ורדר ברמן 2007/8

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י נעם, ‏29/5/07.

1. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

נדב, דייגו לא הודיע שהוא נשאר, הוא אמר באופן חד משמעי שורדר ברמן יחליטו איך יראה עתידו של דייגו והוא לא מחליט. מכאן אפשר להבין שדייגו רוצה להישאר במועדון מברמן וזה יכול לשמח את אוהדי הקבוצה.

2. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

3. bayer04 Member

דייגו צריך לעבור לברצלונה. לא יובה ולא נעליים.
    רק ברצלונה תקדם אותו מקצועית בצורה היעילה ביותר, הוא ישחק שם עם מיטב שחקני ההתקפה שיש לנו בעולם כיום, בניגוד ליובה, שהיא כבר ממש לא קבוצה שמרעידה ברכיים לשחקני קבוצה יריבה.

4. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

אני לא חושב שדייגו יכול להסתדר לצידם של ליאונל מסיי ורונאלדיניו. דייגו הוא מסוג השחקנים שצריכים לשלוט, שצריכים לקבוע את מהלך המשחק, בברצלונה יש יותר מידי כאלה ואני אישית לא חושב שדייגו יכול להביא את מה שהוא נותן בברמן לברצלונה. הוא שולט במשחק הוא הפליימייקר וכאשר יש לך עוד שניים כאלה במגרש אם לא יותר זה יוצר אי סדר ואי שקט בין השחקנים. ראינו בעבר במשחקי ברזיל את התרומה המזערית שנתן דייגו לצידם של כל הכוכבים האלה שרגילים למרחב ולעשות ככל העולה על רוחם.

5. Frings Member

להחיות את האשכול הזה אנשים !!!

6. נעם Member

אהלן חברה, רק שתדעו שאני עד יום שישי ברגילה ואף ראיתי את הקונצרט מול שאלקה. כיף לראות שהפורום ממשיך לנשום ולהתפתח ורק שתדעו שאפילו בזמן הצבא אני הצלחתי לעקוץ איזה שעת אינטרנט פה ושם. ברמן מאז גיוסי רק הדרדרו אבל אני מקווה שהיום הם כבר יצליחו לייצב 3 נשחונות רצופים. מי היה מאמין שלפני 3.5 חודשים ברמן וביירן היו באותו מס' נק'...

7. Olli Member

נחמד לשמוע ממך, נעם! איך בקורס?

וכמו שכבר אנשים הבטיחו פה לפני הגיוס שלך, כולם עומדים עד עכשיו בהבטחה ואף אחד לא ברח לך מפה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

8. נעם Member

בנתיים הולך טוב בקורס עוד ביום ראשון מתחילים צקים אבל בוא נגיד שיש לא מעט געגועים לפורום...

9. Olli Member

כבר אתם מתחילים בצ'קים? זה אחד החלקים הקשים למיטב הבנתי. אל תשכח כל הדרך שזה שווה את זה בסופו של דבר! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

10. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

שני שחקנים חדשים אמורים להגיע לברמן בעונה הבאה, השמות החמים ביותר שעולים כעת בתקשורת הם :

ג'פרסון פארפאן - שחקנה של PSV איינדהובן אשר מבוקש גם אצל הכחולים משאלקה והמבורג, מבוקש גם כן עכשיו בברמן. תפקידו קשר אופנסיבי וגם חלוץ. השווי המוערך שלו עומד על כ- 14.5 מיליון.

קלאודיו פיזארו - שחקנה של צ'לסי, אשר בעבר שיחק בורדר ברמן כבר, מבוקש במועדון הירוק מהווזר אשר רוצה בו חזרה על מנת לעבות את החוד הירוק שכנראה לא הרשים את שאף לאחר עזיבת קלוזה.

לאחר הניצחון החשוב על המבורג שכנראה מבטיח את ההעפלה לשלב הבתים ללא מוקדמות. מה ברמן צריכה לעשות על מנת לא ליפול שוב מוקדם במפעל אירופאי בעונה הבאה?

11. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאף לא מרוצה מההתקפה שלו? ההתקפה שלו לא הרשימה אותו?
    הוא יודע כמה גולים הקבוצה שלו בכלל הבקיעה? הקבוצה שלו הבקיעה 68 שערים - הכי הרבה בליגה ולדעתי בין הכי גבוהות בעולם. אולי כדאי שהוא יסתכל על צד הספיגות של הקבוצה שלו - לי נראה שדווקא שם הבעיה שלו.

12. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

במידה ושאף מעוניין בשני שחקני חוד בכדי לעבות את החוד ניתן להסיק כי דול לא מרוצה מההתקפה שלו. לגבי ההגנה לטעמי זה סיפור שונה לגמרי, אני בטוח ששאף מתעניין במספר שחקנים אך עוד לא יצאו לתקשורת השמות.

13. Frings Member

למה חלוצים ??? מה שברמן צריכה זה קשר דפנסיבי ברמה של פרינגז/ יינסן . וזה כדי להישאר בהגנה כאשר נלדו ומרטזאקר עולים כשיש קרן .
    שמתי לב שהרבה מהגולים שברמן ספגו זה בגלל שמרטה ונלדו עולים לקרן , הקבוצה היריבה רצים למתפרצת , ואז בום גול !.
    אם שאף ישים לב לדברים האלה אני חושב שברמן יכולה להשיג משהו בצ'מפיונס בעונה הבאה .

14. FC_Bayern Member

לברמן יש התקפה נהדרת, מה שחסר לה, זה בדיוק מה שנאמר כאן- קשר דפנסיבי ברמה גבוהה. במידה ויגיע אחד כזה, עם עוד חיזוק אולי בעמדת הבלם\מגנים אנחנו יכולים לראות קבוצה מאוד מעניינת לצ'מפיונס.

15. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

חשבתי על משהו שאמור אולי קצת להבהיר את הרצון הזה של ברמן:
    * מעמדו של קלאסניץ די מעורער, ככה שבמקרה שיעזוב תישאר ברמן עם סאנוגו הלא צפוי, אלמיידה שנותן פעם ב.. הופעות ורוזנברג הנפלא שהוא לא סקורר וחייב ליידו חלוץ משלים כמו.....גומז
    וזה מביא אותי לנקודה הבאה
    * ברמן מסתכלת לעבר מינכן ורואה את טוני, מסתכלת לעבר שטוטגארט ורואה את גומז, האמא והאבא של ההתקפות בבונדסליגה חולמת גם על חלוץ מהקליבר הזה לצד רוזנברג. רבים מאיתנו לא מבינים איך, אבל ברמן היתה יכולה לכבוש כפול ממה שכבשה העונה, אם החלוצים שלה היו יותר חדים.

ולמרות הכל קודם שיחזקו את ההגנה, אחרי זה שיתפנו לעמדת החלוץ.