אין לי שום בעיה עם הטענה שלך כי וייה הוא חלוץ מהדרג הראשון. אני, באופן אישי, עדיין מבקש כמה הוכחות, אבל אני בהחלט מאמין שהוא יספק אותן. אבל בכל זאת, אתה נוטה להגזים בהכללת שחקנים ב"שורה הראשונה". בכל עמדה, יש מספר מאוד מצומצם של שחקנים שהם ברמה אחת מעל לשאר. עשרה כאלה פשוט לא מסוגלים להיות, אלא אם הכדורגל בתקופת שיא זוהרת במיוחד. עבורי, מדובר באטו, הנרי, שב'צנקו, ואן-ניסטלרוי ורונאלדו. עזבו מי הטוב מביניהם - זה באמת עניין של שיקול אישי. הפואנטה היא שהם עדיין נמצאים בקטגוריית משקל שונה מהשאר. לעניות דעתי, וייה קרוב מאוד להצטרף למעגל יוקרתי זה - אבל עדיין לא שם.
וייה החלוץ הספרדי הטוב ביותר נקודה. הוא עדיין צריך להוכיח את עצמו כי יש חלךוצים שהרבה יותר טובים מימנו.
אחרי שבשבוע האחרון, עם פגרת הנבחרות, הושמעו הרבה מאד דעות של פרשנים ואנשי מקצוע, שלולנסיה יש סיכויים שווים לריאל או לבארסה לקחת אליפות, ושבוע שבו חגג סולר שנתיים לנשיאות שלו, קיקה, דווקא אחרי שניסה להחזיר את כולם לקרקע, מבטיח: "הגרסא הטובה ביותר של ולנסיה עומדת להגיע".
דווקא אחרי שחזר להציג יכולת מעולה, ויסנטה שוב נפצע באותו מקום ברגל שמאל, ושוב זאת אותה פציעה, שגרמה לו להעדר שנתיים מהמגרשים. הקיצוני השמאלי מס' 1 בעולם יערוך מס' בדיקות, שיאבחנו את חומרת הפציעה. צפו לעידכון. http://www.marca.com/fotos_primera/valencia/vicente.Xxx
ואכן הפציעה לא כזו חמורה כמו שנראתה בהתחלה שהקפיצה את דאגותיהם של אנשי ולנסיה לשמיים . 3 שבועות בחוץ .
כל היום לא עבד לי האינטרנט והייתי באטרף לדעת מה עם ויסנטה, הייתי בטוח שזאת שוב אותה פציעה שתחסל לו לפחות חצי עונה ואני שמח לדעת שזה רק ל-3 שבועות לפחות השנה המחליף שלו זה חיימה גבילאן המצוין ולא מריו רגיירו עריכה: קים, שאלה, למה הבאת תמונה של ויסנטה צועק מכאבים במשחק כלשהו, ולא מהמשחק אתמול? (לא שיש לי תלונות)
אני חושב שאתה מגזים ביחס לרגיירו... בכל אופן, לא הייתי ממהר לצהול. עושה רושם שויסנטה שביר מאוד אחרי הפציעות שלו. אם הוא יפצע פעם בחודשיים לכמה שבועות לא יהיה טוב בהרבה מפציעה ממושכת.
מצטער טעות שלי ובוריס, אני לא מתכוון ישר לסתור אותך, אבל מה טוב ברגיירו? ודבר שני, מה דעתך על גבילאן כמחליפו של ויסנטה?
גבילאן אחלה שחקן, שיותר ידוע ביכולת שלו ליצור מצבים לחבריו, והוא לא יהווה איום התקפי עצום כמו ויסנטה. אין לו תמהירות שלו, תדריבל שלו וגם לא את החוצפה והאופי.
זה בדיוק מה שגם אני חושב אני חושב שיכולת הבישול שלו היא בערך כמו של ויסנטה, אבל כמו שאמרת את המהירות, הכח והדריבל שיש לרודריגז אין לו, ולכן אני מציע לקיצוני בצד השני להתחיל להתעורר