נשמע לי לא הגיוני. קשה לי להאמין שקניזרז האריך את חוזהו בישביל לשבת על הספסל בעונותיו האחרונות כשחקן פעיל. מה שגם שזה דיי מבייש את הסמל להושיב אותו על הספסל.
לירן, לפני יומיים סנטי חתם על חוזה עד 2009,ואני בספק שהוא היה עושה את זה אם היו אומרים לו שמגיע שוער נוסף, שאמור לתפוס את האפודה שלו. מה עוד שבאס ובמארקה אין שום איזכור לענין. עד כמה אמין האתר הגרמני שפרסם את זה?
תשמע, אני לא יכול להגיד לך כמה זה אמין... אני גם אמרתי ככל הנראה, ולא נתתי ידיעה בנוסח "פירסום ראשון " ... בגרמניה בכל אופן רצה ה"שמועה" ( עדיין בגדר כזאתי) בכמה וכמה כלי תקשורת. אני מאמין שכן יש משהו בגו. מה עוד שאפילו ה"קיקר" הגרמני המפורסם (המקביל של ה"מארקה") שיש שיחות בין שני הצדדים.
לא ראיתי באף אתר שטימו הילדבראנד סיכם לשלוש שנים בקבוצה, אבל ראיתי שיש מגעים בין שטוטגארט לבין ולנסיה, שהשוער הגרמני יגיע לולנסיה (למרות שהי שמועות שהוא יגיע לעוד מספר קבוצות), אבל אני לא בטוח לגבי זה, הרי מדוע ולנסיה החתימה את קאניזרס עד ל-2009? כי אז לדעי טימו הילדבראנד הולך לתפוס את מקומו של קאניזארס בעמדת השוער, בעיקר בגלל גילו של סנטי. בכל אופן אם זה אכן נכון, צעד לא טוב של ולנסיה. בסקי התפרסמה שמועה שיש מגעים בין שטוטגארט לולנסיה: http://home.skysports.com/list.aspx?hlid=4...o+in+Spain+link
על איזה שמועות אתה מדבר? אין מו"מ בין שטוטגארט לולנסיה אלא רק בין הילדבראנד לולנסיה! טימו בסוף העונה שחקן חופשי ידידי!
זה לא מנחם כל כך. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx בוא נגיד שגם למארקה לא חסר בנושא השמועות חסרות הבסיס. בכל מקרה, אם טימו(לכתוב הילדרנברד זה פשוט מייגע..) אכן שחקן חופשי בסיום העונה, זה לא אומר שהוא יכול לעבור ללא תמורה בינואר. שטוטגארט עדין יכולה לדרוש(וככל הנראה תעשה את זה) עליו דמי העברה, קטנים ככל שיהיו.
מאיפה אתה יודע שיגיע עוד חלוץ? אפילו שמועות בתקשורת הספרדית אין על זה. שלא לדבר על כך שטאבאנו שיחק בקושי 2 משחקים בולנסיה,כשגם הם כמחליף בגרבאג' טיים. למה שולנסיה יביאו מחליף לחלוץ הרביעי שלהם?(אחרי אנגולו,מורו ווייה). חלאס לשחק אותה ולהגיב בפוסטים מטרידים חסרי בסיס. וvilla סייג לחכמה שתיקה.
למה, אתה באמת שואל למה? כי ולנסיה קבוצה שמשחקת ב-3 מפעלים, לא יכולה להחזיק בסגל שלה 2 חלוצים(לא חמוד, אנגולו הוא יותר קשר ימני מחלוץ), אי אפשר לסמוך רק על וייה ומורו, עם אחד מהם נפצע(כמו נגד ריאל מדריד), ולנסיה בצרות. ולנסיה חייבת להביא עוד חלוץ לרוטציה, גם קיקה יודע אתזה, וזה שעדין אין שמעות זה לא אומר כלום, עם הית יותר חכם הית יודע שקיקה אמר שולנסיה מחפשת חלוץ.