ורדר ברמן 2007/8

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י נעם, ‏29/5/07.

1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

דווקא אשמח למאבק בלעדי של באיירן, מה רע?

אגב, זה לא כזה נכון שיש לברמן שלל שחקנים והמצב לא מהווה בעיה בסגל, כי ראינו בתחילת העונה את ברמן לא מצליחה להתעמודד עם פציעות של שחקנים. הסגל של ברמן לא כזה עמוק ומשובח בלשון המעטה.
    לא מצב נעים שם בצפון גרמניה.

נערך לאחרונה ב: ‏19/1/08
  2. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

גם ההרכב הזה יכול לעשות לבאיירן הרבה בעיות ( במיוחד איך שבאיירן נראתה בשלושת החודשים האחרונים), אבל עדיין צריך בק אפ.

3. Frings Member

חבל .. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
    הוא יעזוב בגלל ששאף לא נתן לו לשחק מספיק , והעדיף את ורנייש עליו , פולהאם רוצים אותו יותר כנראה ..
    בעונה שעברה הוא הושאל למיינץ לחצי עונה , והרשים מאוד יחד עם מוחמד זידאן שעבר מברמן למיינץ בינואר 2007 , הוא כיכב במיינץ והבקיע 14 שערים בחצי עונה !! , והסיבה שהוא עבר למיינץ היא בגלל ששאף לא נתן לו לשחק ..בדיוק כמו אנדראסן .

הוא ימלא את מקומו של בורובסקי ועוד איך !!.. למה מי זה בורובסקי בכלל ?,השחקן שכל הזמן נפצע ,וכשהוא משחק הוא משחק כמו עציץ במגרש ?.
    רוזנטאל יותר טוב ממנו , ואני מאוד רוצה שהוא יבוא לברמן !!

4. joe Member

זה עצוב לראות איך אוהדי ברמן שוכחים את התפוקה שנתן בורובסקי עד היום.
    אם הוא לא היה מודיע שהוא עוזב לבאיירן, אתה היית ממשיך להתלונן שאתם בבעיית פציעות,
    וכשפרינגס ובורובסקי יחזרו, הבעיה תיפטר!!
    אז עד לפני שבועיים הוא היה שחקן מעולה, עכשיו הוא עציץ במגרש?
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

5. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

למה מי זה בורובסקי ? אתה רציני ? או ציני ?

אתה שוכח יותר מידי מהר איזה פקטור רציני הוא היה בקישור שלכם, איזה מנהיג הוא הוא ? בורובסקי היה לאחד השחקנים הכי חשובים במערך שלכם ללא צל של ספק בכלל. המעבר שלו לבאיירן יגרום לכם להרבה בעיות בקישור ובסדר המשחק שלכם. יאן רוזנטאל לא מתקרב לרמתו של טים בורובסקי בכלל, איך אפשר להשוות שחקן כמו רוזנטאל שלא עשה כלום בקריירה שלו, לשחקן עם קבלות כמו טים בורובסקי ? מרגיז אותי לראות אוהדים שאחרי ששחקן נותן את נשמתו וליבו למועדון ובגלל שעוזב לקבוצה אחרת, מתחילים להגיד שהוא כלום, נאדה, ניקס. פשוט מעצבן אותי. הוא היה השחקן מספר אחד שלכם המון זמן. עציץ ? הצחקת אותי, הלוואי על כל קבוצה עציצים כאלו !

6. Frings Member

לא שכחתי את מה שהוא נתן לברמן , אבל בשנתיים שנה וחצי האחרונות הוא פשוט כלום.
    אולי אני אומר את זה מתוך תסכול , אבל באמת נמאס לי שכולם עוברים למועדון הבוארי, ועוד בשביל כסף ! , זה מבאס .
    יודעים מה , מברוק לכל אוהדי באיירן , ובורובסקי , תעשה חיים על הספסל !!

תסגרו נושא , אין צורך שנדבר על זה יותר , נגמר.

7. Bensh Member

הוא צודק במאה אחוז... סמל עוזב את הקבוצה שלו בשביל כסף, אתם רוצים שהוא לא יכעס? גם אוהדי באיירן כעסו כשבאלאק עזב בשביל כסף, גם אוהדי מילאן כעסו כששבצ'נקו עזב בגלל אותן סיבות

8. Olli Member

ובאמת חבל שכך. מעטים הם השחקנים שמשחקים בשביל המועדון נטו. לפי דעתי זה גם פוגע במידה מסויימת בענף.

9. joe Member

http://www.sport1.de/media/redaktionell/bilder/sportarten/fussball_1/bundesliga/oktober07_2/Frings-Torsten-Werder_Aufmacher.Xxx
    :aa1: פרינגס שוב נפצע בברך, אחרי מסירה תמימה באימון הוא הרגיש פתאום כאבים.
    יעדר כ-שישה עד שמונה שבועות.
    http://www.sport1.de/de/sport/artikel_2149871.html

10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

מה שנקרא מכת אנוש לחברה מהווסר. מכת אנוש אולי גם לנבחרת, כך שבמקום אוהדי באיירן לא הייתי יוצא בחגיגות.
    בכל אופן אם חיכינו לנוק אווט של ברמן הנה הוא הגיע. זה בנוסף לסגל הדליל בקישור משאיר את יינסן ודייגו לבד במערך. את בורובסקי אני לא מחשיב, או שהוא יהיה פצוע, או שהוא יהיה "פצוע" או שהראש יהיה כבר במיליונים שהונס סידר לו.
    ברמן רבותיי בבעיה, אם אני אלופס אני דואג לחזק מיידית את הקישור. באומן וורנייאס זה לא זה.
    אנדראסן והפלופיניו אלברטו עזבו ופתאום אין אלטרנטיבות, אם אלופס ושאף לא יתעוררו וינחיתו איזשהו מחליף סביר לפרינגס ברמן יכולה לשכוח מאליפות, שלא נדבר על אופ"א. לא יודע מה עובר להם בראש.

מכה!

ד"א חדשות טובות הגיעו משחקן הסיבוב של ברמן הדני דניאל יינסן שדחה הצעות מיוון וספרד כדי להישאר בברמן והאריך את חוזיהו שעמד להסתיים בקיץ עד 2011. החלטה נהדרת של ברמן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/1/08
  11. Frings Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx שוב הוא נפצע !!
    אתה צודק לירן , ברמן חייבים חיזוק בקישור .וראניש ובאוומאן באמת זה לא זה !!
    אבל זה לא אומר שברמן יכולה לשכוח מאליפות ומגביע אופא ! , אל תשכח את המשחק נגד ריאל , ברמן בלי דייגו פרינגז ובורובסקי , 3 קשרים מרכזיים בברמן ! , האנט שיחק כקשר ,והוביל לניצחון גדול !! , גם מרטין הרניק השחקן האוסטרי המוכשר יכול לחזק את הקישור , ואל תשכח שיש את אומויילה ואת וומה הפצועים , אם ימשיך לשחק מגן שמאלי , וומה יעבור לשחק קשר אחורי , כך שאם פרינגז או בורובסקי פצועים , יש מי שיחליף אותם , אומויילה אותו הדבר.

12. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

עם כל הכבוד, מה שעבד פעם אחת לא יכול להרזיק סיבוב שלם. לא האנט ובטח שלא הרניק יכולים להריץ את ברמן לאליפות.
    עכשיו, מה יקרה שבאומן או וורנייאש או שניהם לא יוכלו לשחק? או מה יקרה שנלדו ועוד שחקן הגנתי לא יוכלו לשחק? מי ירד במקום באומן להגנה? נימייר ?
    טעות גדולה היתה לשחרר את אנדראסן, פשוט טעות גדולה.

13. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

קרלוס אלברטו באמת היה בזבוז גדול של כסף. לא תרם כלום, לא עשה כלום וברמן עושה צעד נכון שנפטרת ממנו. השאלה אם בשבוע ומשהו שנותר לה היא תוכל להביא שחקן מספיר טוב שייצב את הקישור, כי עם כל הכבוד לבורובסקי ופרינגס הם רואים יותר יציע מדשא בשנה וחצי האחרונות, וברמן פשוט חייבת שחקן דומיננטי במרכז השדה מאחורי דייגו.

14. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

הצרות ממשיכות ליפול על ברמן, עכשיו גם ארון האנט נפצע ויעדר לתקופת זמן שעדיין לא ידועה. אליו מצטפים פרינגס מאתמול ובורבסקי שלקה במחלה.
    אלופס כבר מתחיל לחשוב על שחקני רכש והאמתי הגיע הזמן.

15. Frings Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx נקווה שהוא יביא איזה שחקן או שניים עד שייסגר חלון ההעברות .