ולנסיה06/07: ארזימנדי ואלכסיס הוצגו , טאבנו עזב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Quique_Flores, ‏23/7/06.

1. Gaudi Member

האשכול שלנו לא ננעל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

מנואל רוז חוזר שנה הבאה מהשאלה מחימנאסטיק.
    למי שהזדמן לו לעקוב קצת יותר ממני, איך הוא היה השנה והאם באמת יש לו כישרון?

2. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אריסמנדי?! אריסמנדי?!?!

הקבוצה האהובה עליי בספרד - למרות דל הורנו - עומדת בפני קיץ מכריע ואין דרך עלובה יותר לפרוץ לשוק ההעברות עם החתמה של הסקי הספרדי. אריסמנדי הוא המקבילה הכדורגלנית הספרדית לפריס הילטון במובן ה- famous for being famous. המוניטין שאיכשהו צבר באתלטיקו לא מגובה בשום כישרון והוכחות לאחר העונה חסרת התכליתיות שלו בדפור' (גם שלו וגם של הקבוצה. באמת. הם פשוט לא עשו כלום העונה) ומקומו לא בקבוצה שכביכול רוצה לייצר אלטרנטיבה ספרדית לריאל ובארסה.

למוריינטס ו-ווייה (שאותו הייתי רוצה לראות בצ'לסי הרבה לפני שבצ'נקו) מגיע מחליף ראוי. אני לא יודע עד כמה הצעד מציאותי ועד כמה קפאלו ומיאטוביץ' בונים על סולדאדו לעונה הבאה, אבל במידה והוא לא בתכניות הוא הפיתרון המושלם לחלוץ השלישי בפרוייקט הספרדי של ולנסיה. שלישיית התקפה כזו מבטחת את רוב המצבים והצרכים האפשריים שיכולים לעלות במהלך העונה כך שלא נצטרך לראות את האלטרנטיבה המועדפת עלינו (ושסביליה ואתלטיקו יילכו לחפש מי ינענע אותן) יוצאת למלחמה עם אנגולו הזקן.

הילדברנד מיותר (והבנתי שכנראה יושאל לעונה) כל עוד קאניזרס ממשיך והבעייה האמיתית בהגנה - ולטעמי בכלל הקבוצה - היא העזיבה של העז הארגנטינאי אז'אלה. הוא מרפקן ופאוליסט והוא מאזן נפלא את אלביול הרכרוכי משהו. מול צ'לסי (בכל זאת, ה-משחק בו צפיתי בולנסיה בריכוז מקסימלי) התמודד עם דרוגבה ברמה הנפשית, משמע לכלוך מול לכלוך, דחיפה מול דחיפה ובאופן כללי הפגנת אנטי-פראייריות מול החלוץ הכי דורסני בעולם. יש רעיונות לגבי מחליפים?

השלב האחרון במעבר הבנאלי שלי על הסגל הוא הקישור שכמובן מתחלק לשניים. צמד הזקנים (מי יותר ומי פחות) אלבלדה את בראחה כנראה מעבר לשיא ודרוש מחליף. את ראול גרסיה לא ראיתי בפעולה ואני לא יודע עליו דבר מלבד התסיסה התקשורתית שכמעט העבירה אותו לריאל בקיץ שעבר. הוגו ויאנה ואדו לא מספיק טובים ואין להם מקום בקבוצה, על סמך בחירתו של קיקה להציב את אלביול בקישור ליד אלבלדה כשבראחה היה פצוע אני מניח שהוא מסכים.
    חואקין ו-ויסטנה לא מועמדים להחלפה ובצדק (למרות שאני לא מחזיק מחואקין ככוכב, 'קראק' אתם קוראים לו כאן, ו-ויסטנה הוא מהשחקנים שלעולם לא ישחקו יותר משליש עונה) ודויד סילבה הוא גיבוי מעולה שבפועל משחק לא פחות משני הבכירים, כך שדבר לא בוער כאן.

3. Engonga Member

ולנסיה כבר הביאה מחליף לאז'אלה-הבלם המצוין של חטאפה אלכסיס רואנו.

נערך לאחרונה ב: ‏11/6/07
  4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

בגלל התנגשות תאריכים עם האינטרטוטו הודיעה המבורג לארסנל שהיא לא תוכל להגיע לטורניר "האמירויות' בסוף יולי.ולנסיה נבחרה כתחליף .

5. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

:aa1: טימו הילדבראנד, שוערה של שטוטגרט בעונה החולפת, עבר לולנסיה בהעברה חופשית.

6. Joao Moutinho Member

עכשיו נזכרת? ההעברה הזו התבצעה כבר מזמן.

7. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

טעות שלי סליחה, האתר שהבאתי ממנו ת'ידיעה פירסם את זה כחדש... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx
    ולא זכרתי שראיתי שהוא כבר בולנסיה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

8. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא הולך להיות השוער הראשון בקבוצה?

9. SeRgInHo Member

מן הסתם...

קניזארס בעונות האחרונות מתחיל לעשות יותר מדי שטויות.

ולנסיה הרוויחה שוער ענק (איך לא, גרמני!) ל-6-8 השנים הבאות.

10. Dimitar Berbatov Member

אני חושב שהיה אפשר לתת צ'אנס לשוער השני של הקבוצה, בוטל הצרפתי שממה שראיתי במשחקים העונה כשעמד בשעא במקום קאניזרס שהוא שוער בכלל לא רע. אבל ולנסיה הרוויחה בכל מקרה שוער נהדר ועוד בחינם.

11. Joao Moutinho Member

בעונה הקרובה סנטי כנראה יהיה זה שיפתח בין הקורות, אחרי זה? מי יודע.

12. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

ועכשיו זה רשמי: אריזמנדי בולנסיה.

13. moshiko15 Member

נתן עונה גרועה בדפור.. כל כך מחזיקים ממנו? או שהוא הולך להתיבש על הספסל?

14. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

קשה לי להאמין שהוא יפתח.
    סתם יהיה שחקן ספסל שישחק 15-20 דק', וגם זה יותר מדי.

15. Pipe Member

אם לשפוט את קארבוני על סמך שתי הפעולות האחרונות שלו כמנהל מקצועי-אי מתן חוזה חדש לאז'אלה והחתמת החלוץ הכי גרוע בחצי הכדור המערבי(טוב, השני הכי גרוע אחרי משה ביטון), העתיד של ולנסיה לא נראה טוב.
    המרוויחה הגדולה מהעיסקה היא אתלטיקו מדריד, שנחסך לה העינוי של להחזיק אותו בסגל שלהם בעונה הבאה.

לאילו מכם שלא ראו את אריזמנדי בפעולה, ורוצים הוכחות נוספות, אז הנה-
    ההוכחה הכי מוצקה לכך שהוא בול עץ חסר יכולות היא העובדה שכששיחקתי בפיפא 2006 עם אתלטי, אפילו שם הוא לא יכל להבקיע! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx