מה שצפיתי בהפסד לסוסיאדד, דני פארחו משלם את המחיר ולא מוזמן לסגל. עוד שחקן שאונאי אמארי החליט להרוס בולנסיה, כמו שעשה עם עוד כמה בשנים האחרונות, פשוט בושה וחרפה, פארחו היה רחוק מלהיות גרוע נגד סוסיאדד והבן אדם מוריד לו את הביטחון לאפס. פשוט לא יודע לשלב שחקנים.
רק אני לא מבין לעזאזל מה ג'ורדי אלבה עושה בנבחרת ולמה בדיוק ברצלונה מעוניינים בשחקן הזה?!? אפילו בולנסיה לדעתי הוא לא צריך לראות הרכב, פשוט שחקן הגנה חלש (עם כל הכבוד ליכולת ההתקפית הסבירה שלו)
מחר ב22:00 המשחק הראשון של חצי גמר הגביע ולנסיה מול בארסה. בפעם האחרונה שולנסיה זכתה בגביע (2008) היא הדיחה בחצי גמר את ברצלונה, נקווה שגם הפעם אותו תסריט.
לא נראה לי שמישהו בולנסיה בוכה על המכירה הזאת או על המכירה של וייה... גם על סילבה לא בכו בזמנו פשוט אף אחד לא יהפוך לאחד השחקנים הטובים בעולם בסיטי... עדיין ולנסיה הרוויחה הרבה יותר מאשר הפסידה
חחחח...לכל אחד יש פה שלדים בארכיונים אדון "פרוטי יותר טוב מדי מריה שלא יכול לעבור שחקן באחד על אחד" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
זה בסדר אליאס, לפני כמה שנים הוא גם טען שבלאטי יותר טוב מדני אלבס שהיה בסביליה, ויש עוד עשרות כאלה עם תבדוק בארכיון. אני אגב, עומד אחרי המילים שלי על מאטה, צ'לסי ביחד איתו עוברת העונה את אחד העונות החלשות שלה בעשור האחרון, והכי חלשה שלה מאז שהגיע אברמוביץ', מאטה אומנם נתן כמה משחקים טובים בתחילת העונה אבל גם כרגע הוא לא הצלחה כל כך גדולה שם. ולנסיה בלי מאטה עדיין שומרת על המקום השלישי, אומנם כרגע היא במשברון, אבל עד לפני שבועיים היא עמדה באותו קצב צבירת נקודות כמו בעונה שעברה, וגם קיבלה 30 מיליון יורו שממשיכים לייצב אותה כלכלית ואיצטדיון חדש שבדרך.
אף פעם לא טענתי שבלאטי יותר טוב, טענתי שאני מעדיף אותו על פני הצוללן האידיוט הברזילאי שלך. אף פעם לא הבנת עיברית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx רק אידיוט ועיוור לא יראה את העבודה המדהימה של מאטה בצ'לסי. הוא הדבר היחיד הטוב שקורה שם. ביחד עם רומאו כמובן...
רק אידיוט ועיוור יכול להעדיף למל"מ כבלטי על פני שחקן חשוב מאין כמותו כמו דני אלבס. רוצה שנספור יחד בכמה תארים של הקבוצה האהודה עליך "הצוללן הברזילאי האידיוט" היווה צלע משמעותית? אתה כזה מוזר. אני לא מבין איך אתה מסוגל לצחוק על מישהו (כלשהו, לא משנה אפילו מי זה) בגלל הודעות מעברו, בעיקר כאשר הן מוצדקות גם היום. מאטה לא שווה שלושים מיליון בשום יקום, בטוח לא בשלנו אם כל כך רע לך עם דני אלבס אתה מוזמן לעבור לאהוד את ויטוריה גמיירש או איפה שבלטי לא נמצא כיום
אתה מדבר על צלע משמעותית, כאשר בלאטי בעצמו נתן לך גביע אירופה. אתה תוקף אותי סתם, כי לא אמרתי מדוע אני מעדיף את בלאטי על אלבס, חשבת שאולי זה לא מסיבות מקצועיות, אלא אישיות? כאישיות אני אוהב יותר את בלאטי. למרות שבהחלט אפשר להיכנס לסיבות מקצועיות, כי סה"כ בלאטי לא נהנה מקבוצה שדורשת מהמגנים שלה לעלות למעלה כמו אלבס, לבלאטי בחיים לא היה חופש התקפי כמו לאלבס. הכפיות טובה שלך כשאתה מדבר על שחקני עבר מעוררת אצלי את רפלקס ההקאה. תעבוד על זה נ.ב הוא פרש מכדורגל
אמארי מצא קורבן חדש, פאבלו הרננדז מחוץ לסגל מחר בפעם השנייה בגלל ''החלטה מקצועית''. כזכור גם נגד בארסה הוא נעדר מהסגל מאותו סיבה. כמובן גם פארחו, ריקרדו קוסטה שוב מחוץ לסגל, ודאלברט בסגל. חתיכת מאמן פח אשפה.
ליגה אירופית: ולנסיה מנצחת בחוץ את סטוק 1:0 משער של מהמט טופל בדקה ה36. הגומלין בחמישי הבא (23.2) במסטאייה (המשחק המרכזי של ספורט 1). ההרכב שפתח: גוייטה. מת'יו, דלברט, ראמי, ברונו (*מיגל). טינו, טופאל. פיאטי (*ברנט), ג'ונאס, פגהולי. אדוריז (*סולדאדו). פאבלו הרננדז שוב מחוץ לסגל, לא ברור למה...
בהחלט ניצחון מרשים של ולנסיה, שהייתה הרבה יותר טובה מסטוק, ולולא החמצות התוצאה הייתה נגמרת גבוה יותר, במגרש אנגלי קשה מאוד שגם הקבוצות הגדולת באנגליה מתקשות. שער אדיר של טופאל, פשוט אדיר, שאני מקווה שיעלה את מעמדו בקבוצה, טופאל העונה לא משחק מספיק, בעונה שעברה הוא היה מצויין בעונתו הראשונה בקבוצה, והעונה אמארי די מתעלם מימנו ומעדיף את אלבלדה לרוב, אני אוהב את דוויד אבל הוא בן 35 והגיל עושה את שלו, טופאל קשר אינטינלגני, אגרסיבי, מחסה שטחים רבים, בועט מצויין ומחזיק טוב מאוד את האמצע, אני מאוד אוהב את השחקן הזה, והגול היום...ואוו! ההרכב שעלה היום הוא אולי ההרכב הכי חזק של ולנסיה, להוציא את דאלברט החלש שרואיז וריקדו קוסטה עדיפים עליו בהרכב, או את מיגל במקום ברונו(שעדיף על בארגאן לדעתי). אומנם באנגה בספסל, ואני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל אני מעדיף את טינו קוסטה כיום, באנגה נראה רע מאוד בתקופה האחרונה, וטינו פשוט פנטסטי, גם נגד גיחון וגם היום, העובדה שלו באמצע, הבעיטות שלו מרחוק, אמארי צריך לעשות רוטצייה בינהם או לשחק אפילו עם שתיהם. תמיד שולנסיה משחקת עם קיצוני בשמאל ומאת'ייה כמגן היא נראת טוב יותר, היא פירקה בהרכב כזה את גנט 7-0 בבית וזה לא רק בגלל שגנט קבוצה חלשה, נמאס כבר שאמארי משחק עם מאת'ייה ואלבה בשמאל, ולנסיה נראת הרבה יותר טוב שמאת'ייה משחק כמגן ויש קיצוני טיבעי בשמאל. אלבה הוא מבחינתי המאטה החדש, עוד אוברייטד ששמו בתקשורת לא מפסיק לעלות, עוד שחקן בינוני שעושים מימנו הרבה יותר מימה שהוא, סה''כ עם שער אחד העונה ובישול אחד בלבד, מאת'ייה עדיף עליו כמגן, וכקשר שמאלי הוא לא מספיק אפקטיבי, אני מעדיף בהרבה את פיאטי או פאבלו בשמאל.