ולנסיה06/07: ארזימנדי ואלכסיס הוצגו , טאבנו עזב

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Quique_Flores, Jul 23, 2006.

1. EL Capitan Member

כמה שזה עצוב, אבל תחשבו שעד לפני 3 שנים כל אחד מאיתנו אמר, ששילוב של ויסנטה וחואקין הוא פשוט קטלני. אצל ויסנטה זה הפציעות, וגם חואקין נשאר באותו מקום מאז.

2. EL Capitan Member

סימאו אומר, שעדיין יש סיכוי להגיע לסיכום סופי בעניין שלו, ומאשר את הפירסומים לפיהם ולנסיה מנסה לחדש את המו"מ איתו.

פיורה הוזמן לאימונים ע"י קיקה, וזאת מאחר שלא נמצאה לו קבוצה עד עתה, וכנראה גם לא תמצא.

3. Quique_Flores Member

קים, אני לא כל כך מבין ספרדית, אבל אני חושב שבאס בכתבה המשנית בכתבות של ולנסיה היה כתוב
    שאז'אלה לוחץ (presiona, כמו Pressure באנגלית) על חואן סולר (הנשיא) להשתחרר ולעבור לויאריאל, זה נכון? (אם כן, עונת המלפפונים הזאת היא יותר גרועה מבחינתי מאשר מכת הפציעות העונה ששיגעה אותי, לא מספיק שסימאו בסוף לא מגיע, עכשיו גם הארגנטיני השני עוזב אותנו, WTF?)

4. EL Capitan Member

http://www.as.com/articulo/futbol/Ayala/pr...sdaiftb_42/Tes/

אתה מתכוון בוודאי לזה, ואתה צודק.

למרות שלפני מס' ימים סולר אמר, שהם מקווים ומאמינים שיגיעו להסדר עם אג'אלה בסופו של דבר, ויחתימו אותו על חוזה חדש, היום ב'אס' אומרים שאג'אלה הודיע לסולר ולולנסיה על רצונו לעזוב. אג'אלה אמר לסולר, שהוא לא רוצה לחדש את חוזהו, ולפי ה'אס', אג'אלה רוצה לעבור לחצי יריבה העירונית, ויאריאל, שנואשת לבלם, מה שמגביר עוד יותר את הכעס והסירוב של ולנסיה לשחררו. צפו להתפתחויות.

ובענין של סימאו, אכן מסתמן שולנסיה לא הייתה מוכנה להציע לו שכר שנתי לפי דרישותיו.

Last edited: Aug 2, 2006
  5. Paolo Maldini שחקן ותיקים

דל הורנו, מוריינטס ופיורה מגיעים אבל איימאר, מיסטה, אורליו ועכשיו אולי אז'אלה עוזבים.
    אני ממש לא חושב שולנסיה מתחזקת בקיץ הזה ויהיה לה קשה להתמודד עם בארסה, ריאל וגם אתלטיקו.
    אם ולנסיה רוצים לחזור למסלול הם חייבים להשאיר את אז'אלה ולהביא סוף סוף את סימאו (!).

6. Apu Member

מישהו מוכן לספר לי מה היו השיקולים (המטומטמים) לוותר על איימר?

7. Quique_Flores Member

אין ספק בכלל, ולנסיה נחלשה הקיץ במקום להתחזק, פשוט טמטום

8. EL Capitan Member

Apu, תחפש את התשובה בעמודים האחורנים של דיון ההעברות, כשעניתי בדיוק על אותה שאלה לאמפלמן.

ולנסיה לא נחלשה, לפחות לא בינתיים, כשאג'אלה עדיין שחקן הקבוצה. אם הוא יעזוב, זה משו אחר. אבל איתו, שום נחלשה ושום כלום. אסור לשכוח, עונה שעברה הייתה עונה ראשונה של קיקה במועדון. העונה, תהיה המשכיות, וקיקה ימשיך לבנות את הקבוצה, שלפחות בולנסיה יקוו שזה יעשה עם הסתכלות לעתיד, שכן הדור של אג'אלה, בראחה, אלבלדה, סנטי ואחרים עשה את שלו. בקשר למורו, הוא יחזק את הקבוצה יותר ממה שלא מעט אנשים חושבים (אני אפילו ירשה לעצמי להגיד הרבה יותר). פיורה, אם ישאר בולנסיה, לא "יחזק" את הקבוצה, איתי, אלא יגרבץ על הספסל. כל דקה שלו בעונה הקרובה תהיה עבורו כמו מתנת יום הולדת. חבל, היה שחקן טוב פעם בלאציו. ראניירי הרס לו כמה שנים טובות בקריירה. ותבינו פעם אחת, מיסטה ואיימאר לא עשו כלום בולנסיה בעונה האחרונה, כך שלעזיבה שלהם לא תהיה שום משקל על ולנסיה בכלל. במקום אוורליו הגיע דל הורנו, ולפחות בינתים זהו. כמובן שאסור לשכוח, הקיץ עדיין לא נגמר. השארות של אג'אלה, קיצוני ימני (חואקין!!!) ואולי גם עוד קשר מרכזי צעיר- ו-ולנסיה מסודרת.

9. Quique_Flores Member

תמיד חשבתי שלא תרצה שחואקין יעבור לקבוצה שהיא לא אחת מאריות אירופה

10. Barcik Member

קים - זה לא שולנסיה הייתה מוכנה למלחמה על התואר לפני כן, אז מצבם בוודאי לא השתפר. מה עוד שאם אז'אלה אכן יעזוב ובראחה לא יחזור בדחיפות לכושרו הישן, הם יאבדו גם את היציבות ההגנתית האופיינית להם.

11. EL Capitan Member

עירד, איך אומרים? יותר טוב מכלום, לא חושב ככה? חואקין יוכל להיות הבורג המרכזי ביחד עם וייה, שידחוף את הקבוצה להיות אחת מאריות אירופה, אם זה אכן יקרה.

בוריס, בראחה גם העונה לא היה משו בכלל. הפליימייקר הטוב ביותר בעולם הוא כבר לא.

סימאו מתרחק מאד מולנסיה. בנפיקה רשמה אותו לשלב המוקדמות השלישי של ליגת האלופות, וזה ימנע ממנו לשחק בצ'מפיונס בולנסיה, מה שמוריד את סיכויו לחתום.

12. Quique_Flores Member

יש בזה משו, ואחרי שקראתי את ההודעה שלך ואני מבין שסימאו כבר לא יגיע, אני מקווה שסולאר יהיה חכם ויוציא 3 מליון יורו יותר ממה שהתכוון להוציא על האגוסאיסט הפורטוגזי, וחואקין ינחת במסטאייה

גם בשיאו בארחה לא בדיוק היה פליימייקר (כמו איימאר, עסוק רק בהתקפה), אלא יותר שחקן שמארגן את המשחק מאחור ומבצע גם פעולות התקפיות וגם הגנתיות, לכולם ברור שבארחה לא יחזור להיות כזה בגלל הגיל שלו וכך גם המצב הגופני, חייבים מישהו צעיר, 20 מליון יורו על ראול גרסיה (הוא לא שחקן בינוני, בוריס) זה לא אסון

Last edited: Aug 3, 2006
  13. EL Capitan Member

לא הפליימייקר האופייני, אבל עדיין, לפחות לדעתי (וגם לדעת הרבה אנשים אחרים), בשיאו בראחה היה הפליימייקר הטוב ביותר בעולם.

14. Quique_Flores Member

ראיתי שאיימאר קיבל את מספר 8 בסראגוסה

תגידו, יש קשר בין המספר 8 לבין התפקיד של קשר 50/50? (ראיתי את זה גם על בארחה בולנסיה, וגם על למפארד באנגליה)

מצד שני, לא נראה לי הגיוני שאיימאר יתפקד כקשר מרכזי כי א': הוא לא יודע לעשות הגנה, ב': אלברטו זפאטר מתפקד כקשר מרכזי (אולי יעבירו אותו להיות קשר אחורי)

15. EL Capitan Member

עירד, מה זאת השאלה הזאת? איימאר קיבל את מס' 8, אז? 50-50 הוא לא יהיה, תהיה בטוח בזה. אני מנחש, שסארגוסה תשחק עם מין 4-2-3-1 (אוורטון באותו קו עם ד'אלסנדרו ואיימאר, כשמיליטו משחק קצת לפניהם).

תפנית בעניין של סימאו: אחרי שכבר נראה היה שהקיצוני הפורטוגלי לא יגיע למסטאייה, בנפיקה הוציאה אותו מרשימת השחקנים שלה לליגת האלופות, והודיעה שזה נעשה כדי לסגור את העסקה סופית עם ולנסיה.