ולנסיה06/07: ארזימנדי ואלכסיס הוצגו , טאבנו עזב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Quique_Flores, ‏23/7/06.

1. תונל Member

אני כבר חשבתי לבד, אני פשוט לא מבין על מה אתם מבססים את זה שהוא כבר לא סחורה, אני לא יודע כמות הופעות\דקות מדוייקת שלו מ2 העונות האחרונות (מישהו יכול להביא משהו כזה?) אבל לא נראה לי שלפיה אפשר לקבוע כזה דבר.

תאמינו לי עם אנגולו במונדיאל הכל היה נראה אחרת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

2. Bensh Member

לזלזל באז'אלה? חס וחלילה
    סתם נראה לי כאילו לא ברור לכם שלא כל שחקן הוא קנבארו, שמגיע לעונת השיא שלו כשהוא בן יותר משלושים ושתיים. הגיל הוא פאקטור רציני שתמיד צריך לקחת בחשבון, ואני אישית חושב שזה יהיה פשע לתת לאז'אלה בעונה הבאה לשמור על חלוצים כאטו, ניהאט ורונאלדו

3. Quique_Flores Member

בשנה שעברה הוא כבש 3 שערים ב-25 משחקים בהם שותף ושיחק כקיצוני ימני

העונה הוא כבש 6 שערים (אני לא זוכר בכמה הופעות), שחקן לא מי יודע מה, שבגללו לא ניצחנו בדרבי כשהוא קיבל אדום בדקה ה-44 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx (ובזכות קניזארס לא הפסדנו)

4. תונל Member

25 משחקים זה רק בליגה? אני מניח שרובם כמחליף ככה שמה שמעניין פה זה הדקות.
    קיצוני ימני- http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx כבר עדיף לתת לו לשחק בלם, יכולות של קיצוני בטוח אין לו.

מוריינטס גם מגיע אחרי עונה וחצי-שתיים דפוקות ועדיין מחזיקים ממנו (לא בא להשוות ביניהם או משהו), אני לא אומר שמיסטה עונה הבאה יכול עכשיו בקלות לגמור בתור פיצ'יצ'י או משהו, אבל פעם אחרונה שנתנו לו לשחק + בתפקיד שהוא מכיר הוא גמר עונה עם 22 (?) שערים -לא מקריים, ולא מתוך אלפי הזדמנויות- ויכול אולי לשחזר חלק מהיכולת הזאת.

5. Quique_Flores Member

שאני אבין, אז'אלה לא היה בשיא שלו במונדיאל? הוא החזיק את ההגנה הארגנטינית בדיוק כמו שקנבארו החזיק את ההגנה האיטלקית, ואל תגיד שאתה לא מזלזל באחד הבלמים הטובים בעולם (כן כן, עדיין) כשאתה רושם הודעה כמו שרשמת

6. Yeste Member

אני לא לגמרי משוכנע בכך, אבל אין להם ברירה אחרת אלא לרכוש קשר ברמה עולמית עד לתום מועד ההעברות אם הם באמת מכוונים יותר גבוה ממאבקים על ליגת האלופות. לפי ההתעניינות בגרסיה והרצון להיפטר מאיימר, אני חושב שהם דווקא ירכשו לסוף קשר כזה.

לא מסכים.

ההגנה היא החלק היותר חזק של הקבוצה הזאת ולכן היא גם לא השתנה, פרט לדל הורנו, שהוא, לטעמי, מגן טוב יותר ממורטי.

הקישור בהחלט השתנה. אני חושב החזרה של ויסנטה, התוספת של סיאמו סברוסה, דויד סילבה וחיימה גבילאן (או אחד מהם) ועוד קשר מרכזי שאולי יבוא, זה חיזוק רציני לעומת העונה שעברה.

החלק היחיד שלא התחזק בקבוצה הוא החוד, מכיוון שאין הבדל בין הגירסה הנוכחית של מוריינטס לבין שאר החלוצים ש"התחרו" אשתקד עם ויאה. אבל, מצד שני, אי-אפשר עדיין לסתום את הגולל לבואו של חלוץ איכותי נוסף. בסך הכל, אע"פ שבקושי עבר חודש ממועד ההעברות, אפשר לאמור ברור שולנסיה התחזקה לעומת העונה שעברה. אני חושב שהיא תתחזק עוד יותר כשהקיץ יתקדם.

7. Bensh Member

מה לגבי אאורליו?

קודם כל, כשאמרתי שהקישור לא השתנה - התכוונתי למרכז הקישור (שים לב שלאחר מכן התייחסתי לסוגיית הקיצוניים). סימאו, לפי מיטב הבנתי, עוד לא חתם. סילבה, ממה שראיתי, בהחלט מרשים ויכול להתברג מצויין בשיטת הרוטציה של הקבוצה, אבל גבילאן? אני חושב שהוא צריך להיות מושאל עונה נוספת. גם אל תשכח שלא אנחנו ולא קיקה יודעים איך יראה ויסנטה

8. XabiAlonso Member

ראול גרסיה מאוסאסונה חתם כבר בולנסיה , לא???
    ולנסיה הולכת חזק על כריסטיאנו רונאלדו ממנצ'סטר יונייטד!

9. Bensh Member

אני מקווה בשבילה שאתה טועה

10. דניאל א. Member

לגבי רונאלדו הוא לא,
    16 מיליון פאונד זה נראה כרגע.

הוא די קרוב לחתימה בולנסיה.
    ויסנטה בצד אחד,
    רונאלדו בצד שני...נשמע קטלני.

11. Bensh Member

או הרסני

12. EL Capitan Member

ראול גארסיה לא חתם. סתם באז של התקשורת. ולנסיה רוצה אותו? בבקשה, 22 מליון יורו והוא שלהם.

סולר אישר, שולנסיה שאלה את מנצ'סטר כמה הם רוצים על רונאלדו. מהצד השני, קראבוני נמצא בלסיבון על מנת לסגור את עסקת סימאו סוף סוף.

אגב, עם החתמת מורו ודל הורנו, ולנסיה מאיימת לכבוש את הסגל של הסלקסיון.

13. Legolas Member

זה לא נשמע אפשרי בכלל,רונאלדו הצהיר שאם הוא יעבור לספרד זה יהיה לריאל או לבארסה וגם יונייטד כבר הצהירה שבמשום מחיר היא לא תשחרר את רונאלדו ובכלל הם לא יבחנו הצעות עליו.

אם ולנסיה, ירכשו את סימאו זה יהיה אחת הרכישות החכמות שלהם הקיץ יחד עם דל הורנו שבשביל הליגה הספרדית הוא מגן מציון, בליגה האנגלית הוא לא התרגל למהירות ולפיזיות של הכדורגל האנגלי ולכן הוא נכשל.

אני חושב, שגם הכל יהיה תלוי אם מוריינטס יחזור לתקופה שלו בריאל שהוא הבקיע בצררות והוא יכול להיות חלוץ שישלים את ויה למרות שנראה לי שמיסטה יקבל על פני עדיפות בהרכב.

14. Yeste Member

http://www.manutd.com/default.sps?pagegid=...D&newsid=349394

אם האתר הרשמי של יונייטד מפרסם על כך שרונאלדו עשוי לעבור לולנסיה, אז כנראה שיש אמת בדבר.

אני ממש לא אתפלא אם רונאלדו יהפוך הקיץ לרכישה הגדולה ביותר בתלודותיה של ולנסיה.

מצד שני, זה טיפה לא מסתדר עם הידיעה שלפניה סימאו כבר עם רגל וחצי בצ'ה. כנראה שהם רןצים את שניהם.

15. Yeste Member

מיסטה עוזב את ולנסיה לטובת אתלטיקו. ולנסיה הרוויחה 5 מיליון אירו מהעיסקה

נערך לאחרונה ב: ‏25/7/06