http://www.marca.com/edicion/marca/futbol/...llo/700445.html קים, יש פה משהו חדש לגבי הפציעה של ויסנטה?
אפשר להגיד שכן. במקום 3 שבועות לפחות, 3 שבועות גג. פציעה קלה, לא יותר מזה. אבל הקטע כאן- הרופא של ויסנטה הוא פרופסור מרטנס מבלגיה! (תדמינו כאן את הסמיילי, שנשפך על הרצפה, אבל 5 פעמים)
אפשר להגיד מזמן כבר בבטחון, שהוגו ויהאנה הוא פלופ. חוץ מלהכנס פה ושם בדקה ה90 כדי לבזבז זמן, אין לו מה לעשות בולנסיה. עד היום אני לא מבין למה הוא הגיע בכלל למסטאיה.
אם הפציעה של ויסנטה לא מספיקה, גם אסייר דל הורנו מצטרף לרשימת הפצועים יעבור ניתוח בגיד האכילס שישבית אותו לשלושת החודשים הקרובים. והוגו ויאנה הוא פלופ סדרתי. בניוקאסל שילמו עליו הון תועפות(יחסית לניוקאסל כמובן) והוא לא עשה שם שום דבר שהצדיק את המחיר שלו, וגם לולנסיה הוא הגיע עם הרבה רעש וציפיות, ושוב-דברים גדולים הוא לא עשה. עדיף לו לחזור לפורטוגל ולנסות לבנות את עצמו מחדש. בולנסיה,או בכל קבוצה גדולה אחרת באירופה אין לו כבר מה לחפש.
לא חייב לפורטוגל, גם בסלטה ויגו הוא יכול לבנות את עצמו מחדש, זה לא מועדון כ"כ גדול שיושיבו אותו על הספסל.
ויסנטה נפצע המון בשנתיים האחרונות, ראינו את הפציעה החמורה שלו שהשביתה אותו להרבה זמן ולא ראינו אותו כמעט משחק בעונה 2005/2006 ו-2004/2005 עקב פציעות, בעונת 2003/2004 עונה לפני הפציעה שלו, ויסנטה היה פשוט מצטיין בעמדת הקיצוני השמאלי והצליח להוביל את ולנסיה לאליפות, כאשר הוא היה השחקן הבולט בשורותיה באותה עונה. ויסנטה פתח בסדר גמור את העונה, אומנם שוב פעם הוא נפצע, הוא יכול להתנחם בכך שזאת פציעה קלה שמשביתה אותו לשלושה שבועות.
הבעיה בפציעה של ויסנטה, היא שהוא לא מצליח באמת להתגבר עליה ולהחלים במאה אחוז.לא משנה כמה ניתוחים וטיפולים עושים לו בקרסול,אחרי תקופה קצרה הוא שוב נפצע באותו מקום. אולי מחזירים אותו למגרשים מוקדם מדי, אולי הניתוח פשוט לא עוזר, אבל משהו שם לא תקין. הפציעה היא ממש פציעה כרונית. זה בזבוז של כישרון ענק, גם לולנסיה וגם לנבחרת ספרד.כולנו ראינו את היכולת שלו בעונת האליפות האחרונה של ולנסיה,כשבאותה עונה הוא היה אחד הקשרים השמאליים הטובים בעולם, ולפי איך שהענינים נראים עכשיו, הוא לא קרוב אפילו לשחזור היכולת הזו. בנושא אחר, מיגל מכחיש כל שמועות למעבר שלו לריאל מדריד ואומר כי "אני רוצה להישאר שחקן ולנסיה במשך הרבה מאוד שנים". הוא לא מכחיש ענין מריאל, ואומר כי "זה תמיד מחמיא וטוב שיש בך ענין מצד קבוצה גדולה כמו ריאל מדריד, אבל אני שחקן בולנסיה ואני מתכוון לכבד את החוזה שלי"
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/albelda231006_ES.Xxx אלבלדה שנפצע אתמול בדקה ה50 במשחק בין אוסאסונה לולנסיה יעדר חודשיים.
גם ככה ויסנטה האנוכי די מעצבן אותי. לדעתי עדיף את סילבה במקומו. ובאמצע את טאבאנו. וחוץ מזה, גם רגיירו זה לא אופציה כזאת גרועה. הוא שחקן טוב.
אני לא מבין למה ולנסיה רכשו את טאבאנו.עם חלוצים נהדרים כמו וייה ומורו, ומחליפים הולמים בדמותם של סילבה ואנגולו, אין לאיטלקי מה לחפש שם בדיוק. בנוסף לכך, הם זרקו לפח 7 מיליון יורו, והם גם עוצרים את ההתקדמות של השחקן ומבזבזים אותו על הספסל. 38 שערים בשתי עונות באמפולי, כשהוא בשיא הקריירה, ומה שהוא מקבל זה ספסול במסטאייה. מגיע לו הרבה יותר, ואני מקווה מאוד שבינואר הם ימכרו או ישאילו אותו לקבוצה שבה הוא ישחק.
דויד אלבלדה,שנפצע במשחק מול אוסאסונה, עבר בהצלחה את הניתוח בברכו וכבר התחיל בתהליך השיקום. זמן ההחלמה שלו נע בין 6-8 שבועות. עדין בשולחן הניתוחים, אסייר דל הורנו עבר ניתוח בגיד האכילס שלשום, וינוח כשבועיים לפני שיתחיל בתהליך השיקום, שיקח בסביבות החודשיים. דל הורנו חווה כבר פציעה דומה בעבר. קצת חדשות טובות לולנסיה-אדו החלים מהפציה שמנעה ממנו לשחק בניצחון על אוסאסונה ויהיה בסגל למשחק בסרדינרו במחזור הקרוב. בנושא אחר, קיקה סנצ'ז פלורס פרסם את הסגל למשחק הגביע הערב מול ראסינג פורטואנסה. מיגל,וייה וקאניזרס קיבלו מנוחה מהמאמן שגם ככה חווה כאב ראש בגלל רשימת פצועים שרק הולכת ומתארכת וכוללת את ויסנטה,מרצ'נה,בראחה,נאבארו,מורו,טאבאנו ואלבלדה,אדו ודל הורנו. אארון ופאז'ארדו הוקפצו מהמילואים, ואמורים לפתוח,כשגם הוגו ויאנה יקבל מקום בהרכב. הסגל המלא: בוטללה-מורה קורו טורס,אלביול,אז'אלה,מורטי,סרה חואקין,ויאנה,פז'ארדו,רגיירו,גאבילאן,אארון סילבה,אנגולו,ג'ורג' לופז