ולנסיה 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י yakov_y, ‏16/7/11.

1. riquelme1 Member

טוב אחי

שחקן רוטציה, הוא פתח העונה בשתי משחקים עם אינני טועה, הרבה בגלל הפציעה של מהמט טופאל ואלבלדה.

2. ValenciaCF Member

ולנסיה הוגרלה מול קאדיס בשלב 32 האחרונות בגביע המלך.

3. yakov_y YNWA

4. riquelme1 Member

יש לי רק דבר אחד להגיד על ההפסד של ולנסיה היום, אונאי אמארי הוא מאמן אפס מאופס, שלא יקח את ולנסיה לשום מקום.

ולנסיה עם הפסד 2-1 בלברקוזן, ואחרי שעלו להיתרון מוקדם 1-0, ושוב הקבוצה של אמארי מראה חוסר אופי, רכות, וחוסר מחץ ומפסידה. ולנסיה עם רגל וחצי מחוץ לצ'מפיונס ורק נס יעלה אותה לשלב הבא.

איך טינו קוסטה אחד השחקנים הכי טובים בקובצה בעונה שעברה לא בסגל, איך פארחו שוב לא בסגל, למה שוב מאת'יו פותח כקיצוני, הוא לא הבין כבר שזה עבד לו פעם אחד נגד בארסה בלי צד ימין ולא יעבוד לו תמיד?

נמאס, פשוט נמאס מהמאמן הזה.

5. Joaquin Member

ולנסיה שיחקה נפלא במחצית הראשונה ואז היינו כבר צריכים לגמור את המשחק. מהמחצית השניה מאוד חששתי ובצדק,שוב פעם חוסר אופי.
    הרכב לא ממש טוב של אמארי,טינו קוסטה היה חייב לשחק המשחק במיוחד שאלבאלדה נראה דיי תשוש במחצית השניה.
    עכשיו לא ברור איך הקבוצה תעלה לשלב הבא,כי עם האופי הנוכחי של הקבוצה יש סיכוי גדול שהם יפסידו אפילו לגנק בבית.

6. riquelme1 Member

השורה התחתונה, הספיק ללברקוזן 20-30 דקות טובות בשביל לנצח את ולנסיה, בדיוק כמו נגד שאלקה בעונה שעברה, אותם דברים שחוזרים על עצמם ב-4 שנים של אמארי בתפקיד, במצבי לחץ, ולנסיה לא מתפקדת, אפילו המאמן של באייר לברקוזן, אמר, ''גם במחצית הראשונה ראינו כמה ולנסיה פגיעים''.

ולנסיה חייבת לנצח את כל ה-3 משחקים שנותרו לה, למזלה יש לה שתי משחקים במסטאייה אבל משחק חוץ נגד צ'לסי, שם נקודה יהיה סוג של נס. וגם את לברקוזן בבית אני לא בטוח שהיא תנצח.

7. Haimazulay06 Member

על מה אתה מדבר?!

אמרי מאמן מצויין,פשוט יוצא מידי פעם שהוא בוחר את ההרכבים או עושה שינויים לא נכונים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

8. yakov_y YNWA

רק עכשיו שמתי לב להודעה הזאת.

אני לא קשור לענף?! אתה עושה צחוק, מביא לי סרטון מיוטייב, אני יכול להביא לך סרטון של כל שחקו אפס ביוטייב ולעשות אותו מסי ורונאלדו, מבין, גם אני יכול לעשות את זה לעצמי.

צ'ורי חרא של שחקו, לא כבש אפילו שער ליגה אחד בולנסיה וכל פעם ששיחק עשה רק רע או שלא עשה כלום, אם הוא כזה שחקו איך הוא נכשל בולנסיה ולא הצליח לכבוש? אני זוכר שגם נדב יעקובי צחק עליו לא פעם, גם הוא לא קשור לענף? פתטי.

9. riquelme1 Member

נדב יעקבי בלבלן מוח, שלא מפסיק לברבר שטויות, אומנם הוא בעל ידע נרחב, אבל הבנה ששואפת ל-0.

בפעם השלישית, צ'ורי נכשל בעיקר כי לא קיבל מספיק צ'אנסים, הוא ממש לא היה רע כמו שאתה מתאר, אומנם הוא לא הרשים יותר מדי, אבל הרבה פעמיים אמארי שיחק איתו בעמדות שלא לו, כמו למשל חלוץ מרכזי, או בצד ימין שם הוא פחות אפקטיבי.

אתה לא יכול לעשות לעצמך סירטון שאתה כובש 16 שערים מתוך 27 משחקים בליגה הרוסית. צ'ורי לא שחקן על, אבל הוא בטח לא שחקן חרא.

10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

יעקב, הוא יכול להיות שחקן טוב ולא להצליח בולנסיה, כמו שפורלאן חלוץ מצוין למרות הרקורד שלו ביונייטד.

לדעתי הוא לא משהו מיוחד, היה לו שם כילד כמוכשר (אבל הפרסום היה בעיקר מהפציעה), ואח"כ היו לו תקופות טובות יותר ופחות. שחקן נחמד, לא כוכב גדול אבל גם לא חרא.

סה"כ אני חושב שגם אם לא קיבל הרבה הזדמנויות בולנסיה, כשקיבל הוא היה באמת גרוע לרוב ולכן קשה לבוא בתלונות למאמן שלא שיתף אותו לדעתי.

נערך לאחרונה ב: ‏22/10/11
  11. riquelme1 Member

ולנסיה מסיימת אתמול בתיקו נגד בילבאו, ולא מנצחת כבר שלושה משחקים ברציפות, מה שאני רוצה לשאול את אדון אמארי, מתי תיתן הזדמנות לפאקו אלקאסר?

הילד הזה לא מפסיק לכבוש בקבוצה השנייה, אתמול הוא כבש שלושער וכל מחזור הוא מסיים לפחות אם 2-3 שערים, הסטיסטיקה שלו בולנסיה מסטאייה היא נדירה לילד בגיל שלו.

ואמארי עדיין לא מזמין אותו למשחקים, אולי הוא התעורר שהוא יברח כמו איסקו...

12. riquelme1 Member

מכה לולנסיה, סרחיו קאנאלס שנפצע אתמול קרע את הרצועה, ויעדר בין 3-5 חודשיים.

עכשיו אמארי חייב להשתמש בפארחו, ולהתחיל להכניס לעיניינים גם את פיאטי המאכזב.

13. yakov_y YNWA

כבר נהיה עלוב הטענות שלך לאמארי, גם אני לא מת עליו מסכים איתך בדר"כ בטענות שלך כלפיו אבל רבאק, זאת כבר הגזמה, איפה איסקו יישחק בדיוק כשיש לולנסיה סגל כל כך ארוך?!

14. ValenciaCF Member

אתמול ראיתי את המשחק מנצ'סטר סיטי שפירקה את יונייטד 6-1, איזה הופעה של דויד סילבה.. ללקק את האצבעות אין תיאור אחר... שחקן בית של ולנסיה שגדל בקבוצה... אחד המוסרים הכי טובים בעולם! לא יהיה לנו שחקן כזה הרבה זמן....

קנאלס נפצע, יאללה הגיע הזמן של פארחו, ברביעי ולנסיה מול סרגוסה.

נערך לאחרונה ב: ‏24/10/11
  15. Valencianista Member

איסקו כבר לא איתנו, אתה מתכוון לפאקו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

בכל אופן, אני דווקא חושב שהוא יכול להשתלב. הוא פשוט כישרון אדיר (מי שראה אותו במשחקי קדפ העונה או לפעמים רואה משחקים של ולנסיה מסטאייה בטוח יבין למה)!
    זה נכון שהסגל ארוך, אבל כרגע התפנתה העמדה מאחורי החלוץ (בעקבות הפציעה של קאנאלס) שבנתיים פארחו נמצא בה, אבל אני בטוח שאלקסאר יכול לתת לו פייט ואפילו לפתוח מדי פעם. פשוט אסור שמקרה איסקו יחזור על עצמו כי זאת תהיה אבדה גדולה. או פשוט אפשר לשחק עם שני חלוצים, כי ג'ונאס בכל מקרה לא פוגע..

נערך לאחרונה ב: ‏26/10/11