ולנסיה06/07: ארזימנדי ואלכסיס הוצגו , טאבנו עזב

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Quique_Flores, Jul 23, 2006.

1. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני פחות עוקב אחרי כדורגל ספרדי, אבל מתקצירים וממשחקים בליגת האלופות, אני יודע שוייה הוא אחד החלוצים הטובים בליגה הספרדית, וכמעט מלך השערים של העונה החולפת. אני מקווה בשבילכם אוהדי ולנסיה שהשנה הוא יגיע איתכם רחוק בליגת האלופות, ביחד עם מוריינטס.
    ואפרופו מוריינטס, לא חשבתי שהוא יעשה קאמבק גדול כל כך... כנראה שהליגה האנגלית לא עשתה לא טוב, כי עד עכשיו אני רואה שהוא פורח במדי ולנסיה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

2. Quique_Flores Member

עם כל הכבוד שלי לוייה, הנרי הוא החלוץ הטוב בעולם ויש עוד מספר חלוצים שטובים מוייה שעדיין רחוק מלהיות החלוץ הטוב בעולם, חלוצים כדוגמת שבצ'נקו, אטו ועוד

3. EL Capitan Member

שוב, וייה, לדעתי, בשורה אחת עם אטו ושבצ'נקו. עוד שנתיים ברמות הגבוהות ביותר, כשהוא ממשיך לכבוש בקצב הזה, וכולם יהיו באותה דעה.

4. PachaMama Member

שבצ'נקו ואטו פחות טכניים מדויד וייה
    הנרי לא בדיוק חלוץ, ואם כן, הוא סקורר פחות טוב מוייה
    לוייה יש הכל
    ראיית משחק, מסירות, סיומת, מהירות, טכניקה, תנועה ללא כדור, נגיעה ראשונה
    הכל

5. MHFC Member

הנרי לא בדיוק חלוץ? אז מהו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    אתה גם בא להגיד שהוא פחות סקורר מוייה?? הנרי בשנתיים האחרונות מלך השערים בליגה האנגלית אם אני לא טועה, אז איך הגעת לזה שהוא פחות סקורר מוייה תגיד לי?
    כנראה גם שכחת את שבצ'נקו ואת אטו, הרי זה די ברור ששניהם יותר טובים ממנו, ואני לא מזלזל בוייה אני חושב שהוא חלוץ מצוין אבל הוא עדיין לא מהחלוצים הטובים בעולם (הנרי, אטו, שבצ'נקו).

6. EL Capitan Member

למי זה ברור? לך?

7. PachaMama Member

הנרי הוא כמו קטן - מסוג השחקנים שאין להם תפקיד מוגדר
    וייה הבקיע שנה שעברה 25 שערים בליגה
    הנרי הבקיע 27..
    חח טוב נו אולי הגזמתי עם הנרי
    אבל וייה כבר שם, למעלה, בטופ של הטופ
    ועל שבצ'נקו ואטו אני מעדיף את וייה

8. Jose Mourinho Member

לכל אחד שהוא לא אוהד ולנסיה או אוהד פנאטי של שחקנים ספרדים.

יש הבדל בין להיות אחד מהחלוצים הטובים בעולם כיום, לבין להיות אחד מהחלוצים שנמצאים בכושר הטוב ביותר בעולם כיום.
    שבצ'נקו ורונאלדו נמצאים כרגע בתקופה הכי גרועה בקריירה שלהם(כן, אצל שבצ'נקו לא להבקיע 8 משחקים זה תקופה גרועה, דבר שכמעט לא קרה לו אף פעם), וגם אטו לצורך העניין עם הפציעה, אבל בסה"כ הכללי שלושתם עדיין מהחלוצים הטובים בעולם, מהסיבה הפשוטה שהם לקחו אליפויות בליגות הגדולות, זכו בגביעים חשובים, הבקיעו בצרורות עונה אחרי עונה, וכמובן עשו דברים משמעותיים עם הנבחרות שלהם. לעומתם, וייה בכושר יותר טוב, אבל עדיין לא עשה שום דבר ממש משמעותי בקריירה(להבקיע 25 שערים בערך בעונה בספרד זה דבר שעשו גם חלוצים בינוניים פלוס כמו סלבה באייסטה, פורלאן, וכו'). לכן מבחינתי, ומבחינת הרוב, חלוצים כמו שבצ'נקו וטרזגה למשל עדיין נחשבים לחלוצים טובים יותר מוייה.

Last edited by a moderator: Oct 4, 2006
  9. Bensh Member

משעשע

10. SkiMan Member

:aaarofl:

ההפך הוא הנכון.

11. EL Capitan Member

אינטר, תעשה לי טובה. זאת הדעה הרווחת, ולמה? וייה משחק בקבוצה כמו ולנסיה, שאמנם היא קבוצה מעולה ובין הטובות באירופה, אבל היא לא מסוקרת בארץ כמו ריאל, בארסה או צ'לסי. אמרתי ואני יגיד את זה שוב, עוד שנתיים של וייה בטופ, ואז כולם יסכימו איתי, שהוא בשורה אחת עם שבצ'נקו, אטו וכל השאר. וכן, גם עם הנרי (הנרי חלוץ יותר מגוון וטוב מוייה, אבל שתיהם חלוצים מהשורה הראשונה באירופה).

12. Jose Mourinho Member

מפעם לפעם אני מאמין יותר ויותר שה"שורה הראשונה" שלך כוללת 15-20 חלוצים. ואם זה כך, אתה צודק.

ודי כבר לחשוב שאנשים מתייחסים לקבוצות בספרד לפי הסיקור שלהן בארץ. אני לא מאמין שאתה אשכרה חושב ככה.

13. EL Capitan Member

ולא 15, אבל 10 כן.

ותחשוב שוב.

14. DorG Member

דויד וייה חלוץ ענק, לכל הדעות, בעונה שעברה הוא הוביל את ולנסיה למקום השלישי עם 25 שערים בליגה, אבל צריך לזכור שלחלוצים הטובים בעולם נמצאים שם כבר מספר שנים ומובילים את קבוצותיהם לתארים רבים. הנרי, שבצ'נקו ורונאלדו הם סקוררים גדולים שב-4 עונות האחרונות נותנים כל עונה תפוקה אדירה, ואילו דויד וייה עשה זאת בינתים רק בעונה האחרונה, וזה ההבדל והסיבה שהוא עדיין לא נמנע עם החלוצים הגדולים בעולם, אבל הוא בהחלט יוכל להיות אחד מהם בעתיד.

15. EL Capitan Member

זאתי בדיוק הסיבה, שאמרתי שבעוד שנתיים כבר אף אחד לא יטיל בזה ספק בכלל: וייה חלוץ מהשורה הראשונה באירופה.