הסגל למשחק מול גנק: גוייטה, אלבס. מיגל, ראמי, ר.קוסטה, רואיז, מת'יו, אלבה. אלבלדה, מדורו, טופאל, באנגה, פגהולי, פארחו, פיאטי, פאבלו, קנאלס. אדוריז, סולדאדו.
הלוואי שנפרק את גנק מחר! קבוצה חלשה מאוד וגם עדיין כואב על ההדחה זה פשוט לא יוצא לי מהראש ניצחון גדול של ולנסיה מחר ינחם אותי קצת
ההרכב של ולנסיה היום: דייגו אלבס מאת'יו, רואיז, ראמי, מיגל פיאטי, באנגה, טופאל, פיגולי פארחו סולדאדו כפי שרואים, שינוי גדול מהמשחק נגד אתלטיקו, פיגולי ופארחו בהרכב אחרי שלא היו אפילו בסגל נגד אתלטיקו, אלבס פותח במקום גוואיטה. אני אוהב מאוד את ההרכב הזה עם זה באמת יהיה במערך שנתתי כאן.
אבל למה לעשות ניסויים במשחק כזה? אני לא אומר שזה לא הרכב טוב, אבל ראבק.. משחק ראשון בליגת האלופות ועוד בחוץ. שילך על בטוח עם פאבלו במקום פיגולי שלא שיחק משחק רשמי אחד אף על פי שהרשים בקדם עונה (למרות שבכללי אני חייב להודות שפאבלו זה השחקן שאני הכי אוהב אז זה לא הכי אובייקטיבי לומר את זה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx). גם בנוגע לאלבס ופארחו.. אלבס בכלל עד היום אני לא מבין למה רכשנו אותו (גוואיטה ענק וצעיר) ופארחו שחקן מעולה אבל אולי לשלב בהדרגתיות ולשים את ג'ונאס עם סולדאדו. אגב בנוגע לג'ונאס, למה אמארי לא כלל אותו בסגל? לא ראיתי שהיה כתוב משהו על פציעה.. אם זה בגלל קטע מקצועי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx (העיקר שמדורו בסגל!)
פיגולי חלש בצורה מפחידה, דחוף להכניס את פאבלו במקומו ואת קאנאלס במקום פארחו שגם לא משחק מי יודע מה. עריכה: טוב שאמארי הקשיב לי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx פאבלו מספק את ההרמות מצד ימין והרבה יותר דריבל מאשר פיגולי. והינה עכשיו כמעט גול מהסרטים של רמי עם מספרת למשקוף מהרמה של פאבלו! וואו. ו.. פארחו יוצא כמו שהיה צפוי ואדוריז נכנס, חילוף טוב.
אם אני לא טועה ג'ונאס לא היה בסגל בגלל פציעה במשחק נגד אתלטיקו, שגם הוא יצא החוצה עם אלונקה ובמקומו נכנס קאנאלס. תיקו מאכזב מאוד של ולנסיה בבלגיה היום, משחק שהיא הייתה חייבת את ה-3 נקודות, נגד קבוצה שעוברת עונה די בינונית בלשון המעטה בליגה הבלגית. ראיתי רק את התקציר וניכר שולנסיה שלטה וגם הגיעה ליותר מצבים, אבל הייתה אפאטית ולא מספיק מוחצת. אדוריס הוא חלוץ נחמד, אבל הוא הוכיח כבר בשנה שעברה שלרמות האלה הוא לא ממש שייך, לא שגנק היא רמה יותר מדי אבל חבל שאין חלוץ קצת יותר טוב בספסל, סולדאדו, ג'ונאס ואדוריז הם חלוצים מאותו סוג, ולנסיה צריכה חלוץ עם מהירות מה שאין לה כרגע.
הסגל למשחק מחר נגד ספורטינג גיחון באל מולינון, 19:00: גוייטה, אלבס. בארגאן, ברונו, רואיז, ראמי, מדורו, מת'יו, אלבה. אלבלדה, באנגה, טינו, פאבלו, פגהולי, פיאטי, קנאלס. סולדאדו, אדוריז וג'ונאס. לא בסגל: מיגל, ר.קוסטה, פארחו (מה ניסגר?!), וטופאל. מקווה שהסיבה שמיגל לא בסגל היא רק בגלל מנוחה שאמרי נותן לו, רק שלא יתעלם ממנו שוב, כי ברונו קטסטרופה! בקשר לפארחו זה מקרה מוזר שאין תשובות לאף אחד חוץ מאמרי. טופאל פצוע.
6 מיליון יורו על דני פארחו, ו-3 משחקי ליגה הבן אדם מחוץ לסגל. נגד גנק הוא היה השחקן הכי מסוכן בולנסיה, וגם אחד הטובים לפי מה שהבנתי. אז נכון שהסגל עמוק, אבל בקלות היה אפשר לוותר על ברונו, בראגאן או מדורו. מזכיר לי קצת את מקרה צ'ורי דומינגס, שאמארי לא באמת נתן לו צ'אנס להצליח בקבוצה. לפחות פיגולי בסגל.
הנשיא יורנטה דיבר היום, ואמר שהחובות הכלכלים של המועדון ממשיכים לרדת, והקבוצה ממשיכה להתייצב כלכלית, החוב שעמד ב2009 על כ560 מיליון, כרגע עומד על על 360 מיליון יורו, שזה אומר 200 מיליון יורו פחות מימה שהיה, שזה הישג מדהים נוכח העובדה שהקבוצה לא נפגעה מקצועית. החובות ירדו מניהול שפוי, מכירת שחקנים, זכויות שידור, סכומים מליגת האלופות שולנסיה כבר שנתיים ברצף משתתפת במפעל. בקיצר, יורנטה ראוי להרבה מאוד מחמאות על העבודה שלו.
מתחיל להזכיר את מקרה דומינגז, אבל על פארחו שילמנו כסף על דומינגז לא וזה חבל... ולא יודע אם להגיד השחקן הכי מסוכן במשחק מול גנק, כי אם לומר את האמת ולנסיה לא הייתה בכלל מסוכנת...
פארחו ממש לא היה השחקן הכי מסוכן במשחק מול גנק אלא להפך ובגלל זה אדוריז נכנס במקומו, כי הוא פשוט לא עשה כמעט וכלום. אבל מובן שהוא כן היה צריך לכלול אותו בסגל.. אני חושב במקום פיגולי החלש! בנוגע לעמדת מגן ימין - אולי אמארי נותן למיגל מנוחה, אבל בטח שלא יעלה עם ברונו, בשביל מה קנה את באראגן? לאט לאט הוא יהיה למגן הימני הבכיר..
ברצלונה מעוניינת בפאבלו אלקסאר החלוץ הצעיר של ולנסיה מסטאייה. מקווה שמקרה איסקו לא יחזור על עצמו. למי שיש עידכונים בקשר לזה שיעדכן...
איפה קראת את זה? בסופרדפורטה או באתרים אחרים שקשורים לולנסיה לא רשום שום דבר בנוגע לזה. בנתיים הוא הבקיע בניצחון של ולנסיה מסטאייה 3-1 וניצחון בכורה (סוף סוף) בסגונדה ב'.