ורדר ברמן 2007/8

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by נעם, May 29, 2007.

1. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

תראה לירן,אין ספק שמכת הפציעות הזאת של ורדר ברמן יכולה להפוך למכה גדולה יותר כאשר תחסר שחקנים
    רבים בשלב מוקדמות הצ'מפיונס ליג,אך אני שוב חוזר על מה שכתבתי כי בעיה יכולה להתאפיין כמכה קצרה
    שלא תמנע משחקנים אלו או אחרים לשחק .

2. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזבו שטויות. רוב ה"פציעות" האלה זה קשקוש.
    טים ויזה בריא ויחלים לגמרי.
    דייגו ונאלדו לא פצועים בכלל, אלא בחופש. קרלוס אלברטו לא יכול להיות פצוע רציני כי רק עכשיו הגיע ואחרי בדיקות ובהס"כ עשה כמה אימונים.
    כל השאר, חוץ מפרינגס, זה שחקני ספסל.
    ואת פרינגס יחליף קרלוס אלברטו, אמנם לא באותו התפקיד אבל ממילא ברמן אמורים לשחק 2-4-4.

הבעיה הכי גדולה של ברמן זה שאין להם שום חלוץ לרמות האלה. ועוד עכשיו שקנו את סנוגו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx בכל כך הרבה כסף גם יהיה קשה להם להושיב אותו על הספסל.

3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

נדב, אל תזלזל ברוזנברג ולאמיידה, שניהם בעלי פוטנצייאל שיכול להתפוצץ. קמצוץ מזה ראינו בעונה שעברה. ויש גם את האנט וסאנוגו שאולי יפרוץ.

4. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

סנוגו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx שווה לתחת (סליחה על הביטוי) הוא יכול להבקיע 10 שערים בקבוצת תחתית שיורדת ליגה (זה בעצם השיא שלו) והכוונה היא ללאוטרן. דרך אגב, באותה העונה ובאותה הקבוצה הבקיע חליל אלטינטופ 20 שערים.
    מה בדיוק ראינו מאלמידה ורוזנבורג? אלמידה מחמיצן כרוני והבקיע בסה"כ 5 שערים בכל הליגה שנה שעברה ואילו רוזנבורג הביקע יותר מושליש מהשערים שלו (3 מתוך 8) במשחק אחד נגד הרטה ברלין האומללה. ואסור לשכוח שאת הקציר האדיר הזה הם עשו כשלצידם שיחק אחד החלוצים הטובים בעולם ולא כשלידם משחק איזה מישהו מצחיק אחר.
    ארון האנט הוא אכן שחקן סופר מוכשר אבל הוא לא חלוץ אמיתי. לא סקורר ולכן זה לא יעזור.

לא יעזור לברמן כלום. הם חייבים חלוץ רציני, ורק אז הם יכולים להפיק משהו גם משאר החלוצים שלהם, כמובן חוץ מסנוגו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx . ונראה לי שאני אמשיך לשים את הסימן הזה ליד השם שלו עד שהוא יוכיח לי אחרת.

5. נעם Member

עוד משחק ידידות ללא נצחון.
    ברמן חוזרת עם 2-2 מאנגלייה אחרי שנלחמה באחות החורגת של ליברפול-אברטון.
    לברמן כבשו סנוגו (גול שני במשחק שני) ומרטזקר כאשר לאברטון היו אלה מקפאדן ודה סילבה.
    לא ראיתי תמשחק למרות שניסיתי דרך האינטרנט אבל שוב תוצאה לא מעוד מעודדת לירוקים.
    חצי הכוס המלא? סאנוגו שוב כובש ולא הפסדנו (שברנו רצף).

6. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תתלהב נעם.

דרך אגב ראיתי מחצית ראשונה. והיא ממש ממש לא הייתה מעודדת מבחינת ברמן ששיחקה בהרכב הכי חזק שלה, למעט פרינגס. ברמן נראתה נורא (זאת אומרת מבחינת משחק, כי התלבושת שלה דווקא הייתה יפה - יותר מהירוקה שלהם). טים ויזה זה הדבר היחידי שאפשר לשאוב ממנו עידוד מהמחצית הזו. הוא לקח לפחות 3 שערים בטוחים. אם כי זה לא חדש. גם לא חדש שהוא עושה שטויות (במחצית הזו הוא לא עשה).
    קרלוס אלברטו איבד כמעט כל כדור שהגיע אליו. ולפי שפת הגוף שלו זה נראה (לפחות בנתיים) שהוא חושב שהוא המושיע שבא להציל את המולדת. דייגו ובורובסקי היו סבירים, אבל, מצטער, לא היה להם ממש עם מי לשתף פעולה בהתקפה. כל ההרמות של פריץ היו גרועות ולא הגיעו אפילו פעם אחת לשחק ברמן. ממה שאני ראיתי סנוגו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx נגע פעמיים שלוש בכדור. ברמן בקושי תקפו.
    שוב, הכל מתייחס למחצית הראשונה. את השניה לא ראיתי.

7. נעם Member

גם אני הבנתי לפי פורומים גרמניים אחרים שהמחצית הראשונה הייתה זוועה ושדייגו ואלברטו נראו דורכים אחד לשני על הרגליים (למרות שנאמר שאלברטו עסק יותר במשחק הגנתי במרכז המגרש ומאשר בהתקפה).
    בקשר לסאנוגו-הטענה שלך שהוא לא נוגע הרבה בכדור לא מפריע לי..ככה חלוץ צריך לעשות לגעת מעט ולהכניס הרבה (מקאיי, RVN וכו') אנחנו צריכים סקורר ואם הוא זה שיתן את זה אז לא אכפת לי כל השאר.
    ודרך אגב אתמול הוא הכניס ובישל את השני למרטזאקר. תחייב להסכים שיש לו התחלה לא רעה אצלנו...

Last edited: Aug 1, 2007
  8. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה, חמוד, אתה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

כשהוא יהיה מקאיי או ואן ניסטלרוי (למרות שמקאיי גם ידע לעזור בהגנה כשצריך) או סתם סקורר נדבר לא אחד שהבקיע 4 שערם בעונה שעברה ו - 10 בעונה שלפני זה. וחלוץ כן צריך לגעת בכדור ולא רק נגיעות של לבעוט לשער. צריך לרוץ לכל מיני מקומות, לפתוח את המשחק, לקבל, למסור, להכין ועוד ועוד. ולזה לא התכוונתי שהוא עשה. גם הביקורת לא הייתה רק עליו בעניין, אלא לכל הקבוצה. ברמן שסימן ההיכר שלה היה ההתקפה הצליחה למסור לחלוצים של 4 כדורים (בערך) בכל המחצית. שלא תבין, רוזנבורג לא היה יותר טוב ולא היה יותר מעורב.

על זה יש לי רק הצעה אחת בשבילך. תסתכל על הדיונים סביב המבורג בתחילת העונה שעברה. אני ביקרתי בחריפות את הבאתו והוא הבקיע איזה שער וחצי בתחילת הליגה וכולם קפצו עלי. אני התעקשתי. ונראה לי שאני צדקתי. עם זאת, אף אחד כאן לא התנצל בפני או סתם אמר לי שאני צודק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx . אז בטח אל תתלהב ממשחק אימון ועוד בחצי השני שלו שבטח היו איזה שלושת אלפים חילופים.

ומצידי הלוואי ויצליח. ההצלחה של ברמן חשובה לי, יותר ממה שאתה חושב (אני חושב). אבל עד שהוא לא יוכיח לי שהוא שחקן מעולה (לא פחות) אני אמשיח לשים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx אחרי השם שלו כל פעם שאני אזכיר אותו (ולאו דווקא בגללו, אלא בגלל הנהלת ברמן).

9. נעם Member

יש בידיוק ראיון עם שאף עליו בשפורטבילד או קיקר (לא זוכר) בכל מקרה לא אמרתי שהוא עילוי ודווקא יצא לי לראות מדקה 60 (ביוטוב יש חצי משחק) ורוב האחריות על המשחק אתמול הייתה על הקישור שלא סיפק את הסחורה. סאנוגו ירד לקבל כדורים ועשה תנועה אבל הקישור (לפחות מאיפה שראיתי) לא הצליח להחזיק בכדור.
    אני לא מנבא חס ולחלילה שהוא יהיה אפילו חצי קלוזה ולא מתיימר שכך שהוא יצליח אבל יחסית להתחלה (שוב 2 משחקים זה לא אינדיקציה) הוא לא מעורר סלידה.
    גם אני לא הבנתי את המהלך הזה של ההנהלה אבל נשאר רק לשבת בחיבוק ידיים ולקוות שהוא יפתיע את כולנו (אם גקאס הצליח אז למה לא סאנוגו?).

10. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא אמרתי שאמרת שהוא עילוי, רק כדי להגן עליו נתת דוגמאות מעצים גבוהים. אז כשהוא יגיע לרמות של עצים האלה נבחן אותו רק לפי הגולים שהוא נותן.
    גם לא אמרתי שהאשמה בו וגם אני חושב שיש אשמה רבה לקישור. אבל, צריך לזכור שכשיש לך חלוצים גדולים גם לקישור קל. והביקורת היא לאו דווקא על החלוצים. רונזברג/סנוגו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx /אלמיידה/קלסניץ'/האנט כולם (מי יותר מי פחות) יכולים להיות חלק מצמד חלוצים גדול, אם ליידם יהיה חלוץ גדול. אבל אני לא רואה שום שילוב של שניים מאלה שיכול לעשות את זה ועל זה התרעומת.
    אין לי שום סלידה אישית ממנו. יש לי כעס גדול על זה ששני מועדוני צמרת (המבורג בעונה הקודמת וברמן והמבורג העונה) לקחו חלוץ מאוד בינוני ועשו ממנו כאילו הוא איזה עילוי.

אתה יודע מה ההבדל בינו לבין גקס? זה בדיוק ההבדל בין ברמן (והמבורג או לפחות מה שהמבורג התיימרה להיות בשנה שעברה) לבין בוכום. אם ברמן (או המבורג) הייתה בוכום, עם השאיפות של בוכום, אז לא היו תלונות. אבל ברמן (והמבורג של קיץ שעבר) היא קבוצה שרוצה לדבר חזק באירופה ואת זה אי אפשר לעשות עם חלוץ הרכב ראשון כמו סנוגו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx . מה גם שגקס הבקיע בעונה אחת יותר מאשר סנוגו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx הבקיע בכל השנים שלו בגרמניה.

Last edited: Aug 1, 2007
  11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

בספורטבילד קראתי כתבה גדולה על ה" קריזיונרית של משחקי הטרום עונה" ורדר ברמן, הנה כמה נק" ששווה להעלות לדיון.

* דייגו - בברמן חוששים מאד על דייגו. השחקן כמעט ולא קיבל חופשה ( רק 13 יום) והגיע מתוסכל אחרי הסיפסול הממושך בקופה אמריקה ( רק משחק ראשון פתח והוחלף במחצית) שהיה אמור להיות קפיצת המדרגה של הקוסם מהווסר והקטילות בתיקשורת הברזילאית יכולים לפגוע בשחקן הרגיש. בברמן מקווים שהרכישה של אלברטו חברו של דייגו תדרבן את השחקן.
    דייגו עצמו אמר שהוא להוט כבר לפתוח את העונה, וכל מה שהיה בעבר שייך לעבר, המטרה שלו אליפות והצלחה בליגת האלופות.

* פרינגס פצוע באומן חוזר - פרינגס יעדר כ 8 שבועות, בניגוד לתחזיות שדווקא אנדראסן הוא זה שיפתח ה"בילד" מדווח שהקפטן באומן יחד עם בורובסקי יטלו יחדיו את המשימה של פרינגס.

* שיפוץ האיצטדיון - ברמן חייבת הצלחה בכל המפעלים בעונה הקרובה שכן הקבוצה הולכת לשפץ את הווסר שטדיון, שווי השיפוצים כ 60 מיליון יורו.

* אלבס? אנלקה? ...סאנוגו !!!
    ברמן רדפה כל הקיץ אחרי יורש לקלוסה, בברמן מודים, השוק פשוט מטורף. אלופס הודה שברמן חשקה באנלקה " רצינו אותו, דיברנו עם בולטון, אבל המחיר שהם דרשו אנחנו פשוט לא נשלם.
    סאנוגו ברירת מחדל ? אלופס - " ממש לא נכון, כבר בעונה שעברה רצינו אותו, זה שהוא לא הצליח בהמבורג לא אומר כלום, יש לו פוטנצייאל אדיר.

* איוון קלאסניץ : ב 22.06 איוון ה"שמן" חזר לאימונים, שמן כי הוא טפח מכל התרופות שהוא קיבל. היום חודש אחרי איוון נראה בכושר, הוא רזה שוב והוא להוט כבר לחזור לשחק, אם זאת הוא מרגיע את האופוריה " אני חייב עוד חודש כדי לתחיל לחזור לפורמה שלי " .

12. נעם Member

יופי של תגובה לירן.
    ברמן חייבת להתפתח ולחדש מעונה שעברה ובמיוחד להתייצב בתחום ההגנתי.
    אני מאוד מקווה שסנוגו יצליח,וגם תולה תקוות רבות ב"רונלדיניו" (אלברטו) החדש שהגיע לוסרשטדיום.
    אם הוא ודייגו יסכילו לשתף פעולה ויגיעו לרמת ההבנה של רוביניו ודייגו בסאנטוס אז אין קבוצה שתוכל לעצור אותנו.
    יש קישור עצמתי ויש שמות גדולים בהגנה (שוב אני מקווה שהעונה לא נספוג 2 שערים למשחק בממוצא).
    ההתקפה מלאת פוטנציאל ומי יודע אוליי קלאסניץ יפתיע את כולם בקאמבק מהסרטים?
    אוליי סאנוגו יקח אחריות ויראה למה רדפו אחריו כל כך הרבה זמן?
    ההתקפה בסימן שאלה גדול-זו יכולה ליהיות הצלחה אדירה או הגורם שיביא לעוד עונה "בינונית".
    ושוב, כל כך חבל לי על אנלקה...אבל ככה זה אנגלים משוגעים.

13. נעם Member

תוצאות ההגרלה של סיבוב קדם שלישי של הליגת אלופות:

ורדר ברמן תפגוש את המנצחת בין דומז'אלה לדינמו זאגרב.

14. King Kenny Member

קיבלתם הגרלה קלה מאוד, לפני שנה הפועל העיפו אותם, והם העיפו את אשדוד לפני שנתיים רק בדקה ה-90.

ד"א, סימרוטיץ' עדיין משחק בדומז'אלה?

15. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברמן ישחקו כנראה נגד דינמו זאגרב ולא דומז'לה. זאגרב ניצחו בחוץ 2:1 ולכן זו דווקא מההגרלות היותר קשות שאפשר היה לקבל בשביל קבוצה מדורגת. זאגרב היא האלופה ומחזיקת הגביע הקרואטית וקבוצה לא רעה בכלל. היא גם מוליכת הליגה הקרואטית כרגע שנמצאת אחרי 2 מחזורים. מה שגם נותן להם יתרון מסוים.
    אם כי, קשה לעכל את זה שמדברים על דבר כזה כקשה יותר או פחות לקבוצה כמו ברמן. אם ברמן לא עוברים אותם אז באמת עדיף להם שלא להיות בליגת האלופות.