ולנסיה06/07: ארזימנדי ואלכסיס הוצגו , טאבנו עזב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Quique_Flores, ‏23/7/06.

1. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואוו, הקשר הימני מהטובים בעולם נוחת במסטאיה... מזל טוב לכולכם אוהדי ולנסיה, אתם הקבוצה עם האגפים הטובים ביותר בעולם (לדעתי כמובן).

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

2. Quique_Flores Member

אה, הבנתי, בגלל שקאפלו כביכול לא רצה את חואקין זה אומר משהו על חואקין ולא על קאפלו? (קאפלו רצה את חואקין, אבל ריאל עדיין רוצה את בקהאם ובגלל זה לא היה טעם להביא אותו)

וגם אם קאפלו לא היה רוצה את חואקין, זה היה יכול מסיבה פשוטה שהוא לא מתאים למערך או לשיטת המשחק שלו, (למרות שהוא מאד מתאים, סתם דוגמא) מילאן לדוגמא לא תקנה שחקני אגף גם אם הם מהדרג הראשון כיוון שהיא משחקת בלי שחקני אגף

3. פאביו קאפלו Member

זה לא אומר לא על חואקין ולא על קאפלו. זה אומר שאם קאפלו היה רואה לנכון להביא את חואקין בכל מחיר, האחרון היה מגיע לריאל. אבל קאפלו לא חשב שחואקין דחוף לריאל ( למרות שכולם יודעים שחואקין עדיף על בקהאם), ולא דחף להביאו. זה לא שריאל רצתה עדיין את בקהאם. אם קאפלו היה אומר להביא את חואקין ולהעיף את בקהאם, זה בידיוק מה שהיה קורה.

הסיבות למה קאפלו לא רצה את חואקין זה כבר משהו אחר. שיהיה ברור, חואקין הוא הקיצוני מספר 1 בעולם.

4. EL Capitan Member

אף אחד באמת לא יודע מה הסיבה לכך. יכול להיות שקאפלו אכן העדיף להסתפק במה שיש לו בעמדה הזאת, ואולי גם ריאל לא רצתה לוותר על מכירת חולצות וצרחות של כמה פקאצות בסין בגלל בקהאם. אף אחד לא יודע. בריאל יכולים לדבר כמה שהם רוצים על כך, שהנשיא והאנשים הבכירים בריאל לא יתערבו בנושאים המקצועיים, אבל אף אחד לא יודע מה קורה באמת מאחורי הקלעים.

5. Quique_Flores Member

בדיוק, מילה במילה למה שהתכוונתי, וגם החלק האחרון נכון לדעתי

6. EL Capitan Member

העסקה עדיין לא סגורה, כך עושה הרושם. קיקה דיבר היום לקראת המחזור הראשון נגד בטיס, ואמר שהוא מאמין שחואקין יגיע, אבל צריך לחכות לאישור הרשמי של העניין. בכל מקרה, הוא אומר שאין מצב, שחואקין יערוך את הופעת הבכורה שלו בולנסיה כבר בשבת נגד בטיס, מי שתהפוך להיות לקבוצתו לשעבר. אולי אפילו להפך, מאחר שחואקין נכלל בסגל ע"י חאבו למשחק מחר!

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/06
  7. Quique_Flores Member

קים, שאני אבין, אני אמור לחשוש מפיצוץ של העיסקה או משהו כזה או שזה רק עניין של זמן?

8. EL Capitan Member

במס' מקורות אומרים, שזה עניין של זמן, אבל עכשיו ראיתי במונדו דפורטיבו, שמשום מה אצלי מעודכן עד לשעה 4 (מאז היו התפתחויות), שסולר מצוטט באומרו: "אני חושב, שאף אחד לא אמר, שחואקין הוא שחקנה של ולנסיה". למרות זאת, קראבוני אמר, שהוא מאמין שהכל יסגר, ובמארקה לפני שעה וחצי-שעתים (עכשיו עובד לי מאד לאט המחשב, בגלל ששולחים לי כמה קבצים, ככה שלא עולה לי המארקה וכמעט כלום) קראתי, שבבטיס הוציאו את חואקין מהסגל למשחק נגד ולנסיה, למרות שחאבו כלל אותו תחילה בסגל.

9. Barcik Member

אני חושב שחואקין משמש כעלה תאנה לקיץ הרע שעבר על ולנסיה. בסופו של דבר, עד עתה ולנסיה הפסידה בזירת הרכש. האם חואקין יכסה על האבידות של איימאר ואז'אלה, ויצליח להוסיף לעטלפים את מה שהיה חסר להם בעונה שעברה כדי לקרוא תיגר אמיתי על התואר? חוששני שלא. אבל אם החזון של חואקין וויסנטה קוראים את האגפים אכן יתממש....

10. EL Capitan Member

העזיבה של איימאר היא כלל לא אבידה בעיניי ולנסיה, שהיא הייתה זאת שהחליטה לוותר על שירותיו של השחקן.

התקפה של חואקין, וייה ומורו, גם ללא אותו ויסנטה של לפני שנתים-שלוש, תהיה פשוט קטלנית.

11. Quique_Flores Member

אז יופי, לפחות במבחן התוצאה עמדנו, ניצחנו 2-1 את בטיס והשגנו 3 נקודות כבר בפתיחת העונה, אם חואקין יגיע, אני מאמין שנפתח את החלק הראשון של העונה על רגל ימין תרתי משמע

לפי מה שהבנתי מקים ומסקנות שהסקתי בעצמי, (אצלי השידור לא הפסיק להיתקע) א. שיחקנו גרוע ואנחנו נואשים לקשר מרכזי, ב. נבארו הוא אכן אפס מרושל, ואז'אלה לא היה טועה במקום שאלביול טעה בו בגול של סיסקו, ג'. אני מקווה שויסנטה חוזר לעצמו, אבל אין ספק שבלי דל הורנו כתומך הוא לא יחזיק

אני משער שאם נשחק ככה נגד אתלטיקו בקלדרון בשבוע הבא, התוצאה תהיה בהתאם, אנחנו נהיה חייבים ללא ספק את דל הורנו, מיגל וגם את חואקין כדי לכבוש שם (אנחנו בטוח נספוג שער לפחות)

המחשבה על איך הדאבל פיבוט שלנו ייראה העונה מדאיגה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx אבל המחשבה על האגפים שלנו, חואקין ומיגל צד אחד, ויסנטה ודל הורנו צד שני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏27/8/06
  12. Igi Member

13. Quique_Flores Member

חחח, לפחות הם גורמים לנו לצחוק קצת

14. EL Capitan Member

חחחחח איך אומרים? אצל 'גול' "הטמטום שובר שיאים".

15. Paolo Maldini שחקן ותיקים

לדעתי טבאנו יהיה גם הוא בורג מרכזי מאוד בהתקפה הזאת, בלא מעט משחקים בעונה.