ורדר ברמן 2007/8

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by נעם, May 29, 2007.

1. bayer04 Member

הלוואי שהמשחק יגיע למצב שאולימ' תסתפק בתיקו, תשחק בונקר,וכך ברמן תוכל להשיג את השער המיוחל. לא יודע אם יהיה סרט כזה, אבל בהחלט אפשרי..

2. Olli Member

מישהו יכול להסביר לי מדוע לעזאזל מרטסאקר על הספסל?!

Last edited: Dec 12, 2007
  3. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

ושוב (כמו איזה אירוע שקורה כל תקופה מסויימת אני נאלץ להעלות את השאלה. לא הגיע הזמן להגיד תודה יפה לתומאס שאאף על התרומה המצויינת שלו למועדון ולהיפרד ממנו?
    תומאס שאף אכן העלה את ברמן מדרגה והפך אותה לחברה של קבע בצמרת הליגה הגרמנית. טוב ויפה. אבל אם המועדון הזה רוצה להמשיך ולהתפתח ולעלות עוד כמה מדרגות שאף הוכיח שוב אתמול שהוא לא האיש המתאים.
    בכל פעם שברמן של שאף מגיעה למעמד של "משחק מכריע" (גם אם זה בצמד משחקי בית וחוץ) הקבוצה נכשלת ואפילו מובסת. והכי גרוע שזה בד"כ נגד קבוצות שהן אפילו לא בדרג השני של אירופה. אם זה ה - 10:3 נגד ליון (שאז הייתה רק בחיתוליה באירופה), אם זה בשנה שעברה בגביע אופ"א ואם זה השנה בתבוסה משפילה לקבוצה יוונית. ואפשר להזכיר גם את ההדחה מול יובנטוס (לפחות שם זה לא היה תבוסה ויובנטוס הוא ממועדוני הצמרת).
    תומאס שאף הוא מאמן ליגה טוב אבל מאמן אירופה חלש (מאוד).

אז (שוב) המועדון הזה צריך להחליט מה הוא רוצה להיות קבוצת צמרת בגרמניה ולהסתפק בזה או להפוך למועדון צמרת באירופה.

4. Olli Member

דווקא שם הם היו קרובים להדיח את יובנטוס. לא חושב שזו דוגמא... רק השטות הכל-כך מיותרת של ויזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx בדקה ה-89' (?) מנעה מהם להעפיל לשלב הבא...

5. riquelme1 Member

כל מילה בסלע נדב, תענוג לקרוא את התגובות שלך.

אולי, נדב ציין בסוגריים שזה היה לפחות נגד קבוצה גדולה כמו יובה, וגם לא היה תבוסה. דווקא באותה עונה ברמן יכלה להגיע באמת רחוק באירופה, ועם לא הטעות הנוראית של ויזה בגול של אמרסון, ברמן יכלה להגיע רחוק מאוד. נורא אהבתי את הקבוצה ההיא של ברמן, ה3-2 בברמן היה נפלא, נגד אחת הקבוצות הטובות באירופה אז, נורא התבעסתי שהם הודחו. אבל עדיין, כמו תמיד ברגעי האמת ברמן כושלת, וזה כבר עיניין שנמשך שנים, ואולי האשם הוא באמת תומאס שאאף.

6. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם זה היה חד פעמי אתה צודק. אבל אצל ברמן, לצערנו, זו מגמה. וגם שם במפגש כפול לספוג 4 שערים זה לא בסדר וזה מיותר.

7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אולי הגיע הזמן להחזיר את אוטו לווסר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

8. דנידין Member

מה שבטוח חייב להתבצע שינוי, אני לא יודע אם המאמן לאוו דווקא הוא זה שיפנה את המקום, אבל הגיע הזמן באמת לשנות משהו בהגנה הפעורה, להגיד שלום לאנדראסן אם גם ככה לא משתמשים בו ולהביא שחקן מ"ס 6 הולם שיוכל להחליף את פרינגס או לחלופין לשחק לצידו ( רולפס אולי), ופשוט לשנות את כל הקונצפט, פחות התקפי, יותר מסודר מאחורה.

שחקנים כמו באומן, ורנייאס, פאנדר לא ראויים ללבוש את המדים של ברמן, אני חושב שהיגע הזמן גם להיפטר מנאלדו ולהביא במקומו בלם עם דפוסי התנהגות יותר הגנתיים.
    הגיע הזמן לשינוי!

9. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

דנידין, ידידי, הבעיה לא בשחקנים. תקרא כמה הודעות למעלה. הדברים האלה בברמן עוד לפני שנאלדו או מרטסקר או וורנייש היו שם (ליון) הדברים האלה היו גם כשפרינגס היה (חצי גמר אופ"א שנה שעברה). הבעיה היא בפירוש במאמן.
    אין מה לעשות לא כל מאמן ליגה מוצלח הוא גם מאמן מספיק טוב לאירופה.

ולירן, אני מקווה שבעניין אוטו אתה לא צוחק או מזלזל. אצל אוטו לא היו קורים דברים כאלה. להזכירך היחיד שהביא לברמן תואר באירופה היה אוטו. ועם סגל הרבה פחות נוצץ מזה שיש לברמן בשנים האחרונות.

Last edited: Dec 12, 2007
  10. נעם Member

אסור להפרד משאף. אני כבר רואה את ה3 עונות אחריי שאף. ברמן נפרדת מהצמרת, מביא מאמן שלא מתאים לצורת המשחק של השחקנים. הקאדר מתרוקן מכוכבים וממשיכים לחכות לנס. כמה שזה עצוב תומאס שאף הוא המאמן הגרמני המצליח ביותר בשנים האחרונות בגרמניה (ואל תתחילו איתי עם מאגאת למרות הדאבלים) הוא עשה את ברמן לקבוצה בעלת שם באירופה שמסוגלת ומנצחת כל קבוצה בביתה. בעיית החוץ חוזרת על עצמה ולדעתי תיפטר בעונה הבאה או זאת שאחריה. ההנהלה שמה לב לבעייה ואחרי הרצף של ברצלונה אספניול ואולימפיקוס יסיקו מסקנות. השחקנים צוברים ניסיון ורומא לא נבנתה ביום אחד.
    יש מסורת להגיע לבתים ועלינו לדירוג שני באירופה שזה כבר השג בתוך פחות מ4 שנים. לדעתי שנה הבאה כבר תראו ברמן אחרת (אוליי בלי דייגו) שתדע לשחק גם משחקים כאלה.
    לברמן אסור לאבד את הזהות ההתקפית שלה

11. דנידין Member

שאף הצליח נעם להביא אליפות ולייצב את ברמן כקבוצת צמרת, מעבר לזה הוא נכשל.
    עם סגל שחקנים כמו שיש לברמן, אפשר היה לצפות ל :
    1. רכש טוב יותר, למה לא הביאו שחקן מ"ס 6 לצידו של פרינגס, הרי כולם ידעו שפרינגס לא ישחק עונה שלמה, וכולם ידעו שבורובסקי הוא שחקן עם נטייה לפציעות. להביא את אנדראסן בנוסף לוורניאס ולבאומן ( דיי גמר את הסוס) זה לא מספיק לקבוצה שרוצה להצליח בשתי הזירות.
    מה עוד שלדעתי שולץ היה צריך להישאר ולשחק בעמדה הזאת. רכש מיותר של אלברטו.

2. אפשר גם היה לצפות לחיזוק של ההגנה, כולנו יודעים שנאלדו ומרטסאקר לבד זה לא מספיק.

3. אפשר היה לחשוב על כמה מערכים ולא להידבק לשיטת היהלום.

אפשר היה לעשות הרבה.

12. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

נדב, התכוונתי בשיא הרצינות, מר יעילות אומנם יקח מברמן חלק מהכדורגל היפה שלה אבל יחזיר אותה לצמרת האירופאית, לצערי כמו נעם חושבים גם בברמן, הם לעולם לא יפטרו את שאף.
    יש לי פה שני חברים אוהדי ברמן, את מי הם מאשימים ( חוץ מהמזל)?
    1. את החלוצים שלא ניצלנו מצבים
    2. את מרטאסקר שלא שיחק
    3. את מכת הפציעות שלקחה בין היתר את פרינגס

על שאף שום מילה רעה ( " מה הוא יכול לעשות שהשחקנים לא מכניסים גולים של מאה אחוז?).

13. נעם Member

שמע שאף תמיד אשם כשמפסידים וגם אחראי לנצחונות. לא ראיתי את כל המשחק ואני שמעתי שהחילופים היו ביזיוניים. אני לא חושב שזה אשמה גדולה של שאף מסיבה אחת - הכל הצליח לאולימפיאקוס! בעיטה כמעט יחידה מהמקום שלא הייתה אשמת אף אחד,
    נגיחה מאוד מתוזמנת ובום עפנו. כמו שהמזל לא עובד לברמן מבחינת פציעות ככה גם אתמול.
    לדעתי שאף היה יותר אשם בהפסד הבייתי לפיראוס ובהפסד ללאציו.
    ואי אפשר לדבר על מדיניות הרכש של ברמן (אוליי הטובה בגרמניה), חוץ מאלברטו לא היו נפילות.

זה מהמשחקים החשובים שמפסידים שאין מישהו ספציפית להאשים אז מכוונים את זה למאמן (רק שאתמול היה משחק דיי חד צדדי מבחינת קצב ומצבים)

14. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה, נעם, שהדבר הזה חוזר על עצמו שנה אחרי שנה, כל פעם עם שחקנים אחרים. כלומר, שהמאמן אשם. משום מה שכחת את ליון ואת יובנטוס.

להגיד ששאף המאמן עם הכי הישגים בגרמניה זה אפילו לא מצחיק. אליפות אחת. גם לזאמר יש את זה גם לפה. ואיפה היצפלד ואיפה מאגאת?
    לצערי, רק אתה ואולי שאר אוהדי ברמן רואים בקבוצה קבוצה בעלת שם אירופי. איזה שם בדיוק? של לוזרים. קבוצה שתמיד כדאי לקבל אותה במשחקים מכריעים שהיא תמיד קורסת בהם? זה לא נעים אבל זו המציאות. אז בבית ברמן יכולים לנצח כל קבוצה (למרות שבפיראוס לא חושבים ככה) אז מה? עם זה לא הולכים למכולת.

לירן, אני מסכים איתך לגבי ריהאגל. מאמן ענק.

15. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה