויזה.
    הוא היה השחקן הטוב ביותר בברמן מול אינטר, ואם לא הוא ברמן היתה סופגת תבוסה קשה יותר.

4. werder bremen Member

תיקו 2-2 בלברקוזן לא תוצאה כזאת גרועה,ברמן הראתה המון אופי זה מה שייחודי ועושה את הקבוצה כל כך מיוחדת בגלל זה אני מעריץ את שאף.
    כל הכבוד לשחקנים על תוצאה נהדרת למרות שחבל שפספסתי את המשחק כי הייתי בעיר...
    הוגו אלמיידה כובש 3 שערים ב2 מחזורים הפורטוגלי חוזר לעניינים וזה מצוין שעכשיו קלאדיו פצוע,מרקו מארין כמובן ממשיך להראות איזה כוכב הוא...מקווה מחזור הבאה יגיע הניצחון ונצא לדרך יותר מוצלחת ואולי יחזרו לנו השחקנים החשובים דוגרי הכי התגעגעתי לנאלדו.

5. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

הבעיה היא שהניצחון היה בכיס ולמעשה רק שלומאליות וחוסר תגובה של שאף הביאו לאיבוד השתי נקודות.

6. werder bremen Member

לירן זאת הבעיה המרכזית של ברמן אנחנו לא מפוקסים בהגנה וחבל..באמת שחייב לעשות משהו לחיזוק ההגנה ואני בטוח ששאף יביא חיזוק בינואר.

7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אתם לא בהכרח צריכים חיזוק בהגנה, אלא יותר כמו חיזוק באיש אשר מאמן ומדריך אותה. רק אחרי שהקבוצה תעמוד נכון על המגרש יהיה אפשר באמת להבחין מי טוב ומי לא מתאים. בהמשך אותו מאמן חדש גם ידאג לרכוש שחקנים שיתאימו לשיטתו ואתם גם תראו כמו קבוצה.

נערך לאחרונה ב: ‏4/10/10
  8. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

הסיכוי שזה יקרה אפסי סלעון.
    כי שאף זה אלופס ואלופס זה שאף. אם כבר שניהם ילכו ואת זה בכלל קשה עד בלתי אפשרי לראות באמת קורה.
    ואני בניגוד לדיעות כאן בטוח שבברמן בטוחים שהבעיה היא לא בהגנה ולא במאמן אלא בשחקנים ובפציעות.

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אני לא אמרתי שזה יקרה, אלא מה צריך לקרות כדי שיהיה לברמן הגנה.
    מצידי שיחשבו צמד החמד שהם גאוני הדור והשחקנים לא בסדר, לי זה לא מפריע כלל כי אני לא אוהד שלהם.

10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

גם אני לא, אבל הם מייצגים כמעט כל שנה את הכדורגל הגרמני וכל אוהד ממוצע בגרמניה גילה במהלך השנים סימפטיה לקבוצה מהווסר שאף פעם לא השתגעה בשוק העברות. רק חבל שהם לא מוציאים יותר ממה שהם יכולים עם טיפה שינוי בחשיבה הטקטית.

11. werder bremen Member

בקרוב שכל השחקנים שלנו יחזרו אני מאמין שנדרוס את הליגה נבוא עם תקוות מחודשות ונאמין בעצמנו כי סך הכל יש לנו קבוצה טובה כמעט יותר משאר הקבוצות ואיך שהיריבות שלנו נראות פרט לדורטמונד ועם אפשר להחשיב את מיינץ אז אנחנו לא נופלים בינתיים מבאיירן שאלקה שטוטגרט ולברקוזן אני מאמין שבקרוב אנחנו נהיה בצמרת הגבוה.

12. נעם Member

-שבוע טוב עבר על ארונאוטביץ שהבקיע 3 שערים ב2 משחקי הנבחרת האוסטרית בשבוע האחרון, ולחשוב שזה רק המשחק הרביעי שלו בנבחרת.
    ווסלי השתתף במשחקי הידידות של ברזיל מול איראן ואוקראינה.

-בגזרת הפצועים: פיזארו התחיל לרוץ ופרינגס בחזרה באימונים.

-מנגד, יש שמועות על הקפאת שכר של אולוף לשחקנים של ברמן עקב התוצאות הגרועות במפעלים השונים. מדובר בסקנדל תיקשורתי דיי גדול שדלף לאחרונה.

13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

14. werder bremen Member

הרכב משוער של טוונטה:
    N. Mikhailov
    R. Rosales
    Douglas
    P. Wisgerhof
    D. Tiendalli
    L. de Jong
    W. Brama
    T. Janssen
    B. Ruiz
    N. Chadli
    M. Janko

הרכב משוער של ברמן:
    T. Wiese
    C. Fritz
    P. Mertesacker
    S. Prצdl
    P. Pasanen
    Wesley
    T. Frings
    A. Hunt
    C. Pizarro
    M. Marin
    Almeida

עולים בהרכב חזק ביותר!
    מאמין שנביא ניצחון ענק.

15. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לפי התיקשורת מארין פותח על הספסל, כותרות בסיגנון:"דירבל את עצמו לספסל" זועקות מהעיתונים בגרמניה.
    בכל אופן לא ראיתי את ברמן במשחקים האחרונים, אבל לוותר על מארין לטעמי לא צריכה להיות אופציה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/10/10