ולנסיה06/07: ארזימנדי ואלכסיס הוצגו , טאבנו עזב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Quique_Flores, ‏23/7/06.

1. EL Capitan Member

אל תקשיבו לאתרים הישראלים, למרות שוואלה ספורט זה עוד הכי נורמלי מבין כולם. להזכירכם, לאחרונה הם פירוש כתבה בה נאמר, שהשפנפן הוצע לולנסיה, אך זאת דחתה אותו בנימוס, ל"סאביולה על סף סיכום בולנסיה". מרות זאת, במארקה, באותה כתבה שקראתי בבוקר, שונתה הכותרת ל"בטיס ו-ולנסיה סיכמו את העברת חואקין", והכתבה הפכה, כמובן, להיות הכתבה הראשית. בכל מקרה, ב'אס' עדיין אין כל חדש, ולכן אני אעדכן אתכם, ברגע שחואקין, בטיס או ולנסיה יאשרו את הידיעה.

נערך לאחרונה ב: ‏18/8/06
  2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ולנסיה תצטרך להסתדר למשחק מול זלצבורה (23:00) ללא רובן בארחה שפרש מהאימון המסכם.

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/baraja_lesionado_ES.Xxx

גם מיגל, דל הורנו וחורחה לופז הפצועים יעדרו מהמשחק מחר. כמו גם אז'אלה, פיורה ומורה שלא זומנו ע"י סאנצ'ז פלורס

3. EL Capitan Member

בראחה יעדר לא רק מהמשחק החשוב היום נגד זלצבורג, אלא גם בחודשיים וחצי הקרובים.

ההרכב המשוער- קאניזארס; קורו טורס, אביול, נבארו, מורטי; אלבלדה, אדו, ויסנטה, סילבה; וייה ומורו.

4. Quique_Flores Member

מה נבארו קשור?, איפה מרצ'נה? למה מיגל ודל הורנו עדיין פצועים? למה בארחה נפצע יום לפני המשחק הגורלי? עצבים...

5. Apu Member

יש לכם לינק לראות את המשחק?

6. Quique_Flores Member

אין באינטרנט
    כרגע 1-0 לולנסיה
    אסור לעשות שטויות, אסור לספוג

7. Quique_Flores Member

ניצחנו 3-0, בסופו של דבר טעיתי בגדול, החיסורים של מיגל, דל הורנו, בארחה ואז'אלה לא השפיעו

מוריינטס ווייה הפלופים של העונה הבאה הבקיעו בדקות 13 ו-32 בהתאמה, וסילבה השלים תבוסה בדקה ה-93

חואקין, תחתום כבר! רגיירו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏23/8/06
  8. ARSI Member

סחתיין על התוצאה. מעודד לראות שמוריינטס כבר כבש, השאלה אם שווה לפתח ציפיות לגביו. בקרוב גם הליגה הספרדית מתחילה, שתהיה עונה טובה.

9. Quique_Flores Member

השערים ב-3-0 הולנסיאני אתמול, כאן

ובבקשה אל תגידו לי "מוריינטס כבש מול שער ריק, לא חכמה", כי גם בשביל דברים כאלה הביאו אותו, שידע מתי לשים את הרגל

10. EL Capitan Member

מורו אמנם לא יהיה חלוץ מדהים, אבל הוא יהיה יותר טוב מזה שהיה בליברפול. סמכו עליי. ומה פתאום וייה פלופ??? עם איום התקפי אדיר כמו חואקין, בנוסף לחלוץ מהיר ומסוכן מאד כמו וייה וחלוץ מטרה כמו מורו, תהיה לולנסיה התקפה מעולה. אז, בולנסיה יהיו צריכים רק לקוות, שאדו יחזור להיות השחקן של לפני הפציעה בארסנל, ושבהגנה נבארו ואביול הצעירים יספיקו העונה, כאשר אג'אלה יצפה ככל הנראה במשחקים מהיציע.

קיקה אחרי המשחק אתמול: "הקבוצה הזאת חוזרת להיות בין הגדולות". למה רק פסימיות? יש לי תחושה טובה בקשר לולנסיה אם חואקין יגיע. בעונה הזאת תואר לא יגיע, אבל עוד שנה מהיום, עם עוד שתי שחקנים, ו-ולנסיה יכולה להיות בדרך הבטוחה להיות אחת מאריות אירופה.

11. Quique_Flores Member

רבאק, שישחררו אותו, אני גם לא מבין למה שאז'אלה לא ישחק אם הוא יישאר, אפילו 10% מהיכולת שלו שווים יותר מהיכולת של דוד נבארו האפס הזה

12. EL Capitan Member

דבר ראשון, נבארו לא אפס, כמו שגם מורטי ואחרים ממש רחוקים מלהיות אפסים. שתיהם שחקנים מצוינים בשביל רוטציה לקבוצה גדולה ולרמות הגבוהות. אצל נבארו, כשהוא קיבל את ההזדמנויות הראשונות האמיתיות שלו בולנסיה, הוא פישל בעמדת המגן השמאלי, אבל ממתי שהוא עבר למלא את עמדת הבלם, כשבולנסיה היו צריכים אותו בגלל פציעות וכו', הוא עושה את זה בצורה מצוינת. הבעיה שלו יחסית לבלם היא גובה.

13. ARSI Member

אני לא חושב שמוריינטס שחקן גרוע שכובש רק במצבים כאלו, אבל אני לא בטוח שהוא קנייה טובה אחרי היכולת החלשה בליברפול ובריאל. למעשה מעונת 04\03 בה היה במונאקו, הוא לא היה טוב. צריך גם לקחת בחשבון שהוא לא בן 20. אני מקווה שאני טועה ושנראה ממנו הרבה שערים ותרומה.

14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

טבאנו הוצג בקבוצה

http://www.valenciacf.es/images/noticias/tavano23ag2006.Xxx
    http://www.valenciacf.es/images/noticias/tavano23ag2006c.Xxx

15. Raulito Madridista

ולנסיה רכשה את חואקין במחיר מציאה של 24 מליון יורו! (לכתבה המלאה לחצו על ההדגשה)

וולנסיה רשמה התחזקות משמעותית בקיץ עם רכישתו של קשר בטיס ונבחרת ספרד, חואקין סאנצ'אז, שהיה נראה שגם את הקיץ הזה הוא ייסגור בבטיס וימשיך בקבוצת נעוריו. לאחר שקאפלו הצהיר בתחילת הקיץ שהוא רוצה את חואקין היה נראה שריאל בדרך לרכישתו, אבל הוא ירד מהפרק כזכור. וולנסיה שהייה הקבוצה היחידה שרדפה אחריו כל הקיץ וכשלה בניסיונות קודמים להביא אותו, רוכשת את אחד הקשרים הטובים בעולם ומחזקת את אגף ימין שלה. 24 מליון יורו תקבל בטיס, לאחר שהקבוצה הצהירה שהיא מוכנה למכור את חואקין ב28 מליון יורו, למרות שסעיף השחרור שלו עומד על 64 מליון יורו. חואקין וויסנטה באגפים זה מפחיד, באמת שמפחיד, אבל ויסנטה יכול להיפצע בכל עת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

כמה שאני עצוב לדווח על הידיעה הזו, כל-כך רציתי שהיא יהיה בריאל מדריד היורש של לואיס פיגו, בקבוצה שהוא אוהד. אין מה לעשות, ככה זה. כל הכבוד לוולנסיה על רכשת נפלא, אני לא יודע אם לאחל לו שיצליח שם, בכל מקרה. התקדמות של חואקין, טוב מאוד בשבילו שהוא לא נשאר בבטיס ועבר לקבוצה גדולה ששם יוכל להראות לכולם את היכולת המצויינת שלו וגם לזכות בתארים, למרות שהיה לו גביע ספרדי בבטיס. חואקין שחקן שצריך לאיים על אליפות ולזכות בתארים יותר רציניים. אסור להספיד את וולנסיה העונה.

http://www.marca.com/fotos_primera/betis/joaquin_celebra060606.Xxx

עוזב את הירוק של בטיס ועובר לכתום של וולנסיה.

נערך לאחרונה ב: ‏24/8/06