ברוך הבא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx יש פה לא מעט מביני עניין שאוהדים את ולנסיה ככה שמצאת את המקום הנכון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx הדיווחים לעזיבתו של וייה הם בעקבות ה"ריב" שנוצר בינו לבין מסי..שני החשקנים כולל המאמן הכחישו את זה וטענו שהיחסים ביניהם נפלאים אבל הסיפור הזה בנוסף לכך שוייה כבר לא מקבל דקות כמו בשנה שעברה ובפתיחת העונה גרמו לספקולציות לעלות... אני אישית גם חשבתי שוייה לא ימשיך בברצלונה (כל מי שלא סוגד למסי עוזב בסופו של דבר) ואני אם הייתי אוהד את ולנסיה לא הייתי רוצה את וייה בקבוצה, עם כל הכבוד אליו סולדאדו מוכיח כמה הוא לא פחות טוב ומבחינה סטטיסטית הרבה יותר טוב..מאז שוייה עזב הקבוצה התחזקה ורק מתקדמת ככה שאין סיבה להחזיר אותו אלא אם כן זה במחיר נמוך
במחיר של 30 מליון לא הייתי רוצה אותו, הוא כבר לא חד כמו פעם וסולדאדו מציג יכולת טובה מאוד, במחיר של 20 מליון פחות או יותר יש על מה לחשוב, אבל לפי דעתי הוא לא ירצה לחזור אחורה ובכלל ירצה לשחק באנגליה. לא מאמין שהוא יחזור למסטאייה.
אני גם לא מאמין שברצלונה תסכים לשחרר אותו תמורת פחות מ-50 מיליון יורו, אתם צריכים לזכור שמדובר פה בברצלונה שמדביקה תג מחיר של 90 מיליון יורו לכל ילד שעובר את גיל 18, אבל נגיד והמחיר לא היה משנה פה כ"כ, הייתם מסכימים לראות את וייה בולנסיה כמשל? האם לדעתכם זו קפיצת המדרגה שולנסיה צריכה על מנת לעבור באמת למגרש של הגדולות ביותר? תארו לכם חלק התקפי שכזה: ---------טופאל--------------- ---------------באנגה--------- ---קנאלס----------פאבלו הרננדז- ---------וייה----סולדדו-------- ועוד בספסל יש את פיגולי, טינו קוסטה, ג'ונאס, פראחו, אדוריז ופיאטי. אני אישית רוצה לראות את וייה בולנסיה אפילו שזה ממש לא ריאלי, לא רק שזה ימעיט מכוחה של ברצלונה, זה גם יגרום לחיזוק משמעותי של הליגה הספרדית ונציגות הרבה יותר מרשימה של ולנסיה באירופה. פה גם וייה נחשב לדמות ראשית בהתקפת ולנסיה ואין לו את מסי או פדרו שיגנבו ממנו כדורים, והוא יכול להביא תפוקה אדירה כשיש לידו את באנגה ואת קנאלס, אך מצד שני, וייה יכול להיות מאוד אגואיסט לפעמים ומהלך כזה יכול לפגוע קשות בסולדדו, ובגלל זה אני שואל שוב, במידה והכסף לא היה הגורם הכי חשוב פה, הייתם מסכימים לראות את וייה שוב בולנסיה?
אין כאן קשר לעלייה או ירידה, וייה לא יחזור לולנסיה כי הוא מיצה את עצמו בקבוצה, וולנסיה שנמצאת עדיין בגירעון לא תשפוך על שחקן 30 מיליון יורו, בטח לא בשלב הזה, הרי המכירה של וייה בגלל הבעיות הכלכליות. זה ספקולצייה חסרת טעם, אין שום סיכוי שדבר כזה יקרה. גם לא ההרכב שרשמת, שהוא הרכב חלומי, אבל אמארי הפחדן לעולם לא ישחק ככה.
לא הבנתם את כוונתי, ניקח את הסיטואציה הזאת כסוג של משל או פנטזיה, בלי שום קשר לכסף או לאיפה עדיף לוייה להיות, נגיד שברוב טיפשותם של וייה וברצלונה השחקן יעבור לעטלפים, כיצד לדעתכם החלוץ יכול להצליח שם? ואני אחזור שוב על השאלות שלי: ו-riquelme1, איך לדעתך וייה יכול להצליח עם כל ההרכבים המשונים והפחדניים של אמארי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
ניצחון חשוב עשינו אתמול. אבל הגולים של סולדאדו הביאו אותי למחשבה של מה נעשה בלעדיו אם הוא נפצע או משהו אין לנו חלוץ
ולנסיה עושה צעד חשוב מאוד לקראת הבטחת המקום השלישי וההידבקות שלה לשתי הענקיות, ולנסיה מוכיחה השנה יציבות בלתי רגילה וגם במשחקים חלשים שלה היא מוציאה נקודות, בזמן שהיריבות שלה למקום בליגת האלופות נראות לא משהו בכלל ולנסיה מנגד ממשיכה לנצח ולנצח ולאגור נקודות.. חשיבות סולדאדו היא עצומה לקבוצה, אני לא רואה סרט שסולדאדו אם יפצע לתקופה לא קצרה הקבוצה תשיג את אותם נקודות כמו איתו, ההשפעה שלו לקבוצה והקילריות שלו גורמים לולנסיה להיות איפה שהיא נמצאת עכשיו והוא לדעתי השחקן שבגללו ולנסיה נמצאת במצב הזה, תוציא את סולדאדו מולנסיה והיא תהיה באותו מצב כמו סביליה/מלאגה/בילבאו
צריך להיות ממש טיפש בשביל למכור שחקן כמו סולדאדו, לא רואה סרט בכלל שולנסיה שוקלים וחושבים על הצעות על סולדאדו
אומנם סולדאדו נמצא בתקופה הכי טובה בקריירה שלו וכמובן שלא נוכל למצוא תחליף ברמה שלו, אבל לכל שחקן יש מחיר ואם תגיע הצעה טובה שתעזור למועדון אני בעד למכור. בדיוק כמו שנאלצנו למכור את מאטה בקיץ האחרון. תחליף ברמה שלו עדיין לא הגיע.
ואם כבר כסף עסקינן. אז לפי ה''אס'' השייח מנסור שרכש את מנצ'סטר סיטי רצה לרכוש את ולנסיה בסמפטמבר האחרון, הוא מאמין שולנסיה פוטנציאלית הקבוצה הכי קרובה לבארסה וריאל ורוצה להפוך אותה לאימפריה אמיתית, ומוכן להוציא על ההתחלה 500 מיליון יורו ולכסות את כל החובות ולשלם את הכסף לאיצטדיון החדש שבפתח. בינתיים הוא קיבל סירוב מההנהלה הנוכחית שבראשה יורנטה שלא רוצים למכור את המועדון, וכתוב שגם אתלטיקו וגם סביליה בכוונת שלו.
לא הייתי מתנגד שיעשה איתנו את מה שהוא עשה מסיטי אבל יאמר לזכות ההנהלה הנוכחית שהיא עושה עבודה טובה ועובדת קשה מאוד בשביל לצאת מהמצב הכלכלי העגום שלנו ורגע הוא ממש הגיש הצעה על השולחן כאילו?או שזה היה רק דיבורים?
אין פה עניין של ניגוד אינטרסים? ובכל מקרה עדיף שישאר באנגליה עם הסיטי שלו, עדיף לולנסיה ולכדורגל הספרדי בכלל שהמצב ישאר כמו שהוא. בלי קפריזות של שייח'ים