ורדר ברמן 2007/8

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by נעם, May 29, 2007.

1. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

נעם, בכדורגל, 1 + 1 לא תמיד = 2. לפעמים יותר, לפעמים פחות. כך למשל אם תעשה קישור עם 4 דיגואים לא תקבל קבוצה יותר טובה מאשר עם דיגו אחד ועוד מי שמתאים סביבו.
    כך הדיעה שלי לגבי השילוב. אני חושב שהשילוב של אלמידה ורוזנברג מפיק את המקסימום מכל השילובים של שני חלוצים שיש בסגל של ברמן.
    ואני לא מייחס חשיבות יותר מידי גדולה למשחקי מבחן/אימון של טרום עונה. דרך אגב, אני לא רושם את מה שאני רושם על רוזנברג רק בעקבות המשחק אתמול, אלא גם בעקבות מה שראיתי ממנו בשנה שעברה.

Last edited: Nov 5, 2007
  2. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

יובנטוס מעוניינת בקשר הקבוצה הברזילאי, דייגו

ביום שבת הראה דייגו שוב איזה שחקן יוצא מן הכלל הוא כאשר כבש צמד מרהיב מול קרלסרוהה במשחק הליגה, דייגו אחד השחקנים הכי חשובים במערך הקבוצה אם לא החשוב ביותר. לאחר הקופה אמריקה הוזכר שמו של דייגו במספר קבוצות מהסרייה A והביע את דעתו "תמיד חלמתי לשתף פעולה עם אלסנדרו דל-פיירו ביובנטוס". במידה ויחליט דייגו לממש את ההצעה ולעבור ליובנטוס הוא יקבל גם דרכון איטלקי כי משפחתו הגיעה בעבר הרחוק מסאנט אנגלו לוידגיאנו עיירה באיטליה. בחוזהו של הקשר הנהדר יש סעיף שחרור שעומד על כ-20 מיליון יורו, במידה ויובנטוס יחליטו להוציא את הסכום הזה על דייגו, לברמן לא תהיה אפשרות למנוע מהלך זה. "אני משחק בברמן כרגע, כאשר אני אקבל הצעה אני והסוכן שלי נבחן אותה", אמר דייגו לאחר שהבין כי הגברת הזקנה מאיטליה הביעה בו עניין.

http://img125.imageshack.us/img125/9026/diegoschussaufmacherww8.Xxx
    הקוסם מהווזר רוצה לשחק עם דל-פיירו ביחד

3. נעם Member

הוא כל כך מעל הרמה של יובנטוס (שפעם הייתה שם דבר).
    פחות ממילאן/אינטר/ברסה/ריאל/ארסנל/צלסי/מנצסטר/ליברפול כאשר הדגש הוא יותר על הספרדיות ועל האיטלקיות אין לו מה לשקול מעבר. בנוסף ברמן חייבת להרים את סעיף השחרור שלו...20 מיליון על דייגו? סניידר עלה 27!

4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

סיבה טובה לצהלה בברמן ,

http://mediadb.kicker.de/news/1000/1020/1100/3000/artikel/583433/hunt_aaron-1195132220_zoom74_crop_400x300_400x300+25+28.Xxx

ארון האנט חוזר לאימונים ומבטיח כבר בקרוב לתרום לקבוצה שלו. גם טים וויזה על סף חזרה לאימונים. לעומת זאת סאנוגו ופרינגס עדיין סובלים מפציעה ולא יכולים ליטול חלק באימון.

5. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

ארון האנט לא פקטור רציני בהתקפת הקבוצה, אני חושב שיהיה עדיף לברמן שסנוגו יחזור בכדי לתרום יותר לחוד הקבוצה לצידו של אלמיידה ונקווה גם שקלאסניץ' יחזור לסגל הקבוצה הראשונה בקרוב מאוד. ברמן מתחילה להראות את הדברים הטובים שלמדנו להכיר מהם בזמן האחרון ואני שמח על כך.

6. נעם Member

לא פקטור? הוא היה אחד המרכיבים החשובים של הקבוצה עונה שעברה והיה שני לקלוזה בלבד.
    הוא אפילו גרם לאלמיידה להפוך לשחקן ספסל

7. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

כן נעם, לא פקטור ! ארון האנט כבש כל העונה שעברה 9 שערים, אנחנו כרגע במחזור ה-13 ואלמיידה כבש 7 שערים ואילו סנוגו 6 שערים. האנט יהיה השחקן ה-12 של הקבוצה, יהיה החילוף הראשון לחוד במקרה וקלאסניץ' לא יחזור למיטבו. האנט שחקן מוכשר ללא צל של ספק אבל מקומו על ספסל הקבוצה ולא בהרכב שלפניו שני חלוצים שעד עתה מוכיחים כי הם כובשים ומשתלבים טוב מאוד ביחד.

8. נעם Member

אז מה אם הוא כבש 9? קלוזה כבש "רק" 13 שערים אלמיידה רק 5-6 ואני מאמין שאם הוא היה כשיר מלכתחילה הוא היה באנקר בהרכב.

9. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

אל תשווה בין קלוזה לבין האנט, התרומה של שני השחקנים שונה מאוד, קלוזה הרבה יותר תרם לקבוצה מאשר האנט ושנינו יודעים את זה, האנט לא מסוגל להיות החלוץ הראשי של הקבוצה כאשר סנוגו, אלמיידה, רוזנברג ושקלאסניץ' יחזור לקבוצה, כשירים.

10. Olli Member

הוא עדיין צעיר. תן לו את הזמן ועוד תראה איזה פירות הוא יביא... לא סתם בונים עליו בכל גרמניה.

11. דנידין Member

העובדה שפרינגס לא ישחק עד הסיבוב השני עלולה מאד לפגוע בברמן, כמו שנוכחנו לדעת הוא הראש של הקבוצה, ברגע שהוא לא משחק ברמן נהפכת לקבוצה מאד לא יציבה, יכולה לכבוש שמיניה במשחק אחד ובמשחק אחר להפסיד לקבוצות משניות כמו לאציו תוך כדי הצגת יכולת זוועתית.

הקמבק של האנט בהחלט מרענן, אבל כמו יוני אני בכלל לא בטוח ביכולת של האנט, הוא תמיד הסתמן אצלי כשחקן סולידי וטרבלמייקר אבל לא יותר. בשביל ברמן אני מקווה שאני טועה.

12. נעם Member

אלמיידה עם עוד שער בנבחרת פורטוגל. נראה שהבחור עושה השנה את הפריצה שלו במיוחד לאור היכולת בליגה ובמפעלים שברמן משתתפת בהם. אבל האמת שהגיע הזמן להסיר את קללת ה"אני כובש רק בווסרשטדיום" שלו...

13. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה נבחרת פורטוגל שיחקה בווסרשטדיון אתמול? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

14. נעם Member

אתה מבין?! הם אירגנו במיוחד שהמשחק יועבר לשם במקום פורטוגל בשביל החלוץ המקולל הזה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

15. T0XiN Member

חחח אתה רציני?!
    הם העבירו בשביל אלמיידה את המשחק לגרמניה?!
    חחח בטח האוהדים הפורטוגלים קיללו את הרגע שהם נאלצו לקנות כרטיסים עד לגרמניה בכדי לצפות בנחרתם,אני משער שאם כך לא היו הרבה אוהדים כי לפורטוגלים אין ממש הרבה כסף כדי לטוס עד לגרמניה.