ולנסיה 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י yakov_y, ‏16/7/11.

1. ValenciaCF Member

לפי הMARCA, קוסטה ופארחו בדרך החוצה כבר בינואר. עצוב מאוד שאמרי לא יודע לעשות רוטציות. עכשיו קוסטה ילך מה יהיה? נהיה עם רואיז, ראמי ו..? דלברט?!?
    ופארחו לא קיבל בכלל הזדמנות, כואב לי עליו.

2. riquelme1 Member

שוב פעם אמארי מוכיח שהוא לא יודע לחלק דקות לשחקנים, בדיוק כמו שעשה בעבר עם זיגיץ' שתמיד שיחק הרשים, עם צ'ורי דומינגז שאמארי פשוט התעלל בוא מאז שהגיע מקאזאן בתור שחקן העונה ברוסיה ומלך השערים, עם מנואל פרננדס שעזב לבישקטאש ועוד אין ספור דוגמאות.

אמארי פשוט מתסכל שחקנים ולא יודע לעשות חלוקה של דקות ורוטציות.

ריקרדו קוסטה התתבטא בתקשורת ובטוויטר שלו ואמר: ''אני משחק בדיוק כמו בעונ שעברה, ואני לא מבין למה אני לא משחק''. חוץ מהמשחק הראשון נגד סאנטנדר קוסטה לא ראה דקה של דשא, ומאז משחקים רק ראמי וויקטור רואיז, אז נכון שויקטור רואיז כשרון מצויין, אבל למה לא לעשות רוטציות ולתת גם לריקרדו קוסטה מי שהיה הבלם מספר אחד של ולנסיה בעונה שעברה, והיה עוגן ההגנה?

לגבי דני פארחו זה בכלל שערורייה, השחקן רכש היקר ביותר של ולנסיה בקיץ(אותו מכיר כמו אדיל ראמי), ב6 משחקי ליגה לא ראה דקה אחת של דשא ורוב הפעמיים ישב ביציע, ושיחק רק 45 דקות נגד גנק בליגת האלופות, השחקן עצמו סופר מתוסכל וממש לא ציפה שזה יהיה המצב, לפי התקשורת בולנסיה אמרו שהוא ממש לקח קשה שלא היה בסגל גם נגד גראנדה.

שוב, נכון שלולנסיה ישסגל ארוך, אבל אמרי לא יודע לחלק דקות, למה לא לתת לפארחו לשחק במקום באנגה משחק אחד או שתיים ולתת קצת מנוחה לארגנטינאי, או לתת להם לשחק ביחד במערך של 4-3-3.

מי שעוד מתוסכל בזמן האחרון הוא טינו קוסטה, שלא היה בסגל למשחקים נגד צ'לסי וגראנדה, ואמר שהוא מאוכזב מאוד. מי שהיה אחד השחקנים הטובים של ולנסיה בעונה הקודמת.

בקיצר, החוסר יכולת של אמארי לשלב שחקנים ולתת להם דקות, פוגעות בקבוצה ובמורל, שחקנים מתוסכלים ובסופו של דבר ימאס להם כמו זיגיץ', דומינגס ופרנדס בעבר וגם הם יעזבו. ריקרדו קוסטה ופארחו הם בעלי המשכורת מהגבוהים בקבוצה, זה עוד סיבה לתת להם לשחק.

בקיצר, אמארי שוב מוכיח כמה הוא אידיוט, וזה יהיה חבל ביותר עם פארחו יעזוב וגם ריקרדו קוסטה שחוץ מימנו יש רק את דאלברט כמחליף.

ולחדשות קצת יותר טובות, ז'רמי מאתייה מקבל זימון לנבחרת צרפת של לורן בלאן.

נערך לאחרונה ב: ‏4/10/11
  3. ValenciaCF Member

4. yakov_y YNWA

דוגמאות גרועות, ניקול זיקיץ' שחקו בינוני מינוס וצ'ורי דומינגס בכלל לא קשור לענף. אונאי אמארי לא התעלל בהם והם צריכים להגיד תודה שהם הגיעו למועדון כמו ולנסיה.

אונאי אמארי מאמן בינוני, אין ספק בזה אבל חייבים להגיד את האמת, עם כל הטעויות שהוא עושה הוא מוכיח את עצמו ובגדול בולנסיה, אין שום סיבה לפטר אותו למרות שאם אני לורנטה אני עכשיו מחזיר את רפא בניטס למועדון.

5. ilia1 Member

אין לכם מושג אמארי מאמן ענק שהחייה את ולנסיה מהתקפוה השחורה של קומאן ומחזיר אותה לימיה הגדולים

6. WaynelolRooney Member

אמארי מאמן מצוין!
    אני לא מבין מה יש לכם ממנו....
    תראו איזה דבר גדול הוא עשה-
    הוא מכר את 3 הכוכבים הגדולים של ולנסיה-דויד וייה,דויד סילבה וקרלוס מרצ'נה והביא במקומם שחקנים בינוניים משהו שהם לא באותה רמה-רוברטו סולדדו(כיום הדברים שאמרתי ממש לא נכונים),אריס אדוריץ ואני לא זוכר את השאר....
    אבל העניין הוא שהוא בנה ולנסיה קבוצתית שכבבשה יותר שערים מולנסיה בעידן וייה-סילבה.
    בנוסף לכך,אם תשימו לב שהוא מביא שחקנים צעירים ומוכשרים במחירים לא גבוהים.
    אני לא מהאלה שאוהבים להלל את ברצלונה(בלשון המעטה)אבל אל תשכחו איזה בעיות שנה שעברה הוא עשה לברצלונה.הוא היה הראשון שחשב על לפתוח עם 3 קשרים באמצע נגד ברצלונה(וא"כ מוריניו עשה זאת גם וזכה בגביע...).
    גם תחשבו איזה רכשים הוא עשה הביא שחקנים די אלומוניים והפך אותם ל"כוכבים עולים" למשל-רוברטו סולדאדו,אבר באנגה,טינו קוסטה,מהמט טופל ועוד!

7. yakov_y YNWA

תקראו את התוגבות של riquelme1 ותבינו למה אמארי מאמן בינוני. אומנם riquelme1 מגזים בטירוף כשמציין בכל הודעה שאמארי מאמן בינוני אבל הוא די צודק אבל כמו שאמרתי אין שום סיבה שבעולם לפטר את אמארי שעושה עבודה גדולה עם הרבה (!) טעויות אבל אם אני לורנטה אני מחזיר עכשיו את בניטס למועדון.

8. riquelme1 Member

סולדאדו, באנגה, ועוד כמה שחקנים שהוא הזכיר רחוקים מלהיות שחקנים אלמוניים, באנגה הגיע בפאקינג 20 מיליון יורו, וחוץ מיזה אמארי הוא לא האחראי על הרכש בולנסיה, השחקנים שבאמת הוא לחץ להביא הם ברונו ואדוריז, זה די אומר הרבה.

לזכותו של אמארי יש לציין שהוא משתפר עם השנים, לעומת שנים קודמות שהוא היה עושה טעויות עוד יותר קריטיות.

9. WaynelolRooney Member

בסופו של דבר כיום ולנסיה מועדון דרג ב' ולא דרג א' והיא משחקת בליגה של ריאל וברצלונה והיא שנתיים ברציפות סיימה במקום השלישי.אז אולי הדרך לא הכי טובה(מבחינת אמארי לא מבחינת הקב' היא משחקת מצוין)אבל בקב' כזאתי בליגה כזאתי התוצאה עולה על הדרך.

10. xavi6 Member

אני חושב שאתה לא קשור לענף...

נערך לאחרונה ב: ‏12/10/11
  11. riquelme1 Member

עזוב ירדן, מאז שצ'ורי הגיע ככוכב הכי גדול ברוסיה לולנסיה אמארי לא האמין בו, או שהוא נתן לו לשחק בתפקידים שהוא לא מתאים כמו כחלוץ מרכזי, או בצד ימין שם הוא פחות אפקטיבי, וגם שנתן לו תמיד היה מחליף אותו.

צ'ורי פיספוס גדול בולנסיה, לא שהוא שחקן כזה מדהים, אבל הוא יכל לתרום הרבה יותר מימה שהוא תרם, או שלא תרם כמעט בכלל.

12. Haimazulay06 Member

הכי מאכזב אותי בולנסיה זה שהנהלת ולנסיה לא מחפשת משקיע ויתרום והרבה לקבוצה כי לא יכול להיות שבכל עונה יש כוכבים חדשים בקבוצה ובכל סוף עונה שהם בשיא אז מוכרים אותם וקונים שחקנים פחות טובים,איך אפשר ככה להגיע לליגת האלופות בכל עונה?

ולדעתי יו"ר ההתאחדות הספרדית צריך להטיל וטו על ריאל ובארסה שיגביל להם את כמות השחקים שהם יכולים לקנות כי זה לא יכול להיות שככה בתוך 10 שנים הליגה הספרדית מאבדת מערכה ומכבודה וכך גם ולנסיה נהיית פחות טובה ודפורטיבו לה קורוניה וסלטה ויגו כבר הרבה מאוד שנים שכבר לא היו כאלה מצויינות ורק ריאל ובארסה נשארו בטופ הספרדי והאירופאי,למה רק האימפריות הללו שארו גדולות וכל שאר הקבוצות הספרדיות נהיו קבוצות בכירות רגילות כאלו שלא מאיימות עליהן?

ואני פשוט בהלם שעדיין עד היום הליגה הספרדית נשארה במקום השני בדירוג אופ"א מבחינת ליגות!

נערך לאחרונה ב: ‏12/10/11
  13. riquelme1 Member

אפשר, עובדה, ולנסיה כבר שנתיים ברציפות מסיימת במקום השלישי המוביל אוטמטי לליגת האלופות.

מימה אתה בדיוק בהלם, שמשנת 2000, עד 2010 ספרד מחזיקה ב-4 זכיות בגביע אופ''א\ליגה אירופאית, ומביאה 6 נציגות לגמר של המפעל השני בטיבו באירופה, שויאריאל ודפורטיבו לה קורניה מגיעות לחצי גמר ליגת האלופות, שכמעט כל עונה יש נציגה ספרדית שהיא לא בארסה בשלב הפליאוף בליגת האלופות?

14. Haimazulay06 Member

ניסים,אבל אתה שוכח שהליגה הספרדית מאז שחלק ממועדוני הפאר הספרדיים כמו ולנסיה ולה קורוניה איבדו את כוכביה הגדולים,הליגה כבר נעשתה פחות טובה והליגה הגרמנית נתנה פוש חזק לליגה!

15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מה מעמדו של מאדורו העונה?