תגובות נוסח 2 התגובות האחרונות ימחקו לאלתר! או שתרשמו תגובות רציניות ותנמקו את הדיעה שלכם או שאל תרשמו בכלל. ויש דיון "הגרמניות באירופה"...
דיר קיסר למה התכוונת שאמרת שזה לא אתר של ווינר ואם יש לך תגבות רציניות אז פשוט תנמק למי אמרת את זה ולמה לא הבנתי תסביר
עם כל הכבוד לברמן הם לא יכולים להתמודד עם צ'לסי במגרש הביתי שלהם.. אין להם מספיק שחקנים גם בשביל לעלות מהבית הזה.. אולי בבית הם יכולים להוציא תוצאות טובות אבל בחוץ הם יוציאו 3\9 רק ניצחון בסופיה... ברמן יכולים להיות טובים בגרמניה אבל צ'לסי וברסה עם 2 רמות מעל ברמן ובכלל מעל הליגה הגרמנית... אי אפשר בכלל להשוות את השחקנים של 2 הקבוצות... 2 החלוצים של צ'לסי וברסה זה חלוצים מהשלישייה הטובה בעולם.. קשרים אין בכלל על מה לדבר זה עולם אחר.. לדעתי לברמן צריכה להסתגר במשחקי חוץ כי ברמן זאת קבוצה שאוהבת לתקוף ומול צ'לסי\ברצלונה שתוקפים הרבה יכולים לתת 2 גולים ולחטוף יותר מ4.. אם ברמן תשחק כמו בליגה הגרמנית אין לה סיכוי!!!
ורדר ברמן עולה לשמינית גמר וכלכם תראו !!!!!!!!!!!!!! :aaa031: :aaa7: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/champions.Xxx
מר בחור, אם נתבסס רק על שמות אז ריאל מדריד של לפני שנתיים וצ'לסי של העונה שעברה היו חיבות לזכות באלופות ולקרוע את אירופה בעונות הנתונות! בקיצור אני לא אומר שהדיעה שלך היא לא נכונה, אבל שמות זהמ לא הכל, בנתיים צ'לסי התקשתה מאד בליגה האנגלית נגד קבוצות כמו צ'רלטון , ואם כל הכבוד ברמן לא חלשה מצ'רלטון. לסיכום, תן לשחקנים לדבר במגרש לפני שאתה יוצא עם הצהרות כאלו.
עוד פעם קאקא החמור הזה.... כשסוף סוף ברמן ינצחו את צלסי/ברסה במפעל הזה רק אז תתחיל להפנים - העולם זה לא רק כוכבים!!! השחקנים של ברמן הם הרבה יותר מידי אנדרייטד בעולם בניגוד לשחקנים של צלסי כמו לאמפרד שלטעמי נמצא ביכולת הרבה פחות טובה מטורסטן פרינגס. רוצה שחקן שחקן? לדעתי גם בורובסקי לא נופל מבאלאק וקולזה קיום טוב משבצנקו ואפילו מדרוגבה (למרות שאני מאוד מאוד מאוד מעריך את דרוגבה...) קלאסניץ יחד עם קלוזה טובים מדרוגבה ושבצנקו נקודה! באומן למרות שהוא אוליי פחות מוכשר מאסיין, מספק מימד של ניסיון רב שנים ויציבות אדירה. בהגנה באמת ורדר נופלת מצלסי מכל הבחינות אבל בהתקפה שכחנו את היהלום שלה דייגו!!!! יאללה ב"ה מחר ניצחון גדול לורדר וגם הפסד לא נורא ... בסה"כ למרות הכל זה לא בושה להפסיד לצלסי
חחחחח שבצ'נקו יותר טוב מקלוזה דרוגבה הרבה יותר טוב מקלאסניץ'... ובכושר של היום גם קלוזה לא יותר טוב משבצ'נקו.. פשוט שקלוזה משחק בליגה הגרמנית אז אתם מסתנוורים ממנו אבל זה המבחן האמיתי של קלוזה ליגת האלופות שהוא יוכיח מה הוא יודע... לברמן יש יותר חיבור מצ'לסי אבל האיכות של צ'לסי הרבה יותר טובה אפילו שהם לא מתחברים.... וברמן בכלל לא ינצחו את צ'לסי ושלא נמדבר על ברסה.. בורובסקי שחקן מצויין אני רואה אותו אבל יש לך יותר מדי הגזמות איתו
זה תגובה של בן אדם שמה לעשות... כדורגל זה לא הצד החזק שלך. ורדר ברמן יכולה לנצח בכל מגרש באירופה, בטח שבגשר. מירוסלב קלוזה חלוץ ענק כרגע יותר טוב משבה אבל לא מדרוגבה עם כל הכבוד (ד"א אין לקלוזה איזה פציעה או משהו? שמעתי משהו על כך אשמח להתעדכן), טים בורובסקי מצויין, דייגו... לא נכביר במילים. ורדר ברמן קבוצה כשרונית בטירוף, יכולה להפתיע גם את צ'לסי וגם את ברצלונה. ובכלל, צ'לסי עדיין לא בנתה לעצמה כזה מוניטין שאפשר להגיד עליה שהיא תנצח את ורדר ברמן כזה בקלות גם אם זה בבית. ואת זה אומר אוהד צ'לסי.
רק שץידע ששבה יותר טוב מדרוגבה מה דרוגבה עשה ששבה לא עשה?! חס וחלילה אוהד צ'לסי אני אוהד אינטר אני לא סובל את צ'לסי ואני מחבב את ברצלונה
קלוזה אכן בספק למשחק היום. ברמן תחסר גם את השוער הראשון - טים ויזה וגם את מרטסקר שעדיין לא שיחק בה עקב פציעה. ברמן קבוצה מצויינת עם שחקנים נהדרים קלוזה, פרינגס בורבוסקי - שלושתם הגיעו עם גרמניה למקום שלישי במונדיאל והשניים הראשונים גם לגמר המונדיאל הקודם; דייגו אכן כישרון (שעוד צריך להוכיח את עצמו) קלסניץ הוא חצי מאחד הצמדים הכי פוריים באירופה (אם לא הפורה שבהם - קלוזה קלסניץ); נאלדו (בלם נבחרת ברזיל) ושני מגינים שדחקו שני שחקני סגל גרמניה לספסל. גם הספסל חזק מאוד אבל הבעיה היא בהגנה שלא יציבה והשאלה הגדולה היא אם ברמן תשחק משחק כמו שמשחקים באירופה (על תוצאה) או תשתגע ותשחק את המשחק המשוגע הרגיל שלה. ברמן יכולה לנצח ולעבור כל קבוצה (כמו שראינו נגד יובה בעונה שעברה - שהייתה אז בשיאה פחות או יותר) וגם להפסיד ולעוף מול כמעט כל קבוצה. נאחל לברמן הצלחה.
התכוונתי שאני אוהד צ'לסי... לא יודע אם אתה עוקב או לא עכשיו דרוגבה בכושר הרבה הרבה הרבה יותר טוב שמשבצ'נקו.
אין בכלל על מה להתווכח, כרגע דידייה דרוגבה נמצא בכושר מצויין. הבעיה היחידה איתו שהוא לא שומר על זה לאורך זמן ומעניין אותי ראות כמה זמן הוא ימשיך ביכולת הזאת. העונה אני מצפה ממנו לתת תפוקה מכובדת גם בליגת האלופות. נכון שהליגה הגרמנית טובה פחות מהליגה האנגלית, אבל זה עדיין לא אומר שמירוסלאב קלוסה נופל מדידייה דרוגבה או מאנדריי שבצ'נקו. הוא כבר הוכיח מה הוא יודע במונדיאל. ורדר ברמן יכולה להפתיע גם את צ'לסי וגם את ברצלונה ואתם יודעים מה? שזה יקרה, אנשים יבינו שאולי זו בעצם לא הייתה הפתעה כזאת גדולה.