ורדר ברמן 2007/8

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by נעם, May 29, 2007.

1. Frings Member

אם ההנהלה בברמן באמת ידאגו להביא חלוץ חד כמו טוני/ גומז(או קארו ?) לצידו של רוזנברג ועוד קשר דפינסיבי,בלם ושוער(במקום ואנדר הגרוע) ברמן יכולה להיות משמונת הגדולות בצ'מפיונס בעונה הבאה ..

אפילו להביא רק קשר דפינסיבי יספיק להישג באירופה , למה ? אם שמתם לב , ברמן הייתה בטופ שלה היום בגלל שפרינגז היה במקום באוומאן בעמדת הקשר הדפנסיבי , וזה מה שברמן צריכה , שחקן שינהל את העניינים במרכז + שחקן שיודע לעשות הגנה כשהבלים עולים לקרן .

אבל השאלה : איזה קשר דפנסיבי ברמה של פרינגז ברמן יכולה להביא ?..
    דה יונג של המבורג ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

2. FC_Bayern Member

מה לגבי רולפס של לברקוזן? קשר דפנסיבי נהדר לטעמי. לא הייתי כ"כ מאוכזב לראות אותו אפילו במחוזותינו בדרום. פרינגס ורולפס- צמד שיכול להשתלב נהדר. עם דייגו בקישור ההתקפי + עוד רכש של חלוץ "מהסרטים", ועם עוד חיזוקון בהגנה (בדמות בלם נוסף חזק) וברמן קבוצה נהדרת. גם לצ'פמיונס. ולסיכום: ברמן צריכה בלם, קשר דפנסיבי וחלוץ.

3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

ברמן לא תוציא 20 מיליון יורו על רולפס שרק לאחרונה האריך את החוזה שלו בבאייר. ככה שהייתי אומר שהמחשבה הזאת אוטופית.
    מה שכן אוטל ככל הנראה לא ימשיך בבאיירן, יות מ 5 מיליון יורו הוא לא יעלה, יכול להיות רכישה נהדרת וכל כך טיפוסית לברמן, השאלה אם בכלל חושבים עליו בווסר שטדיון. נקווה שהלדט חושב עליו.

4. Frings Member

הייתי מעדיף את רולפס ולא את אוטל למרות שהוא לא כזה יקר .. קשר דפינסיבי טוב חייב להיות מנוסה ..

חברה , מה עם היצלספרגר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx הוא יתאים לא ?
    אה ולגבי מה שאמרו פה על רכישת בלם , ברמן כבר רכשה בלם אוסטרי צעיר בשם סבסיאן פרודל שמשחק כעת בשטורם גראץ באוסטריה , יש לו יכולות הבקעה טובים , זאת אומרת שהוא יתאים לברמן .

5. joe Member

יש לו יכולות הבקע טובים? למה לעזאזל בלם צריך להיות בעל יכולות הבקעה טובה???

6. dudi Member

בורובסקי עוד חלק נכבד מהקבוצה של ברמן עובר לבאיירן אחרי קלוסה ובהנחה מאד סבירה שדייגו ומרטסאקר לא יישארו גם הם הסיבות לכך שברמן לא תאיים בפועל על כלום ושום דבר גם בשנה הבאה!!

7. 100%Bayern Member

ברמן יכולה לאיים אבל לא תעשה יותר מזה...

8. Frings Member

התכוונתי למשחק ראש טוב !! כמו נלדו ומרטה..

9. FC_Bayern Member

במידה ובורובסקי, דייגו ומרטסקר עוברים, לברמן צפוייה עונה רווית כאבים גם בליגה ובמיוחד בצ'מפיונס, מה שמאוד יזיק לבונדסליגה באופן כללי. אה, כן, יש גם את שאלקה. אבל גם עליה אף אחד לא כ"כ סומך לשלבים גבוהים במפעל החשוב ביבשת.

10. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

אני מסכים איתך לגבי דייגו, במידה ויעזוב זה יגרום להמון בעיות בחלק הקדמי של ורדר ברמן כאשר בעצם נעלם לה בונה המשחק והשחקן היחיד שמסוגל לכדרר עם הכדור ברמת טכניקה מעולה, אך לגבי מרטסהאקר אני נאלץ לא להסכים איתך. הבעיה העיקרית של ברמן העונה הייתה ספיגת שערים, מרטסהאקר הוא חלק גדול מהם ואני לא חושב שבמידה ויעזוב זה יעשה בעיות לורדר ברמן, כך שבלם חדש שאמור להגיע לברמן כפי שאמר שאף חייב לשנות את הבעיה הגדולה בהגנה, שהיא בעצם נאלדו.

11. dudi Member

מרטסאקר בלם גדול אבל ביחד עם נאלדו זה לא ה ביחד מה גם שנלדו ממש גרוע שקשה להיות אפילו סביר לצידו...תוסיף את הרוח של כולם להתקפה בברמן ותקבל שמרטסאקר שמשחק כל כך טוב בנבחרת הוא שחקן מצוין במקום לא נכון...

12. FC_Bayern Member

אני די בטוח שהבעיה העיקרית היא בנאלדו ולא בגרמני, אבל עם זה אפשר להתווכח לפה ולשם.
    מה שבטוח הוא, שברמן בכלל לא רוצה לוותר על מרטסקר, כי היא יודעת שזו אבידה גדולה, גם ככה מדובר בבלם נבחרת גרמניה, ועם המחירים של היום..........

הייתי מוותר על נאלדו, בקיצור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

13. Frings Member

מוותר על נלדו !??? נלדו גרוע !?? מה אתם מדברים שטויות !!?
    השערים שברמן ספגו העונה הם לא באשמת הבלמים אלא בגלל הקשרים האחוריים , כאשר כולם בהתקפה הקבוצה הנגדית יוצאת למתפרצת ושמה גול !! מתפרצת חברים ! מתפרצת , מה שאומר שבלמים לא יכולים לעשות הרבה בעניין , חוץ מזה , ראיתי כמעט את כל משחקים של ברמן העונה וראיתי עד כמה נלדו חשוב ואפילו יותר חשוב ממרטה ! אז אין על מה להתווכח פה ! לברמן יש שני בלמים נהדרים הבעיה היא רק בקישור הלא אחראי !! אה כן ועוד דבר , דייגו לא יעזוב , הוא אמר את זה בעצמו !
    גם אם ברמן מאבדת את דייגו בעונה הבאה ( מה שלדעתי לא יקרה) היא תביא מחליף בלי שום בעיה (זוכרים את מיקו ?)

14. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

האמת שיש בזה משהו, השיטה של ברמן מפקירה יותר מדי את מרכז ההגנה ( גם המגינים הם למעשה קשרים >> בוייניש ופריץ). למרות שנאלדו עצמו הוא בלם בינוני פלוס, באותה הקלאה כמו מרטסקר, לוסיו וכו.
    הקלאסה מעליהם : דמיקלס, בורדון

15. Frings Member

מה עם קרלוס אלברטו !!? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx הוא טרבלמייקר זה נכון אבל יש לו כדורגל ברגליים , ומשחק באותה עמדה של דייגו , שיחק בפורטו בעבר והבקיע שער מדהים נגד מונאקו בגמר ב2004 כשהיה רק בן 18 או 19 !! אני מחזיק ממנו הרבה ..