כישרון ולא יותר. עם כישרון לא מגיעים רחוק... צריך יכולת נטו. צר לי להגיד אבל לפחות כרגע - אין לאריזמנדי את זה.
באנדי, להלן ארבעה דברים שניתן לעשות ב4 מיליון יורו: 1. להכפיל את כמות השכר של דויד וייה ודויד אלבלדה ובכך להבטיח את הישארותם במועדון, דבר שכרגע נמצא בספק בעקבות מדיניות השכר הקםדנית של סולר.(1.8 מיליון יורו משכורת מקסימום). 2.לתרום את הכסף לברצלונה שיוכלו לקנות גם את הקוון ששובץ לברנבאו. 3. לרכוש את לואיס סאהה. 4. לקנות 200 אלף מגשי פיצה(בחישוב פשוט כ1.6 מיליון משולשים), שיספיקו לארוחת ערב אחת בבית משפחת רן בן שמעון. כל עילו עדיפים על פני רכישת אריזמנדי,הוא מחמיצן גדול, מוגבל, כבד, אפילו כחלוץ מחליף הוא לא ראוי להיות בקבוצה עם השאיפות של ולנסיה. לטעמי הוא מגיע על תקן הטאבאנו של העונה הבאה. חלוץ רביעי שיקבל משחק אחד כל חודשיים. השאלה היא למה להוציא עליו 4 מיליון יורו? בקשר לטימו, הוא היה אחד מכוכבי שטוטגארט בזכיה באליפות, אך עם זאת כשסאנטי בקבוצה אני לא רואה אותו יושב על הספסל בעונה הקרובה. בעוד שנתיים אחרי שסאנטי יפרוש, טימו ישתלט. מצד שני כמו שאנחנו מכירים את ולנסיה וקארבוני, אני לא אתפלא אם הוא סתכסך עם קאניזרס כבר בינואר וטימו יהפוך לשוער ראשון עוד העונה.
http://www.valenciacf.es/images/noticias/rizmendi22ju2007.Xxx 6 מיליון יורו עלה אריזמנדי לולנסיה. תסתכלו על הפנים שלו, הוא בעצמו יודע שהוא נמצא שם במקרה.
פשוט לי יאומן איזה הנהלה מטומטמת!! נימאס כבר יאלה!! מי בוחר את השחקנים שמה?? האפסנאי!? יאללה במקום לבזבז כזה כסף שיוסופו אותו להצעה של סניידר שאייאקס כ"כ רוצה!
קרבוני פוטר ,מיגל אנחל רואיז המנהל המקצועי של אתלטיקו מדריד בעונת הדאבל ימונה היום במקומו . הקבוצה מתענינת גם בלואיס גארסיה (ליברפול) . אלכסיס יוצג היום בקבוצה .
חבייר סביולה חלוץ ברצלונה בעונה האחרונה כנראה יעבור לריאל מדריד הסיבה שמפריעה למעבר המנהל הספורטיבי מיאטוביץ' שמעדיף את רוברטו סולדאדו שכבש בעונה שעברה 11 שערים במדי אוסאסונה אני מעדיף את סולדאדו מה אתם אומרים? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
טאבאנו שחוזר מהשאלה מרומא זוכה להתענינות מצד ליבורנו http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/tavano230806_ES.Xxx מורוסיה מעונינת בקשר הפורטוגלי הוגו ויאנה .
אני חושב שוולנסיה הייתה צריכה לרכוש חלוצים קצת יותר רציניים מאריזמנדי של דפורטיבו שאולי, נכון, הקבוצה שלו הייתה גרועה והקישור בוודאי שלא יכל לספק לו יותר מדיי כדורים, אבל את האמת, אני לא רואה אותו מצליח כאן בגדול. לא הוא ולא טאבאנו שנכשל כאן כבר אשתקד(קל לוולנסיה להחזיר שחקן ששייך לה והושאל ולקוות שדווקא העונה הוא ייפרוץ, מאשר למכור אותו בכמה מליונים לקבוצה אחרת ולנסות להשיג חלוץ טוב יותר), יוכלו למלא את החור שמוריינטס ייצור כאשר הוא ייפצע. לאט לאט הגוף של מורו נחשק והוא בעונה שעברה החמיץ המון משחקים. היה לו ממוצע מדהים של שערים כאשר הוא שיחק, אבל הוא החמיץ לא מעט משחקים. מוריינטס כבש העונה 19 שערים ב- 2587 דקות שזה מאזן טוב מאוד: שער כל 136 דקות. אבל, נניח בעונה יש 48 משחקים(נלך על עשר בליגת האלופות במקום 12, הרי במשחק אחד וולנסיה שיתפה את ההרכב הפחות טוב כי היא הבטיחה את ההעפלה לדוגמא ובנוסף יש את ה-38 מחזורים בליגה הספרדית). מספר הדקות הכולל שיכל מורו לשחק, אבל את זה אף שחקן לא עושה וקורה שלא משחקים, הוא 4320. עכשיו ברור שאפשר להיפצע ומדיי פעם גם קיקה סיפסל אותו, אבל מורו שיחק רק 2587 דקות - 1733 דקות הוא החמיץ שזה כמעט 20 משחקים! * דויד ויאה העונה כבש 15 שערים ובישל 11 וזו יחסית הייתה עונה לא טובה שלו אחרי אשתקד שכבש 25 שערים. אני בטוח שהתרומה שלו בעונה הבאה לוולנסיה תיהיה טובה יותר. ויאה היה מותש מהמונדיאל ומהעונה הארוכה עם וולנסיה ב06\2005 שהיה בורג משמעותי. גם התרומה של חואקין תיהיה הרבה יותר גבוה בעונה הבאה(העונה יש לו 5 שערים ו-7 בישולים) ואם ויסנטה לא ייפצע וולנסיה תוכל לעשות דברים לא רעים בכלל. אני מברך את הרכש של אלכסיס שהוא בלם נהדר והוא יהיה המחליף של אז'אלה שעוזב.
דור, אתה עדין מידי כלפי ארזימנדי. ארזימנדי שחקן חלש, אחד החלוצים הגרועים בליגה. מחמיץ לא מעט וגם כחלוץ רביעי הוא לא מתאים לולנסיה. אין ספק שולנסיה חייבת להביא חלוץ אם כל הכבוד לאנגולו (שהוא לא בדיוק חלוץ) וארזימנדי. לגבי טבאנו, ולנסיה תעשה טוב אם תמכור אותו לטורינו. הוא לא מתאים לכדורגל הספרדי וראינו את זה כבר. ולגבי אלכסיס, רכש נהדר. אני זוכר שהוא היה קרוב לריאל בזמנו. בלם נהדר שהרב בגללו חטאפה ספגה כל-כך מעט שערים. תחליף מצוין לאז'אלה.
אריזמנדי ?! יש להם את פורטיו , ארזו , סינמה פונגול , זיגיץ' , פורלאן , מאטה ועוד .. כמעט כל חלוץ בליגה הזאת עדיף על הטמבל הזה ..
הבאנו ? אתה לא אוהד ברצלונה ? אתה מאטה אני יודע שולנסיה רכשה , אבל אם היא רוכשת את אריזמנדי די ברור מי מבחינתם יועדף ....
רק ולנסיה. מה זה את מי יעדיפו? כבר רכשנו את שניהם. עכשיו ישלנו לרוטציה שנה הבאה את וייה, מורו, אריזמנדי ומטה, זה סביר בהחלט מבחינתי.