אז זהו שויזה לא משחק, ועם וונדר בשער ברמן עוד יכולה לקבל תבוסה. לא ברור לי איך קבוצה ברמה הזאת לא מרזיקה שוער שני ברמה טובה יותר, פשוט ביזיון!
ויזה נפצע !!!! רשימת הפצועים הזאת לא נגמרת הא ? עכשיו עם ונדר בשער , אני לא רואה את ברמן מנצחת היום !! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx יא אללה לא מספיק שפרינגז אלמיידה ודיגו לא משחקים עכשיו גם ויזה נפצע !סעמק! * דרך אגב - ברמן הפסידה לאולימפיאקוס בגלל טעויות שוער (ונדר היה בשער) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx
ורדר גם הפסידה שנה שעברה בחצי גמר אופ"א בגלל שריינקה התנקנק ועשה לייצנות בשער. ברמן כמה ונופלת לא פעם על ויסה וזו אוליי המכה שתשבור את גב הגמל. בנוסף לכל אנחנו ידועים בתור קבוצה מאוד נאיבית ולא לוחמת עד זוב דם ולכן אני בצער רב מאמין שיותר מתיקו לא נחלץ מהספרדים ויחד עם זאת אפשר לומר ביי ביי לאלופות (ואני מדגיש: רק בגלל הפציעות!). **טוב עכשיו זה כמעט סופי - טים בורובסקי השבריר נפצע באימון המסכם וגם לא ישחק, ורשמית אפשר לומר היום נראה את ברמן ב' משחק מול ריאל מדריד.
המשחק הכי פצוע של ברמן שאני זוכר. נקווה לנס ולחשוב שעם זה אנחנו יוצאים ביום שבת לדרבי הצפוני מול המבורג... אם זוכים בתואר זה לא בזכות הליגיונרים שלנו אלא רק בזכות המחליפים!
חח נכון ! אז ההרכב מול ריאל יהי ככה : ונדר . פריץ , נלדו , מרטזאקר , פסנן באומאן , ינסן , וראניש כרלוס אלברטו סנוגו , רוזנברג . הרכב חלששש מאוודד
האנט הוא לא שחקן טכני שיכול למלא את תפקידו של דייגו . אלברטו יותר מתאים .. אם הייתי במקום תומס שאף הייתי שם תושיץ(TOSIC) במקום פסנן , למה ? תראה את המשחק האחרון שלו במדי סרביה , שני בישולים והגנה טובה.
יששש ברמןןן מנצחת את ריאל 3-2 !! רוזנברג איש המשחק - בישול וגול . תושיץ הרשים אותי מאוד !! אבל חבל שאלפמיאקוס ניצחה את לאציו 2-1 ,רציתי תיקו. המשחק הבא מול אולימפ' יהיה יותר קשה מהמשחק היום מול ריאל , מקווה שננצח בעזרת ה' טבלה : ריאל - 8 אולימפ'-8 ברמן-6 לאציו- 5 ניצחון על אולימפיאקוס(וזה יהיה קשה מאוד!) יעלה אותנו לשלב הבא , ניצחון של ברמן והפסד של ריאל -ברמן בראש הטבלה .
ועכשיו כל מה שנותר הוא לנצח במחזור האחרון. עם יכולת כזו, ברמן בשלב הבא ללא ספק. משחק פשוט ענק. התרשמתי מאוד (!!!) לטובה מהירוקים של שאף.
התרשמתי מאוד מורדר ברמן במשחק מול ריאל מדריד. למרות כל הפציעות של השחקנים המשמעותיים, הם הצליחו לשלוט במשחק מול יריבה שיודעת להחזיק בכדור. אני רוצה להתעכב על בובאקר סאנוגו. למרות שבשנה שעברה הוא כבש בתחילת העונה מספר שערים שהביאו נקודות להמבורג, אני חייב להודות שלא החזקתי ממנו יותר מדי. בורדר ברמן הוא מפיק מעצמו הרבה יותר, בעיקר בזכות זה שמפעילים אותו בצורה נכונה. אמנם במשחק האחרון זה לא בלט יותר מדי, למרות השער, אבל בכל משחק שמזדמן לי לראות של ורדר ברמן, אני משתדל לעקוב אחריו ומתרשם מאוד. יש לו ליקוי בהבנת המשחק. פיזית, הוא שחקן נורא מהיר, אבל כשהוא לא מקבל את הכדור עם הגב לשער, אלא עם הפנים, הוא הולך לאיבוד עקב קבלת החלטות שגויה. במחזור הליגה הקרוב ורדר ברמן תפגוש את המבורג. אם הקבוצה בירוק תצליח להתעלות על עצמה פעמיים בזמן קצר (מה שאני מאוד מקווה שלא יקרה), לי היא תוכיח שהיא מסוגלת לקחת אליפות, למרות העליונות שנראה היה בתחילת העונה שיש לבאיירן מינכן. יופי של קבוצה.
אני די בטוח שבקנבאואר קצת מתחיל לפחד מהמכונה הירוקה. האליפות של באיירן בסכנה. אם הבווארים לא יתחילו לשחק כדורגל קצת יותר טוב ממה שהם מציגים כעת, עתידם לא יהיה משביע רצון.
הדבר היחידי שמפחיד את בקנבוואר זה שהג'קוזי החדש מקרמיקה יהיה מוכן רק שבוע הבא ולא לסוף השבוע הקרוב. תאמין לי הוא לא חושב ולו לשניה על ברמן.
ראו אותו באולפן של פרימיירה כמה הוא שמח שניצחנו. ואם הקבוצה שלי מוליכה רק בנק' על קבוצה שהמחליפים שלה ניצחו את מדריד ועושים בית ספר לליגה אז אני הייתי מתחיל לחשוש.