ולנסיה06/07: ארזימנדי ואלכסיס הוצגו , טאבנו עזב

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Quique_Flores, Jul 23, 2006.

1. SkiMan Member

שמעת אי פעם על צמד המילים "משא ומתן"?
    כל צד מתחיל בעמדה קיצונית כי כל אחד יודע שההצעה שלו תרד\תעלה.

2. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

וולנסיה רוצה את אנדרדה

וולנסיה רוצה את ג'רג'ה אנדרדה,בלם ניבחרת פורטוגל ודפרטיבו לה קורוניה,כמחליף לרוברטו פאביאן אז'אלה שרוצה לעזוב את הקבוצה.
    וולנסיה צפוויה להגיד לדפור הצעה על סך 15 מיליון יורו על הבלם הפוטוגלי. אנדרה שפסיפס את המונדיאל ביגלל פציעה,שחקן קבוע בהרכב של סקולארי.
    גם מנצ'סטר יונייטד,ניוקאסל ומילאן הביעו את היתעניינות שלהם בבלם.

Last edited: Aug 9, 2006
  3. Quique_Flores Member

אני לא מבין בשביל מה לשפוך 15 מיליון יורו על בלם (אגב, בלם מצוין) כשאפשר פשוט להעלות את המשכורת של אז'אלה ולהשאיר אותו, טוב, כנראה הם חושבים לטווך ארוך...

5 שחקני סגל פורטוגל אצלנו, זה אשכרה טרנד חדש

דרך אגב, השם שלו הוא ז'ורז'ה (או חורחה אותו דבר)

4. Quique_Flores Member

או בקיצור "פסיכולוגיה הפוכה", אתה מבקש משהו מוגזם ו"מתפשר" על משהו קטן יותר

5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה ההרכב(המשוער) שיעלה קיקה סאנצ'ז פלורז למשחק הערב מול סלצבורג של מתיאוס.

קאניזארס, מארצ'נה, אדו, סרה, פאיארדו, חורחה לופז, אנגולו, גאבילאן ודויד ויאה.
    http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20060809a/9_archivo55_photo_10_1_1_20060809_ypr01f1.Xxx.Xxx

6. EL Capitan Member

עירד, גם בהרכב כזה ולנסיה אמורה לעבור את המשחק היום ללא בעיות. מוראטי ודויד נבארו הם שחקנים, שכל מאמן היה רוצה כאלה על הספסל. שחקנים מצוינים לרוטציה ולבק אפ. זלצבורג היא לא קבוצה גדולה, וגם בהרכב כזה, בלי וייה, אג'אלה ודל הורנו ומיגל הפצועים, ולנסיה אמורה לנצח. סמוך על קיקה קצת, לא יזיק לך. דבר אחד לא הבנתי- למה וייה לא יהיה בהרכב? בכל מקרה, גם המארקה מזייף לפעמים בהרכבים. לא בטוח שזה יהיה ההרכב, שקיקה יעלה.

אשד, איפה שמעת על אנדרדה?

הראל, שמת לב שאין לך 11 בהרכב שרשמת? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

עריכה: אגב, אג'אלה חזר לספרד, והתאמן הבוקר.

7. Quique_Flores Member

נבהלתי, לא הבנתי איפה אלבלדה ובארחה

טוב מאד, עדיף שאחד הבלמים הטובים בעולם יישאר אצלנו מאשר שנשלם 15 מליון יורו על בלם אחר במקומו.

8. EL Capitan Member

עירד, הוא התאמן כדי לשמור על כושר. ולנסיה ממשיכה לנסות למצוא לו קבוצה מחוץ לספרד, אבל אם זה לא יקרה, יש לו חוזה עד לסיום העונה, והוא ימשיך להתאמן ואף ללבוש את מדי הקבוצה, אם קיקה ירצה בכך. ולכו תדעו, אולי בסופו של דבר, לאחר שלא תמצא לאג'אלה בקבוצה, הוא יחתום בויאריאל למרות הכל. אם זה אכן יקרה, בארסה תצטרך לחשוש מעוד קבוצה.

9. Quique_Flores Member

איזה אכזבה, כבר פיתחתי ציפיות, ועכשיו אני בטח אצא קרח מכאן ומכאן כשיוודע לי שהידיעה על אנדרדה היא שטות

10. EL Capitan Member

ולנסיה ירדה מסימאו, אחרי שזה שוב דחה את ההצעה שלה. היא כרגע מחפשת כבר אלטרנטיבות.

11. Quique_Flores Member

אחרי המשחק אתמול, הגיע הזמן להסיק מסקנות לגבי המצב הרע במועדון הולנסיאני

קארבוני וקיקה-דיבורים כמו חול ואין מה לאכול, סימאו לא יגיע וחסרים לנו 2 חלוצים לסגל (כתבתי את התגובה לפני שראיתי את הידיעה על סימאו, ואז לחצתי "רענן" וראיתי)

בנוסף, אז'אלה כנראה עוזב אותנו, אחד הבלמים הטובים בעולם, ואולי גם הטוב בדור הזה, מי שהחזיק את ההגנה שלנו בשנים האחרונות, הוא ישאיר חור ענק אחריו, אין ספק בכלל

חשבתי שהשנה ולנסיה תתחזק, אבל אם קיצוני ימני טוב ועוד חלוץ 1 לפחות לא יגיעו, זה לא יהיה נכון, ציפיתי שהקבוצה קצת תקום ותנסה לפחות להראות משהו מהתקופות היפות כשהקטור קופר ובניטז אימנו, אבל זה כנראה לא יקרה, היו לי הרבה ציפיות והן היו גבוהות ובגלל זה גם מאד התאכזבתי

אני מקווה מאד שאנחנו לא הולכים בכיוון של דפורטיבו לה קורוניה-קמצנות, קמצנות וקמצנות ובסוף נהיה מרכז טבלה

ולסיום, המשחק בעוד שבועיים נגד זלצבורג הולך להיות משחק של חיים ומוות, והוא הולך להיות משחק מאד קשה, אם לא נעלה ייגרם נזק כלכלי עצום למועדון ועוד הרבה דברים רעים

Last edited: Aug 10, 2006
  12. Quique_Flores Member

קים, אני לא מבקש את זה מתוך עצבים על הקבוצה, אתה יכול בבקשה לשנות את הכותרת ל"ולנסיה 06/07", ואת הכותרת המשנית תשאיר?

לצערי אין שום התחמשות ושום בטיח, קארבוני וקיקה (בעיקר קארבוני) רק גורמים לי להתגעגע לימים היפים של ולנסיה, ולחזור ולהתבכיין על העזיבה של בניטז http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

חוץ מהעזיבה שלו שדפקה את כל המערכת, קרו מאז עוד הרבה דברים נוראים, בעיקר בכל מה שקשור לשחרור שחקנים, אורליו, מיסטה, איימאר, סיסוקו, אוליביירה, קאנוביו, פאלופ

Last edited: Aug 10, 2006
  13. Bensh Member

אני משתתף בצערך, באמת...

14. Quique_Flores Member

תודה...

אני לוקח את כל מה שקשור לקבוצה ממש ללב, ברצינות, אני נהייתי מדוכא מכל האירועים האחרונים במועדון גם לפני המשחק אבל אחריו זה נהיה גרוע יותר וזה גרם לי להבין ממש טוב באיזה שפל המועדון נמצא

עריכה: ערכתי את הסיקור תחת הכותרת "עונת 06/07-מבט לעתיד"

ושוב אני מזכיר, אני רושם וחושב את זה בראש בריא וצלול

Last edited: Aug 11, 2006
  15. EL Capitan Member

שיניתי את הכותרת. והצרות לא נפסקות, עירד. לפי ה'אס', סולר עוצר כל ניסיון להחתים שחקן כלשהו עד הבטחת ההעפלה לצ'מפיונס. השיקול הוא כלכלי: אם ולנסיה לא תעלה לצ'מפיונס, יהיה לולנסיה הפסד של כמה מליונים טובים. במידה ושולנסיה תודח, סולר לא רק שלא ישלם על שחקן אחד, אלא ירצה למכור לפחות עוד שחקן אחד.