ולנסיה06/07: ארזימנדי ואלכסיס הוצגו , טאבנו עזב

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Quique_Flores, Jul 23, 2006.

1. Bensh Member

אתה חתיכת דמגוג מעצבן
    זה שמישהו אמר שהיא לא מאריות אירופה או איטליה (די נכון, אגב), שקול לכך שהיא קבוצת תחתית?
    תפסיק כבר

2. Jose Mourinho Member

עד כמה שאני יודע, יש 3 אפשרויות - צמרת גבוהה(משמע, אריות), מרכז טבלה, ותחתית.

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

היתת אומר שנה שעברה בליגת האלופות אם הם היו מקבלים בשלבי הנוקאווט קבוצה איטלקית את מי היו מעדיפים ,אני בטוח במיליון אחוז שכולם היו מצביעים על אינטר

4. Bensh Member

הסיבה היחידה שבזכותה היא מצליחה איכשהו להתברג כל שנה בין 3 הראשונות היא חולשתן של שאר הקבוצות

5. Quique_Flores Member

סליחה אבל :aaarofl: , נסטה, מארקז, קנבארו, פויול, טרי, ,אז'אלה, פרדיננד, לוסיו (כן, למרות החורים בהגנה), היינצה (לפחות כשהוא מתפקד כבלם ולא כמגן), טורה, כריסטיאן קיבו, טוראם, גאלאס (כשהוא מתפקד כבלם), כריס הראיתי לך פה 14 בלמים יותר טובים מסמואל (ולא נתתי סתם רשימה כי אז גם הייתי יכול לזרוק בלמים כשרוניים אבל צעירים וחסרי ניסיון כמו ראמוס ואלביול) מה שמוכיח שסמואל הוא ממש לא בטופ של הבלמים

אם יש משהו להתפלא ממנו זה חוסר האובייקטיביות שלך, תגיד לי אתה שפוי? לא מספיק שרב/חלק האנשים פה אני מאמין בטוחים שסמואל נופל מאז'אלה אתה גם אומר שהוא עולה עליו? אתה נורמאלי? זה יותר חוסר אובייקטיביות (ככה אני חושב) מלהגיד שאדריאנו הוא החלוץ הטוב בעולם

6. Jose Mourinho Member

סליחה אבל :aaarofl: לדעתי רק 5 הראשונים מאלה שציינת עולים על סמואל.

ממש לא. להגיד דבר כזה על אדריאנו ביכולתו הנוכחית זו שטות גמורה, בניגוד למה שאמרתי על סמואל.

בכל אופן, אני אמרתי את דבריי, ואני לא מתכוון להמשיך את מה שאתם(כן כן, אתם) התחלתם ולהסיט פה את נושא הדיון, תרדו על אינטר כמה שאתם רוצים, אני סמוך ובטוח שאם סמואל היה מציג בדיוק את אותה יכולת בקבוצה אחרת הייתם מדברים אחרת, אבל אין לי מושג למה אני מנסה, זה מקרה אבוד להסביר פה לאנשים שבאינטר אשכרה משחקים שחקנים טובים.

יום טוב.

7. EL Capitan Member

בבקשה. הבלם שאני הכי מעריך מאלו שיצא לי לראות. כיום, רק קנבארו ופויול אולי עולים עליו, למרות שגם זה בספק.

ודי לגלגל את נושא הדיון ל"מי יותר טוב"!!!

8. ofiro Member

אז'אלה הוא שחקן ענק ! הוא סמל בולנסיה ואסור לו לעזוב את ולנסיה , אם אני לא טועה עכשיו הוא הקפטן בגלל שהקפטן פרש נכון..?

9. Quique_Flores Member

לא מדויק, קארבוני מכל הסגל היה הקפטן הראשון, אבל בגלל שהוא מיעט לשחק העונה מי שהחזיק בסרט הקפטן היה דוד אלבלדה הקפטן השני

ודרך אגב, לאחר הפרישה של קארבוני אז'אלה עדיין רחוק מלהיות קפטן (הוא הקפטן הרביעי) כיוון שאלבלדה, בארחה וקניזארס מקדימים אותו לפי הסדר

מה שיפה זה ש-5 הקפטנים עד לפרישה של קארבוני (קארבוני, אלבלדה, בארחה, קניזארס, אז'אלה) הם בעצם אותם השחקנים שהביאו (הכוונה שזה בעיקר בזכותם) לולנסיה את התארים בין 2002 ל-2004

10. EL Capitan Member

לפי המארקה, ולנסיה העלתה את ההצעה שלה לסימאו ל1.8 מליון יורו לעונה, הצעה ששווה לשכר הגבוה ביותר שולנסיה משלמת לשחקן היקר ביותר בקבוצה. סימאו, שדרש תחילה 2.5 מליון יורו לעונה, צפוי לקבל את ההצעה, וכאן יגמרו כל הבעיות.

11. Quique_Flores Member

איך אני אוהב לפעמים את ההנהלה של ולנסיה, קמצנים קמצנים, אבל תמיד (כמעט תמיד) יוצאים מרוויחים מעסקה כלשהי

12. EL Capitan Member

בהחלט ניהול נכון. בולנסיה ממש לא מתקמצנים, אבל יש להם כנראה מדיניות לא לשלם לאף שחקן שכר שנתי של 2 מליון יורו. תחשבו רק, שלמשל, פירס וקאני בויאריאל מרוויחים יותר (כלומר, עושים יותר נזק) משחקנים כמו וייה, אג'אלה ועוד.

13. -MaDriDista- Member

יפה על ההשקעה דיון יפה.
    ולנסיה מתחזקת השנה:
    מוריינטס ודל הורנו שחקנים מצוינים, אני בטוח שעוד מישהו אחד לפחות יבוא לולנסיה לפי דעתי זה יהיה סימאו, ולנסיה ממש רוצים אותו הוא שחקן מצוין הוא מתאים לקבוצה הזאת.
    גם סביולה הוזכר והוא חזק בתמונה לדעתי הוא יגיע וישלים את ההרכב של ולנסיה ביחד עם סימאו סברוסה.
    השנה ולנסיה יכולה לאיים על האליפות.

14. EL Capitan Member

ולנסיה עלתה על המטוס לזלצבורג ללא אג'אלה, אבל עם אלבלדה, סנטי, וייה ומרצ'נה הבינלאומיים, שחזרו מהחופשה הארוכה בגלל המונדיאל רק לפני שבועיים. בולנסיה הגיעו למטוס באווירה נינוחה ודי רגועים, שכן הם אמורים לעבור את זלצבורג בלי יותר מדי בעיות, וכדי להוריד מהראש סרט של הדחה- ניצחון מחר בזלצבורג, ובולנסיה יהיו הרבה יותר רגועים לקראת הגומלין.

בינתים, מדברים על כך, שסימאו מכין לעצמו שוב את כרטיס הטיסה לולנסיה, וכנראה שהפעם זה יהיה כרטיס בכיוון אחד.

וכן, לא רק סימאו עתיד להגיע לולנסיה, אלא גם עוד חלוץ. בולנסיה כרגע, לאחר מכירת מיסטה וללא קלייברט, שקיקה לא בונה עליו, יש רק את וייה, מורו ורגיירו, שגם עתידו לא ברור ממש. הסוכן של אובפמי מרטינס, שחקן שולנסיה גילתה בו עניין כבר מאז מינויו של קראבוני לתפקיד המנג'ר, אישר שמס' קבוצות מגלות בו עניין, ביניהן טוטנהאם, ניוקאסל, פומפי של גאידמק, וכן, גם ולנסיה. בכל מקרה, לפחות לפי ה'אס', האופציה היותר מועדפת היא דווקא זאת של לואיס גרסיה, גם בשל מחירו הקטן יותר מזה של החלוץ הניגרי, שעשוי לאבד את מקומו במילאנו בשל רכישת קרספו.

15. Quique_Flores Member

איך להוריד סרט של הדחה? הסרט הזה, לפחות אצלי, קיים, כי לפי המארקה זה ההרכב למחר:

קניזארס

טורס אלביול נבארו מוראטי

אנגולו בארחה אלבלדה ויסנטה

מוריינטס רגיירו

מה זה צריך להיות? איפה מיגל? איפה דל הורנו? מאיפה הפליצו את נבארו? איפה וייה? (בסגל)

לצערי, המארקה עיתון אמין יותר מהאס שלפיו ההרכב יהיה כזה:

קניזארס

טורס אלביול מרצ'נה מוראטי

אנגולו בארחה אלבלדה ויסנטה

מוריינטס וייה

זה הרכב נורמלי, רק חסר משחק אגפים בגלל היעדרם של מיגל ודל הורנו