ולנסיה 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י yakov_y, ‏16/7/11.

1. riquelme1 Member

פארחו קשר התקפי\קשר מרכזי, פאקו צריך להיות בסגל במקום אדוריז הבינוני.

2. riquelme1 Member

עוד שחקן מספיק לריב אם אמארי אתמול באימון, הפעם זה טינו קוסטה שרב אתמל אם אמארי וכמעט הגיעו גם לעימות פיזי, אמארי צעק על טינו קוסטה שאם לא יתחיל לעבוד יותר הוא ישלח אותו הביתה, טינו הגיב והשתיים התעמתו.

טינו קוסטה שהיה אחד השחקנים החשובים של ולנסיה בעונה שעברה, העונה אמארי החליט גם להרוג אותו והוא בקושי משחק.

כלכך הרבה שחקנים אמארי הסתכסך בתקופה שלו בולנסיה, פעם זה באנגה, פעם מיגל, פעם צ'ורי דומינגז שעזב ואמר שחדר ההלבש של ולנסיה חסר אמביציה לחלוטין(התכוון כמובן למאמנו), פעם זה פארחו שלא מרוצה מתפקידו, עכשיו זה טיו קוסטה.

ואני אסכם את זה בטוקטבק ספרדי: emry esta loco, אמארי הוא משוגע.

3. ValenciaCF Member

לפי האתר GOAL, הקשר השמאלי אנדרס גוארדאדו המקסיקני של דפורטיבו יחתום בולנסיה בתחילת העונה הבאה (יוני).
    נכון זה GOAL, אבל רצו לצרף אותו גם בעונה הנוכחית ולא הצליחו אז זה ניראה אמין...
    http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zo...for-valencia-in
    חבל שלא בינואר.....

נערך לאחרונה ב: ‏29/10/11
  4. riquelme1 Member

חבל שאתה ממשיך להאמין לאתר השיקירי הזה, זה לא אמין ולא נעליים, אין אפילו איזכור בסופר-דפורטה ככה שזה עוד חרטא מבית היוצר של ''גול''.

דווקא מי שנראה יותר קרוב לולנסיה הוא אנטואן גרייזמאן, הכישרון הצרפתי של ריאל סוסיאדד, שהוא אופצייה הרבה יותר טובה מגורדאדו.

גם אינגו מארטינז הכשרון הצעיר על הכוונת.

נערך לאחרונה ב: ‏29/10/11
  5. Valencianista Member

http://www.superdeporte.es/valencia/2011/1...ado/143084.html (כתבה ראשית) + כל אתר של ולנסיה כבר כתב את זה. אבל כן, באתר 'גול' לרוב יש חרטא ואני אישית בכלל לא נכנס אליו.

אני בכלל לא מבין למה הדיבורים עכשיו על שנה הבאה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

6. riquelme1 Member

ולנסיה תעלה בעוד 45 דקות לאחד המשחקים החשובים שלה בשנים האחרונות, נגד לברקוזן במסטאייה.

אחרי שהפסידה במחזור הקודם בגרמניה, ולנסיה נמצאת עם 2 נקודות בלבד מ-3 משחקים, רק ניצחון במסטאייה יתן לה סיכוי לשלב הבא שלברקוזן כבר עם 6 נקודות.

ההרכב:
    אלבס
    מאת'יו, רואיז, ראמי, מיגל
    פאבלו, באנגה, טופאל, פיגולי
    ג'ונאס
    סולדאדו

ספסל: גוויטה, ברונו, אלבה, אלבלדה, טינו קוסטה, אדוריז, ופיאטי

כן, פארחו המסכן שוב מחוץ לסגל, וכבר אין ספק שאמארי לא מחזיק מימנו, ולא מובן לי איך מביאים שחקן ב6 מיליון יורו בלי לשאול את המאמן, או שלא שואלים את המאמן בכלל. גם ריקרדו קוסטה בקטגורית המוחרמים.

7. riquelme1 Member

3-1 לולנסיה, מחצית שנייה נהדרת של ולנסיה נותנת לה את ההובלה, עם שערים של סולדאדו ואדיל ראמי, גול נהדר של סולדאדו מבישול מהאגף השמאלי של מאת'יו הבלתי נלאה, וסולדאדו עם עקב מרשים נותן 2-1, ואדיל ראמי מקרן עושה 3-1 וגומר את המשחק.

מחצית שנייה ראשונה גם בשליטה מוחלטת של ולנסיה, ושער מהיר ומצויין של ג'ונאס גוטיירז בדקה הראשונה, אבל אז שוב חור בהגנה כמו נגד חטאפה וקיסליינג ניצל את זה.

אבר באנגה נפצע בדקה ה20, פציעה שנראת די רצינית, אבל טינו קוסטה שסוף סוף נכנס החליף אותו מצויין ועשה עבודה אדירה באמצע ביחד עם טופאל.

ניצחון סופר חשוב לולנסיה, שעכשיו עם 5 נקודות, לברקוזן עם 6, וצ'לסי שמסיימת בתיקו מפתיע בבלגיה עם 6 נקודות גם היא.

ולנסיה צריכה לנצח את גנק בבית במחזור הבא, ולעשות תיקו בסטאמפורד ברידג' והיא כנראה תיהיה בשלב הבא.

8. Valencianista Member

באנגה בחוץ בין 4 ל-6 שבועות, לא יטול גם חלק במשחקים של הנבחרת במוקדמות המונדיאל.

אני מעריך שניצחון על גנק יעשה את העבודה ויעלה אותנו לשלב הבא.. אבל גנק לא פראיירים ולא מדובר במשחק קל (במיוחד לאחר שעשינו איתם תיקו בחוץ).

9. yakov_y YNWA

אני מפספס הרבה משחקים של ולנסיה העונה, אפשר קצת עידכונים על העונה עד עכשיו וגם כמה שאלות, למה גויטה פותח בליגה ואלבס באלופות? מה עם המגן הימיני החדש? איך טופאל כקשר אחורי, מפתיע או עדיין מאכזב?

10. Iker Casillas משתמשים של כבוד היכל התהילה

עונה לא רעה הייתי אומר שיש לולנסיה, יש לה סגל טוב מאוד למרות שמכרה הרבה שחקנים, והיא צפויה לגמור גם העונה במקום השלישי, למרות שזה תלוי האם לבאנטה תמשיך להיאבק על מקום בצמרת היא שהיא תרד כמה מקומות בטבלה. היו לה כמה משחקים מאוד לא טובים בליגה ובאלופות, הרוב זה בגלל המאמן אמארי שעושה הרבה טעויות בבחירת שחקנים שיתאימו להרכב/מערך. הוא לא סופר את פארחו ואת ריקרדו קוסטה שאני מעדיף אותו על רואיז שעדיין לא ברמה הגבוהה. גם טינו קוסטה ופיאטי צריכים לקבל יותר הזדמנויות. היא קבוצה מאוד לא יציבה שסובלת מהרבה פציעות, ויש לה עוד עבודה לעשות בהמשך העונה. במשחקים האחרונים היא מראה יותר יציבות ויכולת טובה, לאחר שקרטעה לפני זה. אני מאמין שגוויטה פותח בליגה כשאלבס בגלל רוטציות, למרות שלדעתי דייגו אלבס צריך לשחק בהרכב באופן קבוע כי הוא מציג יכולת מעולה וטובה יותר מאשר של גוויטה. אני לא בטוח למי התכוונת כשאמרת המגן הימני החדש, אבל אם התכוונת לאדיל ראמי, אז הוא בכושר טוב מאוד ועושה עבודה מעולה בהגנת ולנסיה מתחילת העונה (אם נוציא את ה3-4 מול סנטאנדר), ובהחלט יכול להחזיק את ההגנה שלה במשך השנים הבאות. מהמט טופאל נפצע וחזר רק לא מזמן (תקנו אותי אם אני טועה), כך שאני עדיין לא רואה לנכון לתאר את העונה שלו עד עכשיו. את כל זה אני אומר על סמך משחקים מסוימים שראיתי, יכול להיות שהיו משחקים שמה שקרה בהם לא מתאים למה שכתבתי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/11/11
  11. ValenciaCF Member

בקשר למגן הימני הוא התכוון לאנטוני בארגאן, הוא עדיין לא פתח בשום משחק רשמי, קיבל רק 30 דקות בהפסד 1-0 מול סביליה.

12. riquelme1 Member

איקר, תענוג לקרוא את ההודעה שלך, ובכלל את ההודעות שלך, תמשיך לכתוב יותר!

לגבי טופאל, הוא כמו שאמרת הוא היה פצוע, אבל שהוא משחק הוא עושה עבודה טובה, נגד לברקוזן הוא עשה עבודה נהדרת באמצע, ובכלל הוא הקשר האחורי הכי טוב בסגל של ולנסיה, אם כל הכבוד לאלבלדה האגדי, הוא כבר ירד ביכולת ונוטה להפצע, והטורקי הוא המחליף האולטמטיבי שלו.

13. Haimazulay06 Member

חדשות מצויינות לאוהדי ולנסיה!

אנדרס גוארדאדו,הקשר ההתקפי המצויין של דפורטיבו לה קורוניה ונבחרת מקסיקו שהיה מאוד קרוב לחתימה בספורטינג ליסבון בסופו של דבר חתם בולנסיה!

החתמה מצויינת של ולנסיה,הוא השחקן שבדיוק ישלים את החלק החסר שבו שיחק מאטה!

http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zo...for-valencia-in

:aaa021:

נערך לאחרונה ב: ‏4/11/11
  14. riquelme1 Member

כמה תובנות מהמשחק של ולנסיה היום:

- אם היה לי קצת אופטימיות לגבי דני פארחו, היום כבר כמעט הם לא קימות. כל כך הרבה ציפיות היה לי מהשחקן הסופר מוכשר הזה, אבל הקנייה הזאת בפירוש של ההנהלה שהוציאה עליו 6 מיליון יורו, ואמארי לא מחזיק מימנו בגרוש, 2 משחקים הוא שיחק מ12 משחקים ובכולם הוחלף כחילוף ראשון, גם שקאנאלס ובאנגה פצועים הוא לא מקבל שום צ'אנס, וכנראה שבינואר הוא כבר יעזוב לקבוצה גדולה אחרת כמו ארסנל שרוצה אותו או איזה בנפיקה ואז יבינו איזה כשרון ולנסיה ביזבזה, או יותר נכון אמארי ביזבז.

- אדוריז וסולדאדו לא יכולים לשחק ביחד, הם דומים מידי ודורכים אחד לשני ברגליים, כבר בענה שעברה ראיתי את זה, ועכשיו נותר רק להצטער שקווין גאמיירו לא חתם בקבוצה, שעושה חייל בסן ג'רמין הוא החלוץ המושלם לשחק ליד סולדאדו, קטן, זריז וגולר ענק. גם ג'ונאס דומה להם, אבל הוא טכני יותר וגם עדיף על אדוריז הבינוני בהרבה.

- לא הרגשתי את החיסרון של באנגה, טינו קוסטה מקבל הזדמנות(חבל שרק בגלל פציעה של אבר), והיה מספר אחד במגרש, בישול אדיר לאלבה, גול יפה מבעיטה חופשית והמון עבודה באמצע. גם אלבלדה היה טוב.

- סופיאן פיגולי כשרון ענק, והיום הוא גם הראה את זה אם כמה מהלכים לא מהעולם, אמארי ממשיך לתת לו צ'אנסים ובצדק, הוא גם היה חייב לכבוש שער אחרי מהלך גדול, אבל הוא 'נבהל מעצמו', זה בסדר הוא עוד צעיר וילמד.

-אנטוניו ברגאגן שהחליף את ברונו, מגן חביב מאוד, אבל פרווה קצת, הגנה הוא עושה לא רע למרות כמה חורים, וגם להתקפה הוא עולה לא מעט ויש לו את היכולת אבל ההרמות שלו צריכות שיפור דחוף, היה לו כמה מצבים שהיה לבד לגמרי וההרמות לא עלו או שפגעו בחשנקי לבאנטה. עדיף על ברונו, אבל מיגל עדין מספר אחד בעמדה הזאת.

יש לולנסיה כל כך הרבה כשרון, שגם חיסרונות של באנגה וקאנאלס לא משפיעים עלייה, ואפילו שטופאל, פיאטי, ג'ונאס ופאבלו יושבים בספסל,ף אם קצת יותר תעוזה, והחלטות טובות יותר של אמארי היא הייתה הרבה יותר קרובה לבארסה וריאל בסיום העונה, את המקום השלישי הם יקחו די בקלות, אלא םא לא יקרה משהו באמת יותא דופן.

15. Valencia_MyLove Member

לדעתי חייבם להתחזק בחלוץ בינואר ולשחרר את אדוריז שממשחק למשחק רק ניהיה יותר חלש,מהמשחק חוץ נגד שאלקה בעונה שעברה הוא פשוט בלתי נסבל בעיניי.

ההגנה שלנו שבעונות הקודמות הייתה הבעיה העיקרית שלנו העונה נראית בסדר גמור ועם עוד חיזוק בעמדת המגן הימני תיהיה לנו הגנה שלא תבייש אף קבוצה באירופה.