ורדר ברמן 2007/8

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by נעם, May 29, 2007.

1. נעם Member

אוי נו באמת נדב כמה שטויות.
    בורובסקי בוגד האבא והאמא של הבוגד ותפסיק לייפות את זה. אם קלוזה עוד היה גבולי איכשהו (למרות שגם הוא בוגד) בורו זו דוגמא קלאסית לבגידה. ביירן וברמן הן קבוצות שבשנים האחרונות בערך באותה הליגה ואל תקשקש שטויות. בורבסקי שחקן "נשמה" של הקבוצה שמגיל 0 משחק בברמן עזב ליריבה הכי גדולה בשנים האחרונות בגלל כסף. להשוות את הבגידה הזאת לעזיבה של אוזיל זה פגיעה באינטנליגנציה שלנו. תדע להודות באמת מתי שצריך

2. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אני מתאפק להגיב, אבל לא רוצה להישמע כמו רדיו..
    אבל,

אין מה להשוות!

3. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אהלן נעם.
    רק בפנטזיה שלך באיירן וברמן באותה הליגה בשנים האחרונות. כך כל תקופה של 5 שנים ותבדוק איפה היו באיירן ואיפה ברמן.
    אם בורבסקי העדיף לשחק בבאיירן בשביל כסף מאשר בברמן שלא רצו לשלם לו ולא רצו לתת לו חוזה חדש למרות שהחוזה שלו נגמר ואתה מאשים אותו על זה. אין לי מה להתווכח.
    גם אוזיל גדל בשאלקה מגיל 0.

בקיצור. מי שעוזב את ברמן הוא בוגד. מי שעוזב קבוצות אחרות הוא לא.
    כדאי שתרדו מכל הסיפור הזה של בגידות ותקבלו את המציאות כמו שהיא. בודדים השחקנים (אני יכול לחשוב רק על שניים ואחד מהם זה אהוד בן טובים וזה לא נחשב) שהתחילו את הקריירה וסיימו באותה הקבוצה. זה כל מה שרציתי לנסות ולהדגיש לכם בטענות שלי.

4. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אם אני רואה נכון, אף אחד כאן לא מזכיר אפילו במילה את פירוקה המוחלט העתידי של ורדר ברמן. דייגו: "אני רוצה לעבור ליובנטוס בעונה הבאה. אני גאה בכך שמועדון גדול כמו יובה חושק בי."

מכת המוות הסופית. ברמן לא יכולים להביא מחליף ברמתו, פשוט קשה להאמין. אם גם דייגו יעזוב ברמן נשארים כבר לחלוטין ערומים. שנתיים של עזיבות (קלוזה, ברובסקי ועכשיו דייגו). אין שחקנים מובילים בקבוצה למעט פרינגס שנשאר לגמרי לבדו. אם הם לא יעשו משהו בעניין, הם יראו מקומות דומים לאלו ששטוטגארט רואים העונה.

5. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אוי נו באמת סלע, אמרתי לך להפסיק לקרא צהובונים. דייגו כבר הכיחש את זה נמרצות :" יש לי חוזה לעוד שלוש שנים וכל עוד ברמן רוצה אותי אני לא מתכוון ללכת. תפסיק לקרא את הסודדוייצ'ה של האתמול ותתעדכן קצת.

http://www.sport1.de/de/sport/artikel_2166681.html

אתמול כבר בבונדסליגה אקטואל דייגו אמר שהוא מתכוון לתבוע דיבה את הגזטה.
    הכל היה פרי המצאתו של איזה עיתונאי חובבן של הגזטה דלו ספורט.

Last edited by a moderator: Feb 9, 2008
  6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אתה באמת מאמין שהוא ישאר בקבוצה מתפרקת כאשר כל היבשת חושקים בו? אגב גם ספורט1 עוד מריצים את זה באתר שלהם הבוקר.

אתה בעצמך אמרת כל השבוע "אז אמר". אז הנה לך.. גם שבצ'נקו אמר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

Last edited: Feb 9, 2008
  7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

סלע, הבאתי לך הכחשה מספורט1 ...

לא אמרתי שהוא ישאר, כל מה שאני אומר שהקדמת את המאוחר, זה היה פשוט המצאה של הגזטה דלו ספורט. ואני לא כ"כ בטוח שכבר שנה הבאה הוא יעזוב, מה עוד שהחלום שלו זה בכלל ספרד וריאל מדריד.

8. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

בוא לא נשחק את התמימים. העזיבה שלו מדוברת עוד מהעונה שעברה וברמן הרוויחו לפחות שהוא נשאר עוד עונה. חבריו לקבוצה עוזבים ושאף משחק בעיקר עם הצעירים. הוא לא מטומטם להשאר במועדון מתפרק בזמן שיש הצעות ממועדוני פאר ביבשת.

הסיכויים שברמן יצליחו לגרום לדייגו לסרב להצעה של ריאל, יובה או מי יודע מה יבוא, הם לא ריאליים בעליל.
    גם שבצ'נקו אמר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

9. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואותי מרגיז שהבחור עדיין לא מדבר גרמנית. בכל הראיונות שלו הוא עד מדבר ספרדית. לא מתאים.

10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

הוא רואה זאת רק כתחנת מעבר בשבילו כאן בברמן... הצעה מבאסה או ריאל ועוד לפני שתספיק לומר אינציקולופדיה המזוודה תיהיה ארוזה והחיוך הגדול ימרח על הפנים.

Last edited: Feb 9, 2008
  11. Frings Member

הוא לא יעזוב , לפחות לא בעונה הבא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    ריאל לא ממש רצינים לגביו ואילו יובנטוס מוכנה לשלם עבורו רק 15 מליון , משהו שבברמן לא מקבלים.
    ואלופס שוב אומר שדייגו לא הולך לשום מקום , ואשליית העזיבה של דייגו ליובנטוס שעשתה הגזטה , היא שקר אחד גדול , הוא רק אמר שזה כבוד בשבילו שקבוצה כמו יובה רוצים אותו , ולא הביע שום רצון לעזיבה.
    אה כן עוד דבר אחד...
    זה שבורובסקי עובר לביירן בעונה הבאה לא אומר שהקבוצה מתפרקת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

12. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

גם את קלוזה איבדתם. מה עוד אתם צריכים לאבד כדי שתשתכנע שאתם מאבדים כוח?

לגבי דייגו אתה סתם משכנע את עצמך שהוא לא יעזור. אם הוא ירצה לעזוב ברמן לא יכולים לעמוד בדרכו. הם יתפשרו על סכומים, לא יעזור דבר.

13. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

חאלס סלע זה לא הדיון של באיירן , ולזכותה של ורדר יאמר שלא משנה כמה עזיבות הם ספגו ( פרינגס, אימסעל, מיקו ואפילו קלוזה) הם תמיד מצאו אלטרנטיבות מרשימות בזכות ההנהלה ודרך החשיבה האדירה שלהם.

14. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

זה לא הדיון של שטוטגארט, זה דיון של קבוצות צמרת, מה לך ולזה?

סאנוגו?האנט? להשוות אותם למלך השערים לשעבר של הליגה האילטון או לשחקן נבחרת גרמניה ואחד החלוצים הטובים בעולם גלוזה, זה משעשע. חלוצים סבירים ולא יותר. עד עכשיו אין אלטרנטיבות בחוד ולא בקישור לשלל הכוכבים שהיה להם. אחרי שגם דייגו יעזוב נחכה ונראה אם יגיע משהו ברמתו.

Last edited: Feb 12, 2008
  15. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

תגיד לי מה אתה מבלבל בביצים ומה אתה מכניס שוב את התיסכול שלך נגד האלופה גם לדיון הזה?
    סאנוגו רכש נהדר, רוזנברג נותן עונה טובה, אלמיידה אלטרנטיבה נהדרת והאנט עם פוטנצייאל עצום, אז בא נעשה חשבון ביחד, אני יודע שקשה לפילוספיה העקומה שלך אבל בכל זאת אז : 1+1+1+1 = 4 חלוצים ואם קלאסניץ בכושר 5 חלוצים. ואם נתחשב בסיבוב השני של העונה שעברה הרי שקלוזה היה חלש מאד. ושוב לטעמי רוזנברג וסאנוגו 2 חלוצים טובים מאד לבטח לא טובים כמו טוני וקלוזה אבל הם גם עולים רבע מהם ומספקים תפוקה לא רעה בכלל.

קיצר תעזוב את האלופה העתידית בשקט ותתעסק בחוסר האפקטיביות שלכם ( דברים של קאן לא שלי).

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx