ולנסיה06/07: ארזימנדי ואלכסיס הוצגו , טאבנו עזב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Quique_Flores, ‏23/7/06.

1. Raulito Madridista

אני חושב שלולנסיה עדיף לרכוש את סימאו, ממנו ייראו תוצאות מיידיות, הוא שחקן יותר יעיל מכריסטיאנו רונאלדו, הוא לא מדרבל סתם והוא כן מבשל הרבה יותר שערים וראו את התרומה הגדולה שלו לנבחרת של סקולארי. בכל מקרה, ברור שרונאלדו הוא הרבה יותר כשרוני אבל זה לא הכל בכדורגל, כישרון. רונאלדו לא ממצא חצי מהפוטנציאל שלו, לא בטוח שזה ייקרה בולנסיה, הוא כבר מתאים למשחק בליגה האנגלית.
    בכל מקרה מנצ'סטר תעשה בעיות ולא תתן לשחק לעזוב בקלות, היא לא תשחרר או תמכור שני שחקנים מפתח כמו רוד ורונאלדו, גם ככה הקבוצה לא מתחזקת בינתיים.

ממש לא, אתלטיקו הרוויחה הרבה יותר מולנסיה בעיסקה הזו. מיסטה נתן עונה מדהימה ב04\2003 ואולי אם היה מוזמן ליורו הוא היה עושה יותר מראול וטורס. אני לא בטוח שמיסטה מגיע להרכב אבל הוא יהיה מחליף ראשון, הוא שחקן מצויין הוא לא שכח לשחק כדורגל, זה היה גם פציעות, גם מזל רע וחוסר הזדמנויות, אולי דווקא באתלטיקו הוא ייפרח שנית. השחקן היה שווה פי 4 בעבר. בכל מקרה, מעמדו של ק'זמן מידרדר, הוא ניכשל בליגה הספרדית פחות או יותר וגם בליגה האנגלית. שיחזור לליגה ההולנדית וייגמור שם כל עונה עם 30 שערים. לא הכי חוכמה.

2. EL Capitan Member

אהבתי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

3. SkiMan Member

וזהו.

שים לב:

עונה ----- הופעות --- שערים
    2005-06 29 .... 1
    2004-05 29 .... 8
    2003-04 33 .... 19
    2002-03 27 .... 7
    2001-02 26 .... 5
    2000-01 39 .... 9
    1999-00 32 .... 9

דיי מיקרי. שים לב גם לכמות המשחקים ביחס לשערים. לא שווה את הכסף, אפשר היה למצוא משהו טוב יותר.

נערך לאחרונה ב: ‏26/7/06
  4. Yeste Member

אם היית בודק קצת יותר לעומק, ולא רק נובר בסטטיסטיקות חסרות כל משמעות, אז היית מגלה שב80 אחוז מהשחקים שהוא שיחק בשנתיים האחרונות הוא עלה כמחליף.

5. SkiMan Member

גולים הוא נתון חסר משמעות לחלוצים?

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx תודה!

6. Yeste Member

בתור מומחה לסטטיסטיקות, אתה יכול בבקשה להביא לכאן נתון על מספר הדקות שבהן הוא שיחק בשנתיים האחרונות.
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

כי לפי מה שאני יודע, ברוב המשחקים שנחשבים בסטטיסטיקה ל"הופעות", הוא שיחק בין 5-10 דק' בממוצע. וזה קצת קשה לכדורגלן - ובייחוד לחלוצים - לשמור על רמה סבירה כשאתה נמצא במצב כזה.

7. FelaKaT Member

למיטסה יש ממוצע של שער ל2 משחקים בליגה בשלושת השנים האחרונות כאשר הוא עלה בהרכב(56משחקים,28 שערים) זה בכלל לא רע.

8. Quique_Flores Member

ראיתי את זה רק עכשיו אז אני אגיב למרות שזה טיפה איחור

שכחת להוסיף גם את קניזארס, שהוא וה-3 הראשונים היו השחקנים הכי חשובים בתקופת הכהונה של בניטז (מן הסתם, שחקני הגנה, ובנוסף, גם שחקני נשמה)
    תוך שנה אני לא רואה אף אחד מהם בהרכב, הגיע הזמן להחליף את הדור, קניזארס כידוע לכולנו פורש בסוף העונה הבאה, בארחה כבר מזמן גמר את הסוס אבל להוציא אותו מההרכב גם בגלל יכולת גרועה זה דבר שלא היינו ואולי גם לא נהיה רגילים לראות, אלבלדה דווקא לא מבוגר כל כך, כולה בן 29, אבל מעניין יהיה לראות איך הוא יתפקד ללא בארחה לידו (למרות שהוא ההגנתי מביניהם), ואז'אלה-אני מקווה מאד שהוא יחזיק עוד שנה בטופ אחרי שמהיכולת שהוא הציג במונדיאל אפשר רק לרדת

לקניזארס לדעתי אין יורש, לאז'אלה-אלביול, ולבראחה-ראול גרסיה (בתקווה שולנסיה תשתכנע ותבין שאם היא לא תשלם 22-20 מליון יורו וקבוצה אחרת תיקח אותו היא פספסה את הזדמנות חייה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx )

צודק
    אני משער שסילבה יהיה המחליף של סימאו וגבילאן של ויסנטה
    לדעתי, הם יקבלו את ההזדמנויות שלהם בהרכב הראשון (לא בעלייה מהספסל) אם ולנסיה תהיה בליגת האלופות, אבל מה שאני בטוח זה שגבילאן לא יצליח להוציא מההרכב את ויסנטה גם אם הוא יציג את יכולת טובה (ובטח ובטח שלא אם ויסנטה יהיה בכושר שיא)

9. Barcik Member

תשמע, זה כסף מטורף על שחקן סביר בסך הכל. בוודאי אפשר למצוא מישהו ברמתו (ואולי אף טוב יותר) במכיר זול הרבה יותר.

10. EL Capitan Member

פיצוץ בעסקת סימאו. השחקן עצמו כבר היה במלון בולנסיה, והיה מוכן להיות מוצג רשמית, אבל אתמול לפני חצות הוא עזב את המלון בגלל פיצוץ במו"מ בין הצדדים. אחרי שסוכם עם בנפיקה על סכום של 15 מליון יורו, דווקא השחקן הוא זה שגרם לפיצוץ. המחלוקת- גובה השכר השנתי. ולנסיה לא הייתה מוכנה להעלות את ההצעה שלה, שעמדה על 1.5 מליון יורו לעונה, בעוד שסימאו רצה יותר. בכל מקרה, סימאו עצמו אמר, שיש סיכויים לחידוש המו"מ, אבל בינתים נאלץ לחזור לפורטוגל.

11. Ampelmann Member

איימאר עוזב את ולנסיה לטובת סראגוסה. משום מה זה לא מוזכר פה...http://home.skysports.com/list.asp?hlid=406418&CPID=23&clid=191&lid=2&title=Zaragoza+seal+Aimar+deal

12. MHFC Member

כן זה כבר ידוע, למרות שלא ראיתי שפירסמו את זה פה.
    זאת רכישה פשוט מצוינת בשביל סרגוסה, המון החישבו את איממר לפני כמה שנים שהוא הולך להיות "מרדונה" אבל הוא לא מימש את הפונטציאל הענקי שיש בתוכו, אשתקד הוא ישב על הספסל של ולנסיה, הוא גם היה פצוע בשנים האחורנות שזה מנע ממנו לשחק, אבל לפעמים היה כל כך כיף לראות אותו כמו לפני שנתיים כשולנסיה זכתה באליפות, הוא היה פשוט מדהים, הוביל את ולנסיה ביחד עם ויסנטה לאליפות.

סרגוסה מרוויחה ובגדול, איימר יהיה שם שחקן הרכב, אני לא רואה מצב שהוא יהיה בספסל ומי יודע אולי פבליטו יזכיר לנו את הימים הטובים שלו במדי ולנסיה.

13. Bensh Member

דיברו על זה בדיון ההעברות

14. EL Capitan Member

סימאו התאמן היום עם בנפיקה, ו-ולנסיה עדיין צריכה קיצוני ימני. תנו לי ח! תנו לי ו! תנו לי א! נו טוב, אתם יודעים את ההמשך...

שבוע מכריע בעניינו של אג'אלה, שלא השתתף במשחק ההצגה הרשמית של הקבוצה החדשה במסטאיה.

נערך לאחרונה ב: ‏31/7/06
  15. Quique_Flores Member

כמה שאני מקווה שאתה צודק, 28 מליון יורו על חואקין והם יקבלו שחקן ששווה יותר מזה

חוץ מהכישורים האדירים של חואקין, הוא יכול להוריד את העומס מויסנטה (במידה וזה לא ייפצע)