ברור שוילי למקה הוא הבוס הגדול אבל השאלה שנשאלת היא לאן נעלם כל הכסף? 5 שנים בצמפיונס ליג ומכירה סיטונאית של כוכבים וקניה של ערמות אשפה כמו סילבסטרה ובורובסקי בגרושים, זה פשוט לא יכול להיות שאין כסף לחיזוק נורמלי, בפורומים השונים עולים חשדות כבדים שרוב הכסף הגדול שנכנס בשנים האחרונות נכנס לכיסים הפרטיים של הקרובים לצלחת, זה דבר אחד, דבר שני זה מדיניות הרכש של אלופס שתמיד היתה כזאת, לנבור באשפה של קבוצות אחרות ולחפש שם מציאות, ככה הוא מצא את דייגו מתייבש על הספסל של פורטו לדוגמה, אבל אי אפשר להסתמך על זה לאורך זמן, הקבוצה נמצאת על סף התהום והגיע הזמן לשינוי דרסטי בהתנהלות, אני מאוד מקווה שנמכור לאיזה פראיירים את ויזה ומרטה האוברייטדים במחיר מופקע ונחזק עם זה את הסגל אבל ספק גדול שהכסף יכנס מהמכירה שלהם באמת ישמש לחיזוק ולא יעלם בערפל כמו תמיד.
יפה יפה, אוהדי ברמן במחווה עם אוהדי קטמון מישראל http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-...6_7991335_n.Xxx אהבתי.
סגור ב 99 אחוז: מהאמט אקיצי מנירנברג הרכש הראשון לעונה הבאה http://newsticker.sueddeutsche.de/list/id/1152322 סוף סוף יש לנו בעל בית במרכז המגרש לאחר שאוזיל ברח למדריד. שיהיה בהצלחה.
אחלה רכישה! אשכרה מחליף לאוזיל..שנה מאוחר יותר... לכאן או לכאן ברמן חייבת לעשות מהפכה בסגל, להביא שחקן אחד טוב ולהשאיר את שאר הבלאגן לא יפתור כלום. יאנסן וורניאס ופסאנן עוזבים. זה כבר מתחיל להראות כמו ניקיון בית אבל... בנוסף לדעתי צריכים/חייבים לעזוב: טים וויזה, פר מרטסקר, מיקאל סילבסטרה, מרקו ארנאוטוביץ' וכריסיטיאן פנדר. גם פרינגס צפוי לפרוש ואת בורובסקי הייתי משאיר רק בליית ברירה. ככה הייתי בונה את הקבוצה: שוער חדש מגן שמאל חדש, נלדו, בלם חדש, פריץ (מגן ימני חדש שיאבק איתו על ההרכב קשר אחורי חדש, ברגפרדה מארין, אקיצי, האנט פיזארו (ווגנר ועוד חלוץ צעיר חדש) אנחנו מדברים על 4-5 שחקנים חדשים שאני הייתי מוסיף עוד 2-3 שחקנים מהקובצה השניה. זה אומנם לא יספיק בעונה הראשונה למקומות 1-3 לדעתי, אבל זה יבנה פוטנצייאל להמשך.
אינסידר במועדון אומר שבוודאות מרטה לא יקבל הארכת חוזה מה שאומר ביי ביי סאקר ובהצלחה בפרנסנל/ שקר כלשהו.
מהמשחקים של ה under 17 יש לכם כישרון יוצא מן הכלל בנוער, לבנט אקסט(או אצ'יסט, אין לי מושג איך מבטאים את זה). הוא דיי נמוך וצריך עוד להתפתח, אבל הוא קשר התקפי, זריז, מהיר עם דריבל ויכולת מסירה וגם בעיטה מפתיעה וחזקה, מסוג השחקנים שמחיים את המשחק ומלהיבים כל פעם שהכדור אצלם ברגל.... חבל שהוא נפצע ולא ישחק היום, אבל אני הייתי שם עליו עין ומצפה שיגיע לבוגרים אולי אפילו בגיל 18.. יכול להיות הכישרון הבא שלכם.
פספוס מבחינת באיירן. לאקיצ'י יש מקום ברוטציה של באיירן,מקווה בשבילו שהוא ימשיך את הכושר שלו מהשנה ואפילו ישתפר..
מרקו מארין מאותת לקבוצות אחרות:" שמעתי על ההצעות (בין היתר ליברפול), נראה מה יקרה בשבועות הקרובים." נשמע כאילו נמאס לו מברמן...
עניין מארין וליברפול אמור להיסגר השבוע לכאן או לכאן, אלופס יפגש עם סוכנו של מארין שיהיה מוכן לעבור אך ורק לקבוצה גדולה עם הצעה מפתה, ה"שמרץ גרנצה" שבו ורדר תסכים לוותר על מארין עומד על כ-10 מיליון יורו. http://www.bild.de/sport/fussball/marko-ma...32438.bild.html
:aa1: ורדר ברמן הודיעה היום שלא תאריך את החוזה עם קפטן הקבוצה, טורסטן פרינגס. כך או כך, אחרי 326 משחקי ליגה עם ורדר ברמן, פרינגס מסיים את כהונתו בברמן שם שיחק כ-11 שנים בשתי קדנציות. ככל הנראה פרינגס יפרוש ויעבור תחום האימון. אחרי 79 הופעות בנבחרת, ביניהם המונדיאל ב2002 שיצויין לטובה בקריירה שלו, אליפות עם דורטמונד ודאבל עם באיירן הוא משלים רצף של שחקנים שתרמו רבות לכדורגל הגרמני. פרינגס, אני מודה לך על התרומה הגדולה שהבאת לכל קבוצה שדרכת בה, עשית המון בשביל המדינה ותיזכר אצלי תמיד כאחד השחקנים האהובים עליי, שחקן לוחם, נחוש וגם טכני. שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך גם אם לא תפרוש בקרוב.. :aaa8:
אחד הרגעים הכי קשים של כל אוהד ברמן,לפחות מבחינתי ה-סמל! לא מובן לי כל כך הצעד הזה להוציא אותו מהקבוצה,למרות שהוא עולה 4 מיליון יורו לעונה ואנשי ברמן טוענים שהמצב הכלכלי מאוד קטסטרופלי ואין באפשרותם לשלם את המשכורת,עדיין פרינגס בעייני שחקן ששווה כל שקל..קשה לי מאוד הידיעה שלא נראה אותו כלל הנראה על הדשא של הווסר,אני יוכל להתנחם בזה שלפחות הוא ישחק במועדון אחר.
ובסוף פטרי פסאנן נשאר... " זה ידוע שהמצב שלנו בהגנה לא טוב ועם פטרי היינו תמיד מרוצים" המממ http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
פרינגס אומר בראיון היום שהוא היה מעדיף להמשיך את הקריירה בחו"ל... כנראה שלא מצא בגרמניה אף פראיירית שתסכים לו תשכר המטורף שקיבל בברמן, 4 מיליון נטו לעונה, לנוכח גילו ויכולתו אני לא רואה אף קבוצה לוקחת אותו גם בחו"ל אלא אם כן מדובר בליגה הקטארית שם שחקנים גמורים באים לעשות סיבוב על חשבון השייחים.
מה קורה עם ארנטוביץ' שנה הבאה? שחקן עם המון כשרון אך עושה בעיות בכל מקום שהוא מגיע אליו,ברמן בונה עליו שנה הבאה?